Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όργια στο Στρατό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 9 Φεβρουαρίου 2008.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Οι έως τώρα εμπειρίες μου απαρτίζονται από γυναίκες οι οποίες συναινούν με όλη την δύναμη της ψυχής τους και του μυαλού τους (βλ. Lara και tender_lilly) και άντρες που σου δίνουν λίστα με τα θέλω τους. No wonder, αν οι φαντασιώσεις τους κυριαρχούνται από τον βιασμό.

    Περί ωμότητας, χυδαιότητας και λιτών έως ανύπαρκτων εκφραστικών μέσων: η υποτακτικότητα ενός άντρα εξανεμίζεται αμέσως μόλις έρθει vis-a-vis μίας αχνιστής κουράδας.
     
  2. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Το point για τις εμπειρίες σου μου διαφεύγει, και ο,τιδήποτε περαιτέρω θα είναι αδιάκριτο, οπότε θα σχολιάσω το τελευταίο: στο ότι θα εξανεμιστεί μην στοιχηματίσεις όλα σου τα λεφτά.  
     
  3. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Ζ Η Λ Ι Α Ρ Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α
     
  4. llazouli

    llazouli Contributor

    Δε βλέπω καμία διαφορά επί της ουσίας, μεταξύ της σκηνής με τους καραβανάδες με τα χαλίκια τους και τα μαύρα χάλια τους, απ' αυτής με τα λουλούδια και τα πουλάκια μες τα καδράκια. Εξίσου, ψέυτικα είναι και τα δύο στην υπερβολή τους και στην απεγνωνσμένη προσπάθειά, να αναδειχτεί η θυσία και η ταπεινότης ως το μέσο επίτευξης της απόλυτης κάβλας, μόνο τα αισθητικά εκφραστικά μέσα διαφέρουν.

    Διαβάζοντάς το μόνο θλίψη και σφίξιμο στο στομάχι, μού προκάλεσε. Όταν δυαλύεται ένας άνθρωπος στα εξ ων συνετέθη, περνώντας των παθών του τον τάραχο, μοναχά λύπη και συμπάθεια μπορεί να προκαλέσει, να συμπάσχουμε στο δράμα του, αφού ως ερείπιο τι μπορεί πλέον να απολαύσει;...τη δυστυχία, τη μιζέρια, τη θυματοποίηση...να τα βράσω τέτοια υλικά ονείρων.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor


    Δεν διαφωνώ. Το όνειρο από τον εφιάλτη δεν απέχουν παρασάγγας.

    Αλλά η μετριοπάθεια μου τη δίνει. Έχω στο νου μου το εξής: το μέτρο είναι ο άνθρωπος.

    Ε, από κει και πέρα, απλά εξαρτάται από τον άνθρωπο.

    Άσε που δεν λυπάμαι κανέναν (ούτε καν τον εαυτό μου).
     
  6. hugger

    hugger Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

    Εσυ φιλαρακι παιρνεις προσωπικα αμα σου κανουνε quote για αντιδιαστολη αποψεων, συγγνωμη που δεν θυμαμαι αυτο που λες, αλλα επειδη ακουγεσαι θιγμενος και ισως γι αυτο εμπαθης, σε σημειωνω στην λιστα που εχω για τις ειδικες περιπτωσεις, και αντε παλι καλα που δεν εγραψες και Τριτον και Τεταρτον και Πεμπτον τζαμπα και βερεσε, οσο για την κριτικη σου, αντιθετα με σενα, εγω την δεχομαι καλοπιστα, κι ας μην βγαζει νοημα.
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

    Έτσι! (θεωρώ άδικο να εκμεταλλεύεστε το μικρό της χωρητικότητας της υπογραφής μου..)
     
  8. hugger

    hugger Regular Member

    Οσο για τη γνωμη μου σχετικα με το νημα, νομιζω δικαιωνουν την υποψια μου οτι μερικοι πουστηδες -και δεν υποννοω κανεναν που εχει δημοσιευσει σε αυτο το νημα-, και οχι ομοφυλοφιλοι για να εξηγουμαι, αρεσκονται να τα κανουν ολα σαν τα μουτρα τους παντου, αποδειξη μερικοι που διαβαζοντας διαφορες δημοσιευσεις στο φορουμ,γραφουν μακαρι να μην πεσω σε τετοιο στρατοπεδο, η μακαρι να... Η ομοφυλοφιλια υπαρχει παντου, αλλα να προπαγανδιζεται ο στρατος σαν μερος που εξυπηρετουνται τετοιες ορεξεις, εστω και αν υπαρχουν τυχον ορισμενες μονο εξαιρεσεις, ειναι οπως προανεφερα, πουστια που ερχεται μαλιστα και σε αντιθεση με την προσπαθεια της ομοφυλοφιλικης κοινοτητας να καταπολεμησει τις κοινωνικες διακρισεις εναντιον της υπερασπιζοντας την διαφορετικοτητα των οπαδων της. Ο στρατος αποτι ξερω τουλαχιστον, εχει λυσεις που ονομαζονται απολυτηριο με το που παρουσιαζεσαι, και γιωταδες, ακριβως για να προστατευτει απο τετοιες καταστασεις. Δε με χαλαει καθολου το τι γραφει ο καθενας εδω μεσα, οσο οργιωδη φαντασια και να διαθετει, το μονο που διεκδικω, ειναι να μπορω γραφω εξισου ελευθερα τη γνωμη μου, κρινοντας και κρινομενος, και αυτο ακριβως κανω.
     
  9. Noble

    Noble Regular Member


    Σωστά, γι' αυτό τον σκοπό άλλωστε, υπάρχουν τα αστυνομικά τμήματα:

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

    (Τύφλα να 'χει το βδσμ αρτ και λιτερατούρ)
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι βασίζω τις γνώσεις μου επί του θέματος στην πείρα μου εκ του χώρου, η οποία είναι πλέον αρκετά εκτενής και εμπεριστατωμένη, ελλείψει ασφαλώς βιβλιογραφίας επί της Ελληνικής "σκηνής" (επί της ξένης υπάρχει).

    Δεν κατανοώ τί σου διαφεύγει, είμαι ξεκάθαρη και ακριβής όπως πάντα, θαρρώ.

    Δεν τίθεται θέμα αδιακρισίας σε μία ανταλλαγή απόψεων, διότι το ζητούμενο είναι η κατανόηση των επιχειρημάτων, συσχετισμών και απόψεων, με ζητούμενο πάντα την καλύτερη επικοινωνία.

    Από ότι γνωρίζω, στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένα άτομο που τρώει σκατά κατόπιν εντολής.

    Όσον αφορά την ανδρική υποτακτικότητα - στην οποία αναφέρθηκα δηκτικώς αλλά όχι αδίκως - δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κανένα άρρεν υποτακτικό άτομο που να υπακούει έστω και μία έντολή που να του είναι απεχθής ή ψυχικά και / ή σωματικά επώδυνη.

    Αν δεν κατανοείς κάτι εκ των ανωτέρω, ευχαρίστως να παραθέσω παραδείγματα, ανώνυμα ασφαλώς για τους σκοπούς του παρόντος φόρουμ. Υπάρχουν στην διάθεσή μου δεκάδες, για να μην πω εκατοντάδες case studies, των περιπτώσεων και υπο-περιπτώσεων, οι οποίες κατεγράφησαν, πολύ υπομονετικά, γλαφυρά ή μη, χάριν μίας κάποιας αναλυτικής διάθεσης και μίας έμμονης ενασχόλησής μου με το πεδίο, σε συνδυασμό με το πλεόνασμα χρόνου που μου παρέχει η συγκεκριμένη περίοδος της ζωής μου.
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

    Σχετικά έξυπνο το σημαιάκι που σήκωσες,αλλά δε θα σου κάνω τη χάρη.Πιο πάνω δήλωσες πως :

    τώρα μου θέτεις εθνικούς συμβολισμούς;Άμα βρω τη μπάλα να στη φέρω ή θα σου πάρουν άλλη;

    Και υπόψιν..Σαφώς έχεις κάθε δικαίωμα έκφρασης,αλλά μην ξεχνάς πως έχω κάθε δικαίωμα αντίδρασης και απ' ότι θυμάμαι ποτέ δε μου έχεις δώσει καμιά καλή απάντηση..Γράψε ακόμα μία φορά κάτι αντίστοιχο και θα σου κάνω εγώ τρελό πάρτυ εδώ μέσα,να το δείχνεις στα εγγόνια σου..

    Εν κατακλείδα.Καλά κάνουν και γαμιούνται μέσα στο στρατόπεδο..Αν εσύ δε γουστάρεις τράβα ντύσου ναυτάκι..Το έχω απωθημένο που δεν έκανα ποτέ φάση μέσα στο στρατόπεδο..  

    Αύριο θα σε ρεπάρω,μου έχουν τελειώσει  
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2008
  12. hugger

    hugger Regular Member

    Ιncomplete, παψε να στηριζεσαι επανω μου για να μαθεις ΓΙΑ τη ζωη, σου προτεινω να βγεις εκει εξω να μαθεις ΤΗ ζωη απο πρωτο χερι, και να παρεις τις απαντησεις που θελεις.
    Α, και αμα με συναντησεις πουθενα εκει εξω ναυτακι ντυμενο η οχι, εχε υποψη σου οτι ειμαι πολυ κακο συναπαντημα.