Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 23 Δεκεμβρίου 2024 at 14:04.

1. Brigitte

Brigitte Contributor

Τί συνέβη κατά τη διάρκεια σεξ και νιώσατε ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια?
    Η ερώτηση διευρύνεται και σε vanilla sex..

2. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Ωραίο θέμα.
    Σκέπτομαι πόσες φορες έγινε το κάτι παραπάνω.

3. Brigitte

Brigitte Contributor

Να πω εγώ ένα παράδειγμα.

Κάποτε έκανα στοματικό σε κάποιον και χωρίς να έχουμε συμφωνήσει κάτι πριν, άρπαξε το τηλέφωνό του και άρχισε να με τραβάει φωτογραφίες και βίντεο ενώ εγώ του το έκανα.
    Εκείνη τη στιγμή ξαφνιάστηκα και ένιωσα πολύ άβολα. Αντέδρασα και του είπα να σταματήσει. Σταμάτησε αλλά δε νομίζω ότι τα έσβησε.

Το σεξ ήταν με vanilla παρτενέρ που είχε όμως έντονα κυριαρχικά χαρακτηριστικά.

4. ChrisZab11

Ωραίο , ριψοκίνδυνο .
    Πίναμε ρούμι σε μπαρ ξενοδοχείου, απέναντι υπήρχε μπουτίκ με ρούχα δεύτερο χέρι , το ρούμι και η συζήτηση έδιωξαν κάθε αναστολή. Πήρα την παρτενέρ μου - συνοδό μου κι πήγαμε εκεί με σκοπό να αγοράσουμε ρουχα,. Στο δοκιμαστηριο (θεός να το κάνει) της έδειξα πως θα πρέπει να γονατίσει κι να με πιπωσει για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Τι έκανε με θέρμη . Οι φωνές, τα γέλια κλπ τράβηξαν την προσοχή των δύο εργαζομένων που έσπευσαν να δουν. Η επιρροή του ποτου ήταν εμφανης. Φύγαμε γελωντας αγοράζοντας κάτι , δεν θυμάμαι

5. ChrisZab11

Τουλάχιστον τα είδες ;;

6. Brigitte

Brigitte Contributor

Ναι μου τα έδειξε

7. ChrisZab11

Είναι ερεθιστικό , το ομολογώ

8. Brigitte

Brigitte Contributor

Χαχαχαχαχ..άμα είναι συμφωνημένο ναι..το θέμα είναι ότι εξεπλάγην και αυτό δε μου άρεσε..

9. ChrisZab11

Μια πολύ καλή μου φίλη, (άτυχη με τον σύζυγό της, τον έχασε) .
    Είχε ως φαντασίωση ότι έπεφτε θύμα εκβιασμού από άτομο ή άτομα. Με την απειλή ότι θα δείξουν δήθεν εικόνες, έπρεπε να υποκύψει στις ορέξεις τους.
    Ήταν κάτι που την οδηγούσε σε ατέλειωτους οργασμους.
    Για μένα, η αισθησιακή φωτογραφία , θα πρέπει να δείχνει αυτό που δεν φαίνεται. Να οδηγεί τον θεατή .

Last edited: 24 Δεκεμβρίου 2024 at 07:09
  10. Brigitte

Brigitte Contributor

Άλλο περιστατικό που μου έχει τύχει και κάπου το έχω ξαναγράψει σε άλλο νήμα ήταν όταν κατά τη διάρκεια vanilla σεξ δεχόμουν αλλεπάλληλα χαστούκια στο πρόσωπο σε βαθμό που και πονούσα και ήταν ενοχλητικό γιατί με αποδιοργάνωνε και δεν μπορούσα να χαρώ το ίδιο το σεξ που ήταν αρκετά καλό.

Είχαμε συμφωνήσει ότι θα πέσουν χαστούκια γιατί καυλώνε και τους δύο αλλά δεν περίμενα τοοοοόσα πολλά και μαζεμένα. Θεωρώ ότι και σε αυτήν την περίπτωση ξεπεράστηκαν τα όρια.
    Δεν θυμάμαι αν το επικοινώνησα μαζί του εκείνη τη στιγμή. Πιθανόν να έδειξα κάποια δυσφορία. Αλλά επέλεξα να μην ξαναβρεθώ με αυτόν τον άνθρωπο.

11. ChrisZab11

Η ακατάλληλη στιγμή κι όχι τα "χαστούκια", είναι αυτό που είχε αποδιοργανώσει το σύνολο.
    Είναι σαν πάρτυ γενεθλίων, να σβήνεις τα κεράκια πριν εμφανιστεί η τουρτα