Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν ο Κ αφήνει το υ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Inexperienced, στις 23 Σεπτεμβρίου 2014.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εξυπακούεται ότι ο Κ είναι ένας πανταχού παρών και τα πάντα πληρών καλοκάγαθος αλλά κι αυστηρός τύπος ακαθορίστου ηλικίας και με λευκή γενειάδα ( Λέγε με "Θεός" )...

Και το υ ( ας ακολουθήσω κι εγώ για μια φορά την "νομιμότητα" ) ένα άβουλο/κακομοίρικο/ψυχολογικά καχεκτικό και συναισθηματικά ακρωτηριασμένο πλάσμα...Που ακόμα και μετά την εκδίωξη/release από την χαμένη Εδέμ, προσδοκά και έχει ανάγκη της μέριμνας του "Θεός" Κ...

Εμένα όλη αυτή η συζήτηση περί φροντίδας και υποχρέωσης μετά τον χωρισμό...Μου κάνει κούφια παπαρολογία...

Από την μεριά του Κ πριν αρχίσει η ασύμμετρη σχέση ( η κατά την διάρκεια της) για να "μαζώξει"/διατηρήσει το "ποίμνιον" του και για να νιώσει "διαφορετικός" και "ευγενής"...

Και από την μεριά του υ, ένα ωραίο δίχτυ προστασίας και εγγύησης ότι ποτέ ο Κ του δεν θα το εγκαταλείψει και ότι θα είναι η νταντά του δια βίου...Δηλαδή το δεκανίκι του μέχρι να βρει τον επόμενο Κ του...Μην και μείνουμε λίγο δίχως υποταγή...

Ε το λοιπόν για μένα μπορεί ο ένας να είναι Κ και ο άλλος υ, αν το "βλέπουν" έτσι...Αλλά σίγουρα θα ήταν και ανδρείκελα και τα δυο και όχι άνθρωποι...Και όποιος έχει την μύγα, ας μυγιαστεί γι' αυτό που έγραψα...Έχουμε ξεσκιστεί τόσο πολύ, στο να παίζουμε ηλιθίως με τις λέξεις, που έχει χαθεί παντελώς η ουσία...

Και από σοφιστίες και κανόνες "νομιμοφροσύνης", από ορθοδοξίες που κοίτα κοίτα, μας "βολεύουν"....άλλο τίποτε...

Δεν είναι κακό να βολευτείτε εσείς, αλλά μην προσπαθείτε να ξεβολέψτε και τους υπόλοιποι...Όλοι οι "καλοί" χωράνε...Η σας χαλάει την "πιάτσα" η διαφορετική άποψη? Μάλλον σας την χαλάει...Ε το λοιπόν, καλή σας όρεξη και βάλτε και λίγη sauce να σας γλιστρήσει...

Άνθρωποι λέμε ότι είμαστε όλοι και μετά το τέλος η όποια "φροντίδα"/ενδιαφέρον...μας έρχεται η όχι εντελώς φυσιολογικά...
    Και σίγουρα δεν είμαστε υποχρεωμένοι να την "προσφέρουμε"...Εκεί θα ήταν αγγαρεία, θα ήταν υποκρισία, αλλά όχι ενδιαφέρον...

Υ.Γ. Αν κάποιος θα γούσταρε να έχει σαν υ ένα σάκο από κρέας και κόκαλα και που να λέει μόνο "γαβ, γαβ"...Ας πάει στην φιλοζωική...Εγώ πιστεύω βλακωδώς ότι οι Υ είναι εξίσου άνθρωποι με τους Κ...Να κάνω λάθος και σ' αυτό? Μπορεί...

Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2014
  2. Vakhos

Vakhos Regular Member

Αν και συμφωνώ με αρκετά από αυτά που γράφεις , θέλω να παρατηρήσω ότι αυτά που περιγράφεις σαν Κ και υ στην αρχή του post σου, δεν είναι παρά θλιβερές καρικατούρες.

3. Tenebra_Silente

Εγώ θεωρώ θλιβερές καρικατούρες, εκείνους που κολλούν την ετικέτα στο μέτωπο και ακολουθούν τυφλά τις "γραφές"...Παραβλέποντας εντελώς την χρήση του ιδίου εγκεφάλου...Και που αντιλαμβάνονται ως μιαρή οποιαδήποτε "απόκλιση"...Τουτέστιν τους χρήστες παρωπίδας...Εκείνοι ας κάνουν εκείνο που γουστάρουν και ας "αφήσουν" τους υπόλοιπους να πράξουν αναλόγως...

Το "παιχνίδι" είναι ανάμεσα σε δυο...Αν κάποιοι δυο, - οποιοιδήποτε δύο - αρέσκονται στο να "καρικατουριάζουν"...Οι υπόλοιποι ας λένε ότι θέλουν...Και ναι...εννοείται ότι το post μου ήταν ειρωνικό...Αλλά τα περί υποσχέσεων ( πριν και κατά την διάρκεια της ασυμμετρίας ), όπως και "φροντίδας" και "υποχρέωσης" μετά το release...στο φτωχό το μυαλό το δικό μου καρικατούρες φέρνει....Έλεος δηλαδή...

Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2014
  4. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Όλα είναι πολύ εύκολα ή πολύ δύσκολα ανάλογα. Αρκεί να μάθει κανείς το κλειδί και τα όπλα του άλλου. Ειδικά αν δεν είναι έντιμα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα δικά του όπλα. Τότε μπορεί να γίνουν και εξαιρετικά εύκολα τα πράγματα. Ας υποθέσουμε ότι έδινε ριλίζ κάποια σε κάποιον Υ, και αυτός αντιδρούσε ψυχρά, σιωπηλά ή κάπως αλλιώς απ΄ότι θα ανέμενε η συγκεκριμένη κ, θα έβλεπες για πότε η συγκεκριμένη Κ, θα έτρεχε σαν σκυλάκι πίσω του. Όπως τους μάθεις. Η εκπαίδευση συχνά είναι αμοιβαία, μόνο που δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι. Λάθος μερικών από εμάς που κακομάθαμε διάφορους ή διάφορες. Κόψε τους λίγο αυτό που τους ταίζει τον ναρκισσισμό τους και σου λέω εγώ. Τον μετέτρεψες στο υ σου στο πι και φι.

5. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Και κάτι τελευταίο. Άνθρωπος που αγαπά, release δεν δίνει, ούτε εγκαταλείπει.

6. Tenebra_Silente

Μα ποιος είπε ότι προβλέπεται για τον σωστό Κ ν' αγαπά? Αγάπη ίσον αδυναμία...Άρα σ' εκείνη την περίπτωση Καπιλίκι μούφα...
    Όπως και μούφα αν η αγάπη του τελειώσει και δώσει release χωρίς να μεριμνήσει δια βίου για το υ του...
    Ούτε βαμπίρ τηλεοπτικής σειράς να ήμασταν...

7. Vakhos

Vakhos Regular Member

Πολύ σωστά , το κάθε ζευγάρι ,ή τρίο ,ή κουαρτέτο μπορεί να κάνει ότι θέλει στη ζωή του.
    Υπάρχει όμως διαφορά να λες κάνω ότι θέλω, με το να λες κάνω bdsm.
    Εκεί υπάρχουν κανόνες για να μπορεί να λειτουργήσει μεταξύ άγνωστων ανθρώπων που
    θα συναντηθούν και τους βοηθάει σαν μπούσουλας.

Ούτε και εγώ ακολουθώ τα πρωτόκολλα πάντα, πιστεύω όμως ότι πρέπει να τα σεβόμαστε
    όταν μιλάμε με κόσμο έξω από το δικό μας κουκούλι. Για να λέμε άλφα και να καταλαβαίνουμε
    όλοι το ίδιο πράγμα. Εκεί διαφωνώ μαζί σου .

8. Tenebra_Silente

Vakhos συμφωνώ απολύτως με τον μπούσουλα και την ύπαρξη κανόνων...Διαφωνώ όταν οι κανόνες και τα πρωτόκολλα φτάνουν στο σημείο, να γίνονται "αγχόνη"...Να λέμε άλφα και να καταλαβαίνουμε όλοι το ίδιο πράγμα...Αλλά το ότι ένας Κ η ένα υ, θα ήταν παντελώς διαφορετικές οντότητες και ότι ακόμη και μετά την απομάκρυνση του ενός από τον άλλο δεν θα ήταν δυνατό η "επιτρεπτό", να συμπεριφερθούν όπως όλοι οι "άλλοι"...Εμένα μου κάνει παραλογισμό...

Υ.Γ. Συνειδητά μετά από ένα σημείο "τράβηξα το σκοινί" μέχρι ν' ακουμπήσω το γκροτέσκο...Απλά γιατί κάποιοι συλλογισμοί - και όσο και να σέβομαι πάντα την γνώμη/άποψη όλων - εμένα τουλάχιστον γκροτέσκο μου έκαναν και κάνουν...

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

πολλές φορές ο κ, ''ελευθερώνει'' για το καλό του υ.

10. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

αυτο που βλεπω ειναι πως οι περισσοτεροι ειναι τοσο απολυτοι!!υπαρχουν ανθρωποι δυνατοι υπαρχουν και αδυνατοι.αλλοι οταν χωριζουν γελανε αλλοι κλαινε αλλοι βρισκουν ταιρι με τη μια αλλοι κλεινονται στον εαυτο τους.τη θελω να πω?δεν υπαρχει σωστος και λαθος τροπος χωρισμου.εγω προσωπικα επειδη ειμαι ενας Ποντιος εγωιστης ουτε καν θυμαμαι τα ονοματα των σχεσεων μου.delete delete delete!αλλα αυτο μας κανει τοσο ενδιαφερον σαν οντα.δεν ειμαστε ολοι ρομποτ να βγαινουμε ολοι ιδιο μοντελο.Ο καθενας κουβαλαει τα δικα του βιωματα και τη δικη του πορεια!τωρα αν θελει να κλαψουριζει η να κοψει τις φλεβες του ειναι δικο του θεμα και δεν θα τον κρινω εγω!!

11. Tο εχω γραψει και αλλου αλλα το κανω copy paste γιατι βαριεμαι να το ξαναγραφω : καποιοι προσπαθουν να χωρεσουν την ψυχη και την σεξουαλικοτητα των ανθρωπων σε κουτια δηλ. ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ συμφωνα με τα δικα τους πιστευω, ιδεες, πεποιθησεις, καυλες, συμφωνα με τα αρθρα και τις εγκυκλοπαιδιες, εγχειριδια και δεν ξερω εγω τι αλλο. Και καποιοι βρισκονται στην πυλη του BDSM και κρινουν και ξερουν τι ειναι και ποια ειναι και ποια πρεπει να ειναι η σεξουαλικοτητα του καθενος που εισερχεται μεσα. Και με ποιον θα ταιριαξει και πρεπει να ταιριαξει και εαν ειναι υποτακτικος η φετιχιστης ( λες και δεν μπορει να ειναι και τα δυο ) και πολλα αλλα ωραια. Kαι ποιος τα κρινει ολα αυτα; Ποιος ξερει τι επιθυμιες και καυλες εχω εγω και πως τις ξεδιπλωνω; Και ποιος ξερει πως κουμπουνουν και πρεπει να κουμπουνουν με την συντροφο μου; Τα παντα ρεουν και διαχεονται το ενα μεσα στο αλλο. Τιποτα δεν ειναι απολυτο σ αυτην την ζωη.

12. Tenebra_Silente

Spartacus δεν σου βγάζω μόνο το καπέλο, γι' αυτά που έγραψες...Αλλ' ανοίγω και την κρανιακή μου κοιλότητα και σου προσφέρω σε βελούδινο μαξιλάρι εκείνη την τσαλαπατημένη και δυσλειτουργική μάζα που τολμώ να ονομάζω εγκέφαλο μου...