Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν ο Κ αφήνει το υ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Inexperienced, στις 23 Σεπτεμβρίου 2014.

1. lexy

lexy .ti.va.

Α παπα! Τί λέξεις!

Είσαι πολλά χρόνια μέλος, θα έπρεπε να το έχεις διαπιστώσει ήδη. Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσεις release;  

2. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

χαχαχαχαχα ετσι κοριτσια επιθεση!!!!!!!!!!!!!

3. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Τι υπέροχο...κρίμα που λίγοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να ζήσουν κάτι τέτοιο.

4. Elysium

Elysium Contributor

Όλοι δεν μπορεί να είναι, σίγουρα. Είναι λίγο δύσκολο πλέον όμως να βρεις ακόμη κι ένα 17χρονο που να αναρωτιέται αν είναι δόκιμο και αν θα πρέπει να ενδιαφέρεται για την πρώην του ή όχι. Λέγεται και ωριμότητα.

5. Vakhos

Vakhos Regular Member

Αν τον επηρεάζουν εξωτερικοί παράγοντες και η υ τον πείθει να αλλάξει γνώμη, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τον Κ.

6. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Δεν χρειάζεται να είσαι 17χρονο, για να υπάρχουν πράγματα που σε βασανίζουν. Και ένα νήμα ανοίγεται πολλές φορές όχι επειδή αυτός που θέτει ένα ερώτημα είναι ανώριμος, αλλά ίσως γιατί θέλει να δει πώς σκέφτονται και οι άλλοι. Ή επειδή θέλει να διαβάσει πράγματα που ξέρει ήδη, αλλά που για κάποιο λόγο θα τον κάνουν να αισθανθεί καλύτερα.
    Αν μη τι άλλο, οφείλουμε να σεβόμαστε αυτούς με τους οποίους μοιραζόμαστε αυτόν τον χώρο. Τι να κάνουμε, δεν έχουμε κατακτήσει όλοι την απόλυτη γνώση. Ακόμα.  

7. Dolce_vita

ή ειναι ζορισμενος και περνει αποφασεις εν βρασμο ψυχης!!!!!!!!!!!

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Και ποιος είπε, ότι πρέπει να στήσεις "σκηνικά" Nemo? Δεν είναι πάντα έτσι...Δεν είναι όλα τα "τοπία" ίδια...Ούτε παίζουν όλοι κάποιο ρόλο...Αλλά μου φαίνεται ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχει ανοίξει από καιρό ένα νήμα ο Kleidokratoras...Tεσπα...ο καθένας με τα θέλω του και τις αντοχές του φίλε μου...

Υ.Γ. " Πιασμένοι χέρι χέρι σε ένα ποτάμι με τη ροή του κι όπου βγει είναι το ιδανικό μου "...Ακριβώς....το ιδανικό σου φίλε μου...Όχι όλων... 

Last edited: 23 Σεπτεμβρίου 2014
  9. Elysium

Elysium Contributor

Σε καμία περίπτωση δεν έγραψα πως αυτός που άνοιξε το νήμα είναι ανώριμος. Ακόμη κι αν ήθελα να το γράψω δεν θα μπορούσα (και δεν θα επιτρεπόταν) για κάποιον που δεν γνωρίζω προσωπικά   Έγραψα βέβαια πως το να ζητά τη συμβουλή ενός ηλεκτρονικού forum για το συγκεκριμένο θέμα μου κάνει για ανώριμη πράξη. Κι αυτό γιατί το πως συμπεριφέρεται κάποιος στον πρώην σύντροφό του δεν έχει να κάνει με το είδος της σχέσης που είχε (σαδομαζοχιστική, vanilla κλπ.), αλλά από το τι αισθάνεσαι πλέον γι' αυτόν. Και η κατανόηση των συναισθημάτων για τους ερωτικούς μας συντρόφους είναι θέμα δικής μας ερωτικής ωριμότητας. Επομένως οι πράξεις μας βασίζονται σ' αυτήν. Εκτός βέβαια κι αν δεν έχουμε κατανοήσει τι αισθανόμαστε.

@lexy αυτό που δίνει release σ' εμένα είναι...   (θα γράφεις πάλι "α παπα! τι λέξεις!").

Last edited: 23 Σεπτεμβρίου 2014
  10. Inexperienced

Inexperienced Regular Member

@libra
    Σκεφτόμουν την εξάρτηση που παρουσιάζει ο/η υ από τον/την Κ του και τη δυσκολία στο να προχωρήσει. Φυσικά και η ερώτηση θα ήταν πιο σωστό να είναι τοποθετημένη και από τις 2 σκοπιές  

11. Vakhos

Vakhos Regular Member

Αυτό προσπαθώ να σου πω. Αν ο Κ άγεται και φέρεται από τις καταστάσεις και δεν έχει τη σωστή κρίση , δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της σχέσης.

12. Dolce_vita

ο Κ κ η υ ειναι πανω απο ολα ανθρωποι. Καθε ανθρωπος λυγιζει δεν ημαστε φτιαγμενοι απο σιδερο