Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν ο Κ αφήνει το υ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Inexperienced, στις 23 Σεπτεμβρίου 2014.

1. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Ναι, μουνόδουλος είναι. Αυτό όμως δε του απαγορεύει να δηλώνει Κυρίαρχος, έτσι δεν είναι;

Υ.Γ. Το σχόλιο ήταν ειρωνικό, νομίζω οτι και μικρό παιδί το αντιλαμβάνεται.

2. gaby

gaby Guest

Το σχόλιο ήταν απολαυστικό και περιέγραφε μια τόσο πραγματική κατάσταση. Από την άλλη, επίτρεψέ μου να λέω πότε πότε, όταν μου δίνεται η ευκαιρία, ότι υπάρχουν και Κυρίαρχοι. Ισχύει  

3. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Βέβαια και ισχύει. Σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Και συνήθως είναι αυτοί που δε κάθονται να διαλαλούν στα φόρα το πόσο γαμάτοι τύποι είναι και πόσο γαμάτες τεχνικές έχουν στο "portfolio" τους για την όποια αποδέσμευση. Γιατί πάνω απ' όλα είναι αρκετά Κύριοι ωστε να μην αρέσκονται στο να εκθέτουν καταστάσεις σε δημόσια θέα και κριτική, αποδεχόμενοι έτσι όχι μόνο τις δικές τους επιλογές αλλά και προστατεύοντας το όποιο παρελθόν μοιράστηκαν με έναν άλλον άνθρωπο.

Όσο για τα περί αδειών, δε νομίζω οτι χρειάζεσαι την δική μου άδεια για να γράφεις το οτιδήποτε, αγαπητή moderator. Ειδικά όταν πάντα παραθέτεις προσωπικά βιώματα για να επιβεβαιώσεις το αληθές των γραπτών σου.

4. gaby

gaby Guest

@Heretic_Angel

Απλά απολαμβάνω να μοιράζομαι κάποια πράγματα. Για πράγματα που δεν γνωρίζω δεν μιλώ  

5. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Άψογος.

6. Elysium

Elysium Contributor

Δεν ονομάζεται κάποιος πραγματικός κυρίαρχος όταν δεν τον αφήνουν οι γκόμενες. Κάτι μπλέχτηκε εδώ  

7. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Για μένα, κάθε σχέση, είτε vanilla είτε bdsm είναι σαν τον κύκλο. Μεγάλη υπόθεση ο κύκλος. Αν κλείσει ομαλά και όμορφα, γιατί και οι δύο οι πλευρές συνειδητοποίησαν πως έφτασε το συγκεκριμένο πλήρωμα του χρόνου, δε βρίσκω λόγο να μην υπάρχει μια ανθρώπινη επαφή. Τι πάει να πει νυν και πρώην; Δηλαδή, όλα αρχίζουν και τελειώνουν σύμφωνα με το πόσο βαθιά μπήκε ένα καυλί σε ένα μουνί; Όχι.. Αν κάποιοι άνθρωποι μοιράστηκαν κάτι τόσο σπουδαίο για ένα άλφα χρονικό διάστημα και απλώς αυτό το διάστημα έληξε, δεν υπάρχει λόγος να συμπεριφέρονται έκτοτε σα δύο ξένοι. Επαφή σε ανθρώπινα πλαίσια χρειάζεται.

Στην περίπτωση βέβαια που ο κύκλος κλείσει παράξενα, στραβά και με χαζές γραμμές, τότε απλώς κρατάς τις καλές αναμνήσεις και σέβεσαι το παρελθόν. Και ακριβώς επειδή το σέβεσαι το αφήνεις εκεί που είναι. Πίσω δηλαδή.

8. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Με τρώει το χέρι μου να γράψω ότι, ευτυχώς που οι σχέσεις δεν είναι σαν τον κύκλο, γιατί ο κύκλος δεν έχει αρχή και επίσης δεν έχει τέλος, μήπως μπορούμε να βρούμε κανένα άλλο σχήμα, γιατί αυτό με αγχώνει; :Ρ

9. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Με ό,τι βολεύεται ο καθένας... Εγώ το βλέπω σαν κύκλο. Έχει ένα σταθερό σημείο εκκίνησης και "κλείνει" εκεί απ'όπου ξεκίνησε.. Το γοητευτικό με την πάρτη του είναι η περίμετρος...

10. karmen

karmen New Member

Η καθεμιά υποτακτική που σέβεται και προστατεύει τον εαυτό της, πρέπει να έχει "επεξεργαστεί" μια τέτοια πιθανότητα και να είναι έτοιμη ΚΑΙ γι αυτό.

11. Olympos

Olympos Regular Member

Σε πινακιδα αυτοκινητου που της λειπουν τα νουμερα...  

12. Ειπώθηκε (από τον @Elysium νομίζω) οτι όσοι ασχολούνται με το βδσμ είναι κατασταλαγμένοι. Οποιος προτάσσει το ρόλο έναντι της προσωπικότητας (personna over personality), μάλλον μπερδεμένος είναι.

Στο παρόν νήμα η απάντηση ενός κατασταλαγμένου (=αυτοαναφερόμενου) ανθρώπου θα ήταν: Βγάλε από την ερώτηση/τίτλο του νήματος τα κ και υ και επεναδιατύπωσε την ερώτηση. Από τη στιγμή που ο Γιάννης και η Μαρία (τυχαία τα ονόματα) θεωρούν οτι δε μπορούν να αποφασίσουν ως Γιάννης και Μαρία αλλά ως κ και υ, εκχωρούν την απόφαση στους ρόλους.

Ολοι παίζουμε ρόλους στη ζωή μας, στα πλαίσια του κοινωνικού σχετίζεσθαι. Αυτό είναι αποδεκτό. Το πρόβλημα ξεκινά όταν γινόμαστε ο ρόλος μας....