Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν ο Kristian Grey γιατρευτηκε

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Alice in wonderland, στις 3 Οκτωβρίου 2018.

1. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Ούτε καν οι ψυχολόγοι δεν βγάζουν τέτοια συμπεράσματα και να τα δηλώνουν αβασάνιστα

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Εγώ πάλι δεν είμαι της άποψης ότι το bdsm εκφράζει τον άνθρωπο, αντιθέτως οι άνθρωποι είναι που το εκφράζουν μέσω του πως ζουν και λειτουργούν.

3. Alice in wonderland

Κι αυτή πολύ σωστή σκέψη!
    Ευχαριστώ πολύ :*

4. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Εισαι ψυχολογος και το ξερεις ?

5. Alice in wonderland

Θα πρέπει να ειμαι ψυχολογος για να το ξερω;

6. thief

δεν ξερω αλλα ολα εισαι ειδικη βλέπω ... αδικείσαι εσύ κορίτσι μου αδικείσαι

7. thief

το μονο που τονισες στο ποστ σου ειναι οτι εχεις μια "γνωστη" που γουσταρει να γαμιεται και ισως πανω στο γαμησι γουσταρει και πεντε σφαλιαρες και ολο αυτο το ονομασες και βδσμικη σχεση ....

ΥΓ. Να μας γνωρισεις την "γνωστη" σου που ειχε βδσμικη σχεση " γκου χου γκου χου " να μας μαθει τα μυστικα του βδσμ σε κατι καραβανιλα σαν εμενα

Last edited: 4 Οκτωβρίου 2018
  8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Να είσαι καλά και ότι το καλύτερο σου εύχομαι...Έτσι απλά...Παρακαλώ... 

9. η απόπειρα κινκοποίησης του bdsm μέσα απο το disneyκο λαβ στορυ πέρα απο εισπρακτική επιτυχία, μετεφηβικά ποστερ, soundtrack και λοιπα,
    έκανε και μερικούς bdsmers να γελούν, άλλους να εκνευρίζονται, μερικούς βανίλα να κινκοφαντασιώνονται, κι άλλους να αδιαφορούνε πλήρως
    Σπάνιες οι περιπτώσεις να δημιούργησε κάποιο παθιασμένο ζητούμενο, σε κάποια πρόθυμη κινκοβανιλοκόρη της παντρειάς, περι του Mr. "Κελεπούρι"
    ένεκα η αναπόφευκτη σύγκρουση της φαντασίας με την πραγματικότητα στο μετέπειτα και τα λοιπα τα τραγελαφικά..

10. El__Capitan

El__Capitan Star Alliance, oneworld & SkyTeam Platinum member

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Στην προκειμένη περίπτωση ούτε ο Κρίστιαν πήγε να εκμεταλλευτεί κάποια κατάσταση.. Αυτό ήξερε, με αυτό καύλωνε και αυτό ήθελε. Φαντάζομαι πως και ο φίλος της γνωστής σου είναι κάπως έτσι.

Ένα ενδεχόμενο σενάριο εξέλιξης θα μπορούσε να είναι το παρακάτω. Ο φίλος της όντως να "βανίλιαζε" μαζί της επειδή πολύ απλά μπορεί να μην του έβγαζε κάτι το bdsm-ικο. Έστω όμως ότι περνάγανε καλά μαζί, δε καταπιεζε κάνενας από τους δύο τα θέλω τους και ζούσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!  

Τι θα λέγαμε τότε? ότι είναι ευκαριακός και γιαλαντζί bdsmer? ότι τον αλλοτρίωσε και απετίναξε το bdsm? BDSM - Vanilla 0-1? BDSM - Αγάπη 0-1?

Ήθελε να το ζήσει και το έζησε!!

11. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Και να προσθέσω ότι πούλησε και πολύ... Πάρα πολύ για την ακρίβεια .

Τι να κάνουμε; Είναι πολλά τα λεφτά Αρη και μπλα μπλα μπλα.

12. κι αυτό είναι που λέμε εισπρακτική επιτυχία..! .

..προσθέτοντας και λίγη πικάντικη sauce στο "δόλωμα", μια κάποια περιπέτεια, ένα cliche πιο πέρα..