Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν το φόρουμ κοιμάται...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 14 Απριλίου 2009.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Another day has gone
    I'm still all alone
    How could this be
    You're not here with me
    You never said goodbye
    Someone tell me why
    Did you have to go
    And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
    How did love slip away
    Something whispers in my ear and says
    That you are not alone
    For I am here with you
    Though you're far away
    I am here to stay

But you are not alone
    For I am here with you
    Though we're far apart
    You're always in my heart
    But you are not alone

'Lone, 'lone
    Why, 'lone

Just the other night
    I thought I heard you cry
    Asking me to come
    And hold you in my arms
    I can hear your prayers
    Your burdens I will bear
    But first I need your hand
    Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself
    How did love slip away
    Something whispers in my ear and says
    That you are not alone
    For I am here with you
    Though you're far away
    I am here to stay

For you are not alone
    For I am here with you
    Though we're far apart
    For you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'
    And girl you know that I'll be there
    I'll be there

You are not alone
    For I am here with you
    Though you're far away
    I am here to stay
    For you are not alone
    For I am here with you
    Though we're far apart

For you are not alone
    For I am here with you
    Though you're far away
    I am here to stay

For you are not alone
    For I am here with you
    Though we're far apart

For you are not alone...

♥ R.I.P MJ ♥

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. kardy_

kardy_ Regular Member

Που εχουν παει οι αντρες?χανονται ολα στο βωμο του σαδομαζοχισμου?ειμαστε τελικα μονο οι ταμπελες
    προσδιορισμου σεξουαλικοτητας?υπαρχει ακομα το φλερτ και ο ερωτας?
    ποσο πολυ μπορει να εχω πιει για να καθομαι να σκεφτομαι τετοιες μαλακιες και να τις γραφω κιολας στις 4 το πρωι????????
    παρ ολα αυτα θα συνεχισω.....
    μα καλα που εχει παει το φλερτ ?το παιχνιδι?ο ερωτισμος?αυτο το Μανδαμ να γινω χαλακι να σκουπισετε τις αρβυλες Σας η το Αφεντη να γινω ενα ποταπο τσουλι χωρις προσωπικοτητα και σκεψη μια τρυπα δηλαδη να
    βαλετε το πουλακι που εχετε βαρεθει να παιζετε με το χερακι Σας και ποναει απο τις τενοντιτιδες μου την εχει δωσει στα νευρα!!!!
    Ασε που μετα απο αυτην την υπεργαματη ατακα του αιωνα που και να ειχες καυλες σου φυγανε ερχετε
    η αλλη θεικη ατακα...Αφεντη/α ποτε θα βρεθουμε να με κανετε το ποταπο σας σκουλικι????
    και εδω κανω παρενθεση και μαλιστα μεγαλη...οχι δεν περιμενω να βρω αντρα,γυναικα,γκομενο/α Αφεντη/α
    απο το irc αλλα ουτε και απο εδω μεσα...οι ελπιδες μου εδω και αρκετο καιρο εχουν εξανεμιστει...
    αλλα ρε γμτ με χαλαει πως να το κανω....παλυα θα μιλουσες θα ελεγες πραγματα θα τα συζηταγες θα τα ανελυες τηα υπηρχε το παιχνιδι της διεκδικησης και της αναγκης θα υπηρχε η θεληση να βρεις τον αλλον
    να πεις δυο κουβεντεσ γιατι το brainfucking που σου εκανε σε εφτιαχνε για τον υπολοιπο μηνα και εβαζες στην ακρη και για τον επομενο...που ειναι αυτα τωρα οεο???????
    Πως εχουν αναλωθει ολοι πλεον σε ενα πηδημα(εννοειτε καθε βραδυ και με αλλον!) και μετα λεμε τι εγινε
    τωρα που πως ποτε και γιατι???
    και συνεχιζω ναι ρε ειμαι παλιομοδιτικη θελω ερωτα λουλουδια και ροζ συνεφακια και να σου πω και γιατι...
    γιατι ειμαι ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!!
    καλο ειναι το πηδημα καλο ειναι το σαδομαζοχιστικο αλλα ειμαι και ανθρωπος φιλε μου.....θελω και να ειμαι χαλαρη για καφεδακι μαζι σου και να περπαταω χερακι χερακι και οταν ερθει η ωρα να ειμαι στην θεση που οφειλω να ειμαι (ητε Κυριαρχη ητε υποτακτικη)ΔΕΝ λεω...ΔΕΝ ξανα λεω ειμαι ρομποτ...
    και τα πανω μου θα εχω και τα κατω μου και τα στραβα μου και τα ισια μου δεν μπορω ναι ειμαι συνεχεια
    αυτο που εσυ εχεις ονειρευτει μεσα σε μια τρελη φαντασια....μπορω ομως αν με αγαπας και με φροντιζεις και με προσεχεις να γινω αυτο που θες μεσα στην δικη μας φαντασια ...ετσι οπως θα την εχουμε φτιαξει εμεις
    και οχι κατι δηθεν τυποι και κανονες του κ....λου που πρεπει και καλα να ακολουθουμε...
    και εδω και τωρα οποιος εχει την βιβλο του βδσμ να την φερει να την καταθεσει γιατι εγω εχασα το αντιγραφω!!!!!
    και μετα απο ολα αυτα ενα ειναι το αποτελεσμα....δεν πρεπει να πινω!!!!!γιατι για ολο το παραπανο.....
    χαααααμποααααααριιιιιιι!!!!!
    ας ζησουν λοιπον οι λογικοι με τους λογικους και οι ψευτες με τους ψευτες εγω γουσταρω την δικη μου αληθεια και οποιος θελει εχει καλως οποιος οχι παλι ωρα καλη στην πρυμνη του και αγερα στα πανια του....

3. Mα να μη μου κολλάει ύπνος...

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

I can't sleep...(!)

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

6. puppetmaster

puppetmaster Regular Member

...κι' άλλο ένα

7. Georgia

Georgia Owned Contributor

..κάποιοι προσπαθούν να ταξιδέψουν..

8. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Απάντηση: Όταν το φόρουμ κοιμάται...

Τρίτη συνεχόμενη νύχτα που το κοριτσάκι μου ξυπνάει και κλαίει ακατάπαυστα για μία ώρα πριν ξανακοιμηθεί...έχω αρχίσει να ανησυχώ κι όλα αυτά μετά το εμβόλιο

9. Cloud_Strife

Cloud_Strife New Member

Re: Απάντηση: Όταν το φόρουμ κοιμάται...

Υπομονή... Όλα τα παιδιά έτσι είναι...

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Νάνι...τώρα:sleep:​

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Kαληνύχτα