Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν το φόρουμ κοιμάται...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 14 Απριλίου 2009.

1. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Απάντηση: Όταν το φόρουμ κοιμάται...

Το καλύτερο φάρμακο για την αϋπνία είναι να συνειδητοποιείς πως σε μισή ώρα θα χτυπήσει το ξυπνητήρι.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

...μόλις τέλειωσα την δουλειά για σήμερα... καλημερα σας...

3. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

4. thaleia

thaleia Contributor

χμμμ !!!! καταφερα κι εφτασα σωα!!! και παρκαρα χωρις να τρακαρω τον γειτονα !!!! καληνυχτεεεεςςςς!!!

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Καληνύχτες ?
    Γύρισα και βρήκα μια αρμαθιά mail, με πήραν 2 επαγγελματικά τηλέφωνα και ακόμα ταξινομώ τις παπαριές τους...lol
    Ο καθένας με τον πόνο του... κι εγώ με τον δικό μου...

6. tanya

tanya Guest

Μου την δινει που ολοι κοιμουνται και εγω δεν μπορω να κλεισω ματι! Ναι ναι καλα το καταλαβατε ειμαι γκρινιαρα!  

Μου την δινει που ολοι κοιμουνται και εγω ειμαι ξυπνια!  

7. tanya

tanya Guest

Δεν μπορω να κοιμηθω! Σκεφτομαι! Και ο υπνος δεν ερχετε.............. Και βαριεμαι....

8. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Για τα βράδια που δεν μπορείς να κοιμηθείς! 

9. xy

xy Regular Member

Παρατημένο νήμα, σας έχει φάει όλους ο καλός ύπνος, και το σκοτάδι. Οι απαλές σας κουβέρτες το χειμώνα, και η δροσιά του γιαπωνέζου το καλοκαίρι. Και τι σκατά, μας λένε οι '''έρευνες'' τότε, οτι, οι νέοι πάσχουνε απο αϋπνίες ; Είναι και αυτό σαν τις άλλες "έρευνες'' που λένε οτι τα Ελληνόπουλα ειναι τα πιο παχύσαρκα της Ευρώπης ; Damn !

10. miror

miror New Member

δεν με πέρνει ο ύπνος, έχω όμως τα σημάδια Σας στο κορμί μου για να μου κάνουν παρέα μέχρι να ξημερώσει και να έρθω πάλι δίπλα Σας

11. xy

xy Regular Member

Πάρε ένα τραγούδι και εσύ, που ξέρεις να εκτιμάς την καλή μουσική. Πάρε να κλάψεις, να γελάσεις να μελαγχολήσεις και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, γαμώ τις συνάψεις σου μέσα, την σεροτοτίνη σου, την ντοπαμίνη σου. Γαμώ τη μιζέρια και τη θλίψη. Where all the flowers gone, what went wrong?

12. SENSI

SENSI New Member