Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν το φόρουμ κοιμάται...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 14 Απριλίου 2009.

1. Avel

Avel Regular Member

Απάντηση: Όταν το φόρουμ κοιμάται...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

ME AND MY TEDDY BEAR.

Teddy Bear, Teddy Bear
    Teddy bear, teddy bear turn around.
    Teddy bear, teddy bear touch the ground.
    Teddy bear, teddy bear show your shoe.
    Teddy bear, teddy bear that will do.
    Teddy bear, teddy bear go upstairs.
    Teddy bear, teddy bear say your prayers.
    Teddy bear, teddy bear turn on the light.
    Teddy bear, teddy bear say goodnight!

3. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Αύριο μπανάκι  

4. Avel

Avel Regular Member

5. ShyMistress

ShyMistress Regular Member

Eίναι τόσο θλιβερή η στιγμή που μπορείς να δείς ότι μια σχέση έχει αρχίσει να χάνει τη μαγεία της...

6. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Τις μικρές ώρες σου λείπει περισσότερο.

7. sapfw

sapfw out of order Contributor

όταν το φόρουμ κοιμάται, η sapfw ονειρεύεται νεράιδες στα σύννεφα να την οδηγούν

8. Avel

Avel Regular Member

9.  

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

11. Babylon

Babylon Regular Member

Χθες τη νυχτα, τον ειδα στον υπνο μου. Ειχα καιρο να τον ονειρευτω. Λες να εφταιγε η πανσεληνος;

Το ονειρα εφερνε πιο πολυ σε εφιαλτη, ειχε νεκροταφεια και φαντασματα. Ημουν θυμωμενη μαζι του, νομιζω πως καποια στιγμη του φωναζα "Δεν καταλαβαινεις τι εκανες; Γιατι εισαι ακομα εδω; Αφου επελεξες να φυγεις!"

Το πιο περιεργο απο ολα, ειναι οτι παρολο που το ονειρο ηταν σκοτεινο, ηταν εκει εκεινος και με εκανε να νιωσω οπως ενιωθα οταν ηταν τριγυρω μου και ετσι με ενα τροπο μου αρεσε το ονειρο. Μου εχει λειψει πολυ η παρεα του. Οσο θυμωμενη και να ειμαι μαζι του. Τον ενιωσα τοσο κοντα μου, που οταν ξυπνησα καταλαβα ποσο μακρια του ειμαι τους τελευταιους 7 μηνες. Εχουν περασει κιολας 7 μηνες; Ηταν τοσο ζωντανος στο ονειρο, παρολο που ηταν φαντασμα. Το προσωπο του, το γελιο του, το βλεμμα του, ο τροπος που στεκοταν διπλα μου, η φωνη του. Μου εχει λειψει η παρεα μας. Ολες εκεινες οι καλοκαρινες νυχτες, τα φθινοπωρινα απογευματα στη Βικτωρια. Ξερω πως δεν θα ξανανιωσω ετσι ποτε. Μονο σε εφιαλτες σαν τον χθεσινο.

But it's okay. Shit happens.

12. LordAini

LordAini Regular Member

Καταλαβαίνω ακριβώς πώς νιώθεις. Και δεν είναι απαίσιο όταν συναντάς κάποιον νέο και ελπίζεις να μπορέσει να σε κάνει να νιώσεις με τον ίδιο τρόπο?
    17 μήνες και πονάει το ίδιο.