Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ό,τι θέλω

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος nefeli, στις 29 Νοεμβρίου 2009.

  1. nefeli

    nefeli New Member

    Πάντα είχα την υποψία ότι ήθελα κάτι παραπάνω από μία σχέση vanilla και φτιαχνόμουν αν το σεξ είχε και λίγο πόνο, αλλά δεν είχα καταλάβει μέχρι πρόσφατα ότι αυτό που ήθελα τελικά για να αισθανθώ την υπέρτατη ηδονή ήταν να νιώθω και να δίνω πόνο. Τώρα όμως είναι ξεκάθαρο αυτό που θέλω και αυτό που μπορώ να δώσω και μπορώ να πω πως χαίρομαι τον έρωτα με τον σύντροφό μου, γιατί και αυτός θέλει τα ίδια πράγματα. Τι γίνεται όμως αν ο ένας από τους 2 δε θέλει να έχει καμία σχέση με ότι έχει να κάνει γύρω από bdsm και πως μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος για αυτό που θέλει ή για αυτό που δε θέλει? Έννοώ ποιοί είναι οι αποδοτικότεροι τρόποι να καταλάβεις αν ο άλλος θέλει να τον πονάς ή να τον βρίζεις και πως θα του δώσεις να καταλάβει ότι θέλεις τα ίδια και από εκείνον?
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ό,τι θέλω

    ενα δυο χαστουκια στιν αρχη..αμα σου πει ο άλλος με πονας η τι ειναι αυτα που κανεις, αλλαξε κεφαλαιο..το βδσμ δεν μαθαινεται..προυπαρχει..
     
  3. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Ό,τι θέλω

    Είναι πολύ απλά τα πράγματα ,εάν ο άλλος δεν έχει καμία σχέση με βδσμ και εσύ δεν μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς αυτό,τοτε απλός χωρίζεις και βρίσκεις κάτι άλλο στα μέτρα σου .
    Αποδοτικός τρόπος για να μάθεις αν ενδιαφέρετε και ο άλλος είναι να τον ρωτήσεις .
    Προσωπικά κάνω κυρίως vanilla σχέσης αλλά από την αρχή ξεκινώ να δένω της παρτενέρ μου χρησιμοποιώ βία και βέβαια βρίζω .
    Τώρα θα με πεις κατά πόσο vanilla είναι όλα αυτά ? ε .
    Πάντως σίγουρα έτσι μπορώ και βλέπω κατά πόσο το έχει η όχι η άλλη και αποφασίζω για τη συνέχεια .
    Έχε υπόψη σου ότι το status που έχεις σε βοηθαει να ελίσσεσαι έξυπνα μέσα στης σεξουαλικές σου επαφές .
    Εκμεταλλευσουτο  
     
  4. nefeli

    nefeli New Member

    Απάντηση: Ό,τι θέλω

    Πολύ διαφωτιστικές οι απαντήσεις σας.... περιμένω και άλλες!!!
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Ό,τι θέλω


    Να συμπληρώσω ό,τι αν ο άλλος γυρίσει και σε πλακώσει στις μπουνιές,δεν είναι κατ' ανάγκη Top. To πιο πιθανό είναι να τα'χει πάρει άγρια.
     
  6. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ό,τι θέλω

    Ή να είναι αγενής και ανώμαλος.
     
  7. nefeli

    nefeli New Member

    Απάντηση: Ό,τι θέλω

    Χα χα λέτε??
     
  8. Απάντηση: Ό,τι θέλω

    Γεγονός είναι ότι αν κάτι δεν προϋπάρχει,δύσκολα εμφανίζεται στην πορεία.Πολλοί άνθρωποι έχουν πράγματα μέσα τους τα οποία τους εμφανίζονται μετά από κάποιο ερέθισμα.Το ερέθισμα μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό και εύκολο,αλλά αργά ή γρήγορα σίγουρα θα εμφανιστεί.Στα αρχικά στάδια μιας vanilla σχέσης τα πράγματα είναι δύσκολα στο οποιοδήποτε κομμάτι του BDSM. Δεν είναι εύκολο να εξωτερικεύσει κανείς τέτοιου είδους επιθυμίες. Αυτό είναι για μένα και το τεράστιο λάθος, γιατί μετά καταλήγουν οι σχέσεις στην απόλυτη συμβατικότητα ή στην διακοπή τους.Ο διαδυκτιακός αυτός χώρος,μας δίνει το διακίωμα να ξεκινήσουμε από κάποιες σταθερές,για τις οποίες άλλοι άνθρωποι μπορεί να αντιληφθούν μετά από χρόνια ή και ποτέ. Αν λοιπόν έχουν ξεκινήσει όλα μεσα από μια ξεκάθαρη και ενσυνείδητη αναζήτηση, τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Αν όχι τότε υπάρχει θέμα, το οποίο είτε με κάποιους πλάγιους τρόπους (σε στιγμές "έντασης") εξωτερικεύεται ή αν δεν λειτουργήσει αυτό, γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι μάντες και επειδή πρέπει σε μια σχέση πάντα να ζητάμε αυτό που θελουμε (με σωστό τρόπο πάντα), τότε το συζητάει κανείς. Ένας άνθρωπος που δεν θα εισπράξει από τη σχέση του αυτό που θέλει έχει 2 δρόμους. Ή συμβιβάζεται στο να μην το έχει, γιατί εκτιμά ότι η σχέση αξίζει περισσότερο από τα θέλω (οπότε θα υπάρχει πάντα η έλλειψη και μένει να αποδειχθεί πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει και αυτό καλούμαστε να το προβλέψουμε μόνοι μας,για να μην βρεθούμε μετά από καιρό, συμπεριλαμβανομένου και της φθοράς μιας σχέσης, να διακόψουμε) ή το εκφράζουμε,αναλαμβάνοντας το ρίσκο της εξέλιξης. Θεωρώ ότι η ζωή μας έτσι όπως διαμορώνεται, μας δίνει πολύ μικρές στιγμές για μας. Η καθημερινότητα, γυναίκα ούσα, η μεγαλύτερη Mistress στη ζωή μας (δυνητικά όλοι μας είμαστε υποτακτική σε εκείνη), μας δίνει "χαρές", πού όμως εκείνη (μάλλον) απολαμβάνει και πολύ λιγότερο ή καθόλου εμείς. Στο χέρι μας είναι λοιπόν να μην κρατάμε μέσα μας αυτά που θέλουμε, γιατί κινδυνεύουμε να ζήσουμε την έκρηξη τους σε οποιαδήποτε μορφή. Από διακοπή σχέσης ή αναζήτηση παράλληλης σχέσης, μέχρι την "απλή" απώλεια των επιθυμιών μας. Οπότε είτε με την πλάγια είτε με την ευθεία οδό (αν δεν μπορείς να το ξεχάσεις και να ζήσεις χωρίς αυτό) θα πρέπει να εξωτερικευθεί.
     
  9. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Ό,τι θέλω

    Ναι! Πολύ σωστή (και χρήσιμη) τοποθέτηση!
     
  10. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Tον ρωτας.
     
  11. nefeli

    nefeli New Member

    Απάντηση: Ό,τι θέλω

    Μαλιστα!!!
    Οπότε ο καλύτερος τρόπος είναι να ρωτήσεις ανοικτά!!!!
     
  12. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Ό,τι θέλω