Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ό,τι θέλω

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος nefeli, στις 29 Νοεμβρίου 2009.

  1. Είναι όμως; Αν τον ρωτήσεις και εκείνος απέχει από οτιδήποτε έστω και απομακρυσμένα bdsm, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να τον βάλεις σε σκέψεις του τύπου "Α.. εκείνη θέλει αυτό στη σχέση της, και όσο δεν της το δίνω συμβιβάζεται.. άρα δεν θα μπορώ για εκείνη να είμαι όλα αυτά που θέλει, πάντα κάτι θα λείπει από την ερωτική μας ζωή", και είτε να τον οδηγήσει μακρυά, είτε να του δημιουργήσει ψυχολογικά κολλήματα.

    Προσωπικά, προσπαθώ να βάζω την παρτενέρ μου σιγά σιγά στο νόημα προσθέτοντας όλο και κάτι περισσότερο στην ερωτική πράξη κάτω από την ομπρέλα του "ανοιχτού μυαλού" και του "πειραματισμού". Αν το έχει μέσα της μπορεί να ακολουθήσει και να εξελιχθεί, ή ακόμα και να αποδειχθεί ότι δεν είναι άπειρη σε αυτό... ή βέβαια να μην οδηγήσει πουθενά. Για μένα αυτό λειτουργεί αλλά δεν είναι απαραίτητα και ο καλύτερος τρόπος.

    Από εκεί και πέρα βέβαια έχει σημασία και το πόσο ο κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη το bdsm στην ερωτική του ζωή και αν στην περίπτωση που στη σχέση του υπάρχει ασυμβατότητα σε αυτό, τι είναι διατεθιμένος να θυσιάσει.. το bdsm ή τη σχέση του;
     
  2. janus

    janus New Member

    Στην πρώτη μου δημοσίευση, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, κατά ένα μέρος, με κάποιους προλαλήσαντες.

    Αν απλώς στηθεί ένας διάλογος, κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα επικρατήσει το ταμπού και η ανειλικρίνεια κατά τη διάρκειά του. Νομίζω ότι σε οποιαδήποτε περίσταση εκμυστήρευσης σε μια vanilla σχέση, αμφότεροι παίρνουν ρίσκα. Αν όμως κάποιος από τους δύο δεν είναι αποφασισμένος να τα λάβει ή απλώς δεν έχει συνειδητοποιήσει καλά-καλά τι θέλει, εγκλωβισμένος στο mainstream και την ηθικολογία, τότε δημιουργείται μια ανισορροπία που καταλήγει στην ανειλικρίνεια ή την κρυψίνοια. Και η ύπαρξη ταμπού σε μια vanilla σχέση είναι αρκετά συχνό φαινόμενο και μπορεί να οδηγήσει σε αμηχανία.

    Εφόσον έχω βρεθεί πολλές φορές στη θέση να αναρωτιέμαι, όπως και η πρωτοδημοσιεύσασα το νήμα, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η καλύτερη διερευνητική τακτική σε ανάλογες περιπτώσεις είναι η ήπια δοκιμή, μια βήμα-βήμα προσέγγιση και η κλιμακούμενη εξέταση της ανταπόκρισης του/της συντρόφου. Είναι πολύ πιο πιθανό, εν μέσω αισθησιασμού και ηδονής, να αφεθεί οποιοιοσδήποτε στις επιθυμίες.

    My two cents. Καλώς σας βρήκα  
     
  3. Gordian Knot

    Gordian Knot New Member

    Απάντηση: Re: Ό,τι θέλω

    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο Janus, μια και που αυτό ακριβώς ήθελα να πω. Και αναφέρω ως παράδειγμα τον εαυτό μου, που σε μικρότερη ηλικία, κι ενώ είχα αυτές τις επιθυμίες, σε συζήτηση που εγώ ο ίδιος άνοιξα επί του θέματος, τελικώς κατέληξα να διαμορφώνω μια άποψη του τύπου ότι ο καθένας έχεις τις ιδιοτροπίες του στο sex, αλλά εγώ δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω κατά πόσο θα το δοκίμαζα, γιατί μου φαίνεται κάπως περίεργο. Περιττό να πω ότι συγχρόνως μούτζωνα νοερά τον ευατό μου και τελικώς ο τρόπος με τον οποίο κατάφερα να δείξω τις προτιμήσεις μου ήταν ακριβώς όπως περιγράφει ο Janus. Αλλά τελικώς είχα δίκιο την πρώτη φορά. Ήθελε το παγωτό της vanilla...
     
  4. Druna

    Druna Guest

    Re: Απάντηση: Ό,τι θέλω

    Θα διαφωνήσω με την άμεση και ανοιχτή ερώτηση από την αρχή...τουλάχιστον σε όλες τις περιπτώσεις. Με τον πρώτο άνθρωπου που μου έδειξε αυτό που προϋπηρχε μέσα μου, ξεκινήσαμε την σχέση με τον πιο ρομαντικό τρόπο και καταλήξαμε να ζουμε τις πιο ακραίες φαντασιώσεις μας. Κάθε σχέση ξεκινάει με τον δικό της τρόπο απλά από τη στιγμή που ξέρεις τι σου αρέσει, ξέρεις να δίνεις σημασία και στις λεπτομέρειες....μία κίνηση, μία απάντηση και γρήγορα φτάνεις στο σωστό συμπέρασμα...Το πόσο γρήγορα θα ψάξεις στις λεπτομέρειες εξαρτάται από το πόσο σημαντικά ειναι αυτά τα παιχνίδια για εσένα. Επίσης αν ο άλλος δεν έχει τίποτα από αυτά που ζητάς απλά.... φεύγεις!!!
     
  5. nefeli

    nefeli New Member

    Απάντηση: Ό,τι θέλω

    Scythe, janus, Gordian Knot & Druna σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Με βρίσκεται απόλυτα σύμφωνη σε όσα λέτε. Πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερα να "ρίχνεις άδεια και να πιάνεις γεμάτη" όπως λένε. Πολύ καλύτερα από το να το πεις ανοικτά στον άλλον και αν δεν συμφωνεί μαζί σου να ζει δίπλα σου έχοντας στο μυαλό του ότι εσύ θέλεις κάτι που εκείνος δε μπορεί να σου δώσει. Δοκιμάζοντας τον άλλον, εξάπτεις τη φαντασία του και αν είναι να το έχει..... που θα πάει..... θα το εκδηλώσει, κατά τα λεγόμενά σας πάντα!!! Που πιστεύω (κρίνοντας και από τον εαυτό μου) ότι είναι και το πιό σωστό.
     
  6. Απάντηση: Ό,τι θέλω

    Προσωπική μου άποψη και την οποία εξέφρασα και πιο πρίν είναι η εξωτερίκευση των θέλω μας και όχι το θάψιμο αυτών μέσα μας. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει, είναι κατ΄ εμέ μια γεωμετρική πρόοδος που καταλήγει στην ορθόδοξη έκφραση του, αν δεν έχουν λειτουργήσει προηγούμενοι πλάγιοι τρόποι και εφόσον είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να μπεί στο χρονοντούλαπο της ψυχής αυτού που θέλει να το εξωτερικεύσει.
     
  7. nadu

    nadu Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ό,τι θέλω

    agree !!!
     
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Τότε ο άλλος,είτε συμβιβάζεται μέσα σε μια βανίλα σχέση,καταπιέζοντας τα "θέλω" του,με την ελπίδα πως κάποτε,ίσως και να καταφέρει να τον "τουμπάρει" τον άλλον,είτε παίρνει το καπελάκι του,ως άλλος Αντωνάκης,και γίνεται Λούης!  


    Αν δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις,για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις,τότε δεν μπορεί. Έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις εδώ μέσα,για το πως καταλαβαίνουμε το στάτους κάποιου που δεν γνωρίζουμε καλά ή κάποιου που το κρύβει επιμελώς,και αποτέλεσμα δεν βγάλαμε.

    Για να καταλάβεις τι θέλει ο άλλος,θα πρέπει:
    1. Να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά,μήπως και αρπάξεις καμιά χρήσιμη πληροφορία στον αέρα
    2. Να τον ρωτήσεις
    3. Να του κάνεις εσύ κουβέντα για bdsm φάση,λέγοντάς του κάτι του στυλ "η φίλη της ξαδέλφης μου της Γιώτας,τα έχει με έναν και δέρνονται και πολύ το φχαριστιούνται,κλπ κλπ" και να περιμένεις να δεις αντιδράσεις. Αν δεις το μάτι του να γυαλίζει και να σκάει πονηρό χαμογελάκι,όρμα! Αν τον δεις να σμίγει τα φρύδια,να γουρλώνει τα μάτια και να παίρνει μια έκφραση αηδίας|απέχθειας|αποστροφής,τότε κάνε τον κινέζο.



    ^*^