Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ "ΚΥΡΙΩΣ" ΤΩΝ ΒΑΝΙΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 13 Απριλίου 2008.

  1. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: ΑΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ "ΚΥΡΙΩΣ" ΤΩΝ ΒΑΝΙΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    Κατι οι χαιρετουρες, κατι οι διαπληκτισμοι, ευκαιρια δεν χανετε κυριε Ντολμανσε μας. 
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΑΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ "ΚΥΡΙΩΣ" ΤΩΝ ΒΑΝΙΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    Να και η ελέγκτρια λιμπιντικής κυκλοφορίας!
    Τα σέβη μου Πανεπόπτρια....
     
  3. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: ΑΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ "ΚΥΡΙΩΣ" ΤΩΝ ΒΑΝΙΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    Ομολογω οτι εχω ευκολο εργο μαζί σου. Ουτε καμερες χρειαζομαι ουτε αλλα μεσα παρακολουθησης υψηλης τεχνολογίας. Τα post σου αρκουν.
    Τα σεβη δεκτα.
     
    Last edited: 4 Σεπτεμβρίου 2008
  4. an8h

    an8h Regular Member

    Λυπούμαι βαθύτατα που έχασα έναν τέτοιο ζουμερό τρίλογο.


    Αγαπητέ Mind Master, παρατηρώ ότι με έχετε παρεξηγήσει πολυεπίπεδα.

    Το υπονοούμενο που άφησα και δυσκολευτήκατε να καταλάβετε, είχε να κάνει με τις κατηγορίες σας ότι ήμεθα παλιμπαιδισταί. Σας λέγω λοιπόν εμμέσως να μην πέφτετε ως θήραμα στην παγίδα της κατηγορίας, διότι όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται, κι αυτό που κατηγορείτε δεν είναι παρά μία προβολή του δικού σας ανεκπλήρωτου Εγώ.

    Θα ήθελα να λάβω το θάρρος και να σας επαναλάβω με την μορφή συμβουλής τα λόγια ενός μεγάλου και μεγαλομανούς φιλοσόφου, χωρίς να θέλω να διακινδυνεύσω να φανώ θρασύς, σαν μία απαίδευτη κορασίδα που τολμά να υποδεικνύει εις ανώτερούς της (και μην με παρεξηγήσετε σε αυτό το σημείο ότι επέλεξα ήδη το ρόλο μου εις τον χώρο του βδσμ. Είναι νωρίς ακόμα και παρόλον τον αυθορμητισμό του χαρακτήρος μου διατηρώ ακόμα τις επιφυλάξεις μου δια τον ρόλο μου εις τον χώρο αυτό, δια την ασφάλεια όχι μόνο τη δική μου αλλά και την δική σας, κι όχι εσάς προσωπικά αλλά ολονών).

    "Να κατεβαίνεται πάντοτε από τα στείρα ύψη της εξυπνάδος, κάτω εις τις εύφορες πράσινες κοιλάδες της βλακείας". Τάδε έφη Λούντβιχ Βίττγκενσταιν.

    Αν ο πρώτος σχολιασμός μου σας φάνηκε ότι έκρυβε μένος, δεν ήταν παρά μια αντίδραση αστεϊσμού στη θεματολογία του πρώτου νήματος όπου σε εμάς τους -δια την ώρα- vanilla επιρρίπτονται ευθύνες ακραίων απαιτήσεων από τους συντρόφους μας, φαινόμενο που εμφανίζεται συχνότερα σε σαδομαζοχιστικαί συνευρέσεις.
    Εμμέσως δε, μας κατηγορείται για κακογουστιά, δηλαδή οι δικές μας ακραίες απαιτήσεις είναι μικροαστικού χαρακτήρος, ενώ οι δικές σας απαιτήσεις δηλαδή εξαιρετικά πιο ενδιαφέρουσες;
    Εν κατακλείδι, η ίδια η θεματολογία του νήματος με αναγκάζει παρά τη θέλησή μου να χρησιμοποιήσω κτητικές αντωνυμίες, πράγμα που ήδη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σαδισμός, αφού υπάρχει μια αναγκαστική υποταγή, αν με κατανοείτε.
    Σ' αυτά ακριβώς το σημείο επικεντρώνεται και ο πρωταρχικός σχολιασμός μου λοιπόν.

    Επιπρόσθετα να σας ξεκαθαρίσω ότι εισήχθη εις αυτό τον φόρουμ όντας σφοδρά ερωτευμένη με τον Σαδιστή της ζωής μου, κι έπειτα από μήνες εσωτερικής διαμάχης κι απελπισμένης μοναχικής αναζήτησης, ο δρόμος μου μ' έφερε στην πόρτα της αυλής του φόρουμ σας διψασμένη για γνώση, ερωτώντας με παρακλητικό ύφος εσάς τους έμπειρους σαδισταί δια συμβουλές που θα μπορούσαν να παρηγορήσουν την ραγισμένη μου εις τέρψη του πρώην συντρόφου μου καρδιά.

    Αυτά για την ώρα και θα θελα να δεχθείτε το χαμόγελο που θα σας προσφέρω εις ένδειξη ειρήνης και φιλίας.  
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: ΑΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ "ΚΥΡΙΩΣ" ΤΩΝ ΒΑΝΙΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    Δεν νομίζω, νέα μου... Αυτό που είπα χθες, ήταν ότι δεν είχα καταφέρει να σας εννοήσω, σε κανένα επίπεδο.

    Δεν ξέρω ποιός σας τα μαθαίνει αυτά, αλλά -θα σας το πω ευθέως- πρόκειται γιά μπαρούφες. Να αλλάξετε "ψυχοτέτοιο"...

    Προτείνω να μην λάβετε το θάρρος να με εμπλέξετε αυτή τη φορά σε κουβέντες περί "ανωτεροτήτων" και τα τοιαύτα, διότι συντρέχει ο κίνδυνος να οργισθώ πραγματικά...

    Υπεκφυγές... Και η χθεσινή σας δήλωση ότι "γοητεύεσθε από τους σαδιστές";
    Να γιατί δεν μπορώ να απαντήσω στο νήμα "Προγραμματισμός", χωρίς να βγω εκτός θέματος.

    "Έφη", βεβαίως, ο Βίττγκενστάιν... Έκανε και τίποτ' άλλο στη ζωή του; Όλο κι όλο ένα βιβλίο κατάφερε να γράψει, πράγμα φυσικό, αφού έφαγε όλο του το χρόνο πολυλογώντας, ενόσω ανεβοκατέβαινε από τα ύψη στις κοιλάδες και τούμπαλιν... Κανένας άλλος, λιγότερο μεγαλομανής και περισσότερο μεγάλος;

    Εδώ είναι όλη η ουσία και η πηγή της οργής μου, αγαπητή. Αυτά τα "μας" και τα "σας" ήταν ακριβώς που φοβόμουν...
    Το κόλπο όμως, είναι να μάθετε πώς να μην χρησιμοποιείτε τις κτητικές αντωνυμίες όπου δεν πιστεύετε ότι αρμόζουν, να μην πέφτετε σε παρόμοιες "λούμπες", να μην αναγκάζεσθε σε πράξεις αντίθετες με τη θέλησή σας και να μην "υποτάσσεσθε" αναγκαστικά σε πρόσωπα και καταστάσεις εφ'όσον διακρίνετε τον παραλογισμό σ' αυτό... Νέα είστε βεβαίως ακόμη (στο φόρουμ εννοώ αυτή τη φορά), θα διαπιστώσετε όμως ότι συχνότατα θα προκύψουν παρόμοιες καταστάσεις. Εύχομαι την επόμενη φορά, να είσθε πιό έτοιμη, γιά να μην "εξαναγκασθείτε". Αυτό ακριβώς ήθελα να διασφαλίσω...

    Συμβουλές και ιδίως προς τέρψιν τρίτων, προσωπικώς δεν δίδομεν. Εάν ενδιαφέρει καμμιά επιδειξούλα, το συζητάμε...

    Δεκτές η ειρήνη και η φιλία. Όσο γιά το "χαμόγελο" αντιπαρέρχομαι, μεταφέρετέ το στο νήμα "Βαμπιρολατρεία", όπου ταιριάζει καλύτερα...  



    Με εκτίμηση,
    ΜΜ.
     
  6. an8h

    an8h Regular Member

    Απάντηση: Re: ΑΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ "ΚΥΡΙΩΣ" ΤΩΝ ΒΑΝΙΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    Ίσως αυτή σας η δήλωση αγαπητέ Mind Master να αντικατοπτρίζει ακριβως το γεγονός ότι εγώ η ίδια δυσκολεύομαι να κατανοήσω τον σαδισμό ως έννοια, πρακτική και τρόπο ζωής. Ας είναι, γηράσκω αεί διδασκόμενη.

    Στην αναζήτηση είμαι αγαπητέ, στην αναζήτηση... Μήπως έχετε να μου προτείνεται εσείς κανέναν;
    Ο προ-προηγούμενος απερρίφθη τη στιγμή που έθεσε την ερώτηση "Και γιατί η μητέρα σας επέλεξε να εργάζετε;" Η λέξη "επέλεξε" μου δημιούργησε ένα μικρό σοκ που ξύπνησε την οργή μου. Εκεί αναλογίστηκα ότι η σχέση μας δεν θα άντεχε για πολύ, οπότε διέκοψα την θεραπεία την ίδια ημέρα.
    Ο τελευταίος που επισκέφθηκα, αρχικά μου φάνηκε απλως κάπως νευρικός. Φεύγοντας από το ιατρείο, άκουσα κάποιον να τραγουδάει. Γυρνάω την κεφάλή προς τα δεξία και τι να δω; τον ιατρό έξω από την πόρτα του ιατρείου, να γρατζουνάει μία κιθάρα και να αλαλίζει παράφωνα. Τον δικαιολόγησα σκεφτόμενη ότι πιθανώς να προσπαθεί να σταματήσει το κάπνισμα και αποφάσισα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία, γοητευμένη από την τόλμη που επέδειξε στο να μην ενδιαφέρεται για το αν η γειτονιά θα τον αποκαλεί "τρελογιατρό". Στις επόμενες δύο συνεδρείες προσπαθούσε να με πείσει ότι είμαι μια χαρά και ότι δεν διακρίνει κανένα ίχνος αρρώστειας επάνω μου. Απογοητεύτηκα βαθύτατα από την κοντόφθαλμη κρίση του και διέκοψα.

    Μη με παρεξηγείτε, ήθελα μόνο να εκφράσω έναν σεβασμό απέναντί σας καθότι μόλις 5 μέρες μέλος του φόρουμ και μάλιστα βανίλλα.

    Αυτό το νήμα πρέπει να το ξαναελέγξω διότι αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει η θεματολογία του. Η δήλωσή μου ισχύει. Οι σαδισταί ασκούν μια βαθύτατη γοητεία στο είναι μου, τόση που αρέσκομαι στο να εξασκώ κι εγώ ενίοτε κάποιες ψυχολογικού τύπου σαδιστικές πρακτικές. Ίσως μηδενιστικού τύπου σαδιστικές πρακτικές να είναι κοντινότερα σ' αυτό που εννοώ.

    Δεν έχετε άδικο αγαπητέ μου, αλλά τι βιβλίο ήταν κι αυτό που έγραψε. Ογκώδες, δε συμφωνείτε;
    Θα σας παραπέμψω τότε σε ένα απόφθεγμα του Νίτσε.
    "Κανείς δεν τολμά πια να δείξει το πρόσωπό του, αλλά μεταμφιέζεται σε μορφωμένο άνθρωπο, σε λόγιο, σε ποιητή, σε πολιτικό. Αν κάποιος παίρνει τέτοιες μάσκες επειδή πιστεύει ότι υπάρχει σπουδαιότητα σ' αυτές, και όχι απλά για να κάνει μια φάρσα -επειδή όλες αυτές προβάλλουν τη σοβαρότητα- τότε ξαφνικά έχει στα χέρια του μόνο κουρέλια και πολύχρωμα μπαλώματα."

    Θα συμφωνήσω απόλυτα πως όπου χρησιμοποιούνται κτητικές αντωνυμίες οι σχολιασμοί ακούγονται το λιγότερο ως παρωχυμένοι αστεισμοί. Αλλά το να μην χρησιμοποιεί κανείς κτητικές αντωνυμίες δεν θέλει κόλπο, θέλει τέχνη φίλτατε Mind Master. Θέλει εμπειρία και ωριμότητα. Θέλει να πέσει κανείς σε πολλές παγίδες και πολλούς κινδύνους και να μάθει να σηκώνεται μόνος ξανά στα δυο του πόδια, και με θάρρος να πετάξει από πάνω του ένα ένα κάθε ταμπού και ταμπέλα.
    Πόσο εύκολα η γλώσσα μας μπερδεύεται σε πρόχειρες ευκολοχώνευτες και τελείως ανούσιες εκφράσεις της! Πόσες λάθος στροφές μπορεί να πάρουμε έτσι και να απομακρυνθούμε απ' τον βαθύτερο εαυτό μας. Πόσο πολύτιμο χρόνο χάνουμε έτσι απ' την πραγματική ζωή. Χρειάζεται να ενθυμείτε κανείς να βάζει ένα φρένο και να επιλέγει σοβαρά το πού θα δώσει σημασία και πού όχι, έχετε απόλυτο δίκιο.
    Αφού όμως είστε τέτοιος υπέρμαχος της μη χρήσης κτητικών αντωνυμιών, γιατί δεν ενοχληθήκατε από το αρχικό ποστ παρά μόνο από την δική μου απάντηση; Μήπως η μαχητικότητά σας περιορίζεται στην υπράσπιση του σαδισμού και μόνο; Δεν χρειάζετε να μου απαντήσετε, μόνο να το αναλογισθείτε.

    Τι εννοείται "επιδειξούλα"; Μια κάποια επιδειξη των σωματικών ή των πνευματικών σας χαρισμάτων;
    Σε πάρκο με καμπαρντίνα, σε κάποιο ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε κάποιο νήμα του φόρουμ;
    Αναρωτιέμαι απλά για τα γούστα σας. Ή και τα χούγια σας, όπως το χειρίζεται κανείς.

    Προσωπικά είμαι λάτρης των λυκανθρώπων. Θα σας προσφέρω όμως ακόμα ένα χαμόγελο, ελπίζοντας έτσι να πλησιάσω περισσότερο την αισθητική σας.  
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    μία προσωπική μου θεωρία : σαν τα μοντέλα κινητών τηλεφώνων ...

    τα πρώτα ήταν απλά και πρακτικά αλλά είχαν περιορισμένες εφαρμογές (και ο θεός έπλασε τον άνδρα..)
    μετά βγήκανε τα next generations πολύπλοκα ,με ένα κάρο λειτουργείες ,όμως και πάλι μείναμε στα βασικά ,άσε που είναι και πιο ευαίσθητα... (και από τα πλευρά του άνδρα ο θεός έπλασε τη γυνή... )

    απλό .
     
  8. an8h

    an8h Regular Member

    Απάντηση: ΑΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ "ΚΥΡΙΩΣ" ΤΩΝ ΒΑΝΙΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    Οφείλω να προσθέσω μία βασική λεπτομέρεια που σας έχω αποκρύψει, αγαπητέ Mind Master, κι αυτό λόγω ντροπής του να το ομολογήσω.
    Επί της ουσίας αναφέρθηκα στους σαδιστές, όχι από αντίδραση, αλλά διότι διαβάζοντας το αρχικό ποστ ...αυτά που διάβαζα δεν μου θύμιζαν τις γυναίκες γενικώς και αορίστως, μα τον πρώην Σαδιστή σύντροφό μου συγκεκριμένα και τον τρόπο που με διαχειρίστηκε όταν δεν είχε κέφια.

    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, κάπου οι ανδρικές και οι γυναικείες συμπεριφορές εναλλάσσονται μέσα σε όλους μας, διαφωνείτε;
     
  9. an8h

    an8h Regular Member

    Απάντηση: ΑΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ "ΚΥΡΙΩΣ" ΤΩΝ ΒΑΝΙΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    Επίσης μόλις συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει μια λάθος διατύπωση.

    Εκεί που είπα

    ήταν για να δώσω έρισμα αστειολογόντας, αλλά στην πραγματικότητα η σκέψη μου πήγαινε στον εξής συλλογισμό κι όχι στο αρχικό ποστ. βιάστηκα να το γράψω...και παγιδεύτηκα!

    .


    Άρα το λάθος ξεκίνησε από μένα (κι έλεγα, κάτι μου διαφεύγει εδώ, κάτι μου διαφεύγει...)
    (χαίρε έρις  )

    Θα κρατήσω τη συμβουλή σας αγαπητέ MindΜaster στο να είμαι συγκεντρωμένη όταν διατυπώνομαι, διότι το χάος παραμονεύει...

    Επίσης μόλις συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει μια λάθος διατύπωση.

    Εκεί που είπα

    ήταν για να δώσω έρισμα αστειολογόντας, αλλά στην πραγματικότητα η σκέψη μου πήγαινε στον ακόλουθο συλλογισμό κι όχι στο αρχικό ποστ. βιάστηκα να το γράψω...και παγιδεύτηκα!

    .


    Άρα το λάθος ξεκίνησε από μένα (κι έλεγα, κάτι μου διαφεύγει εδώ, κάτι μου διαφεύγει...)
    (χαίρε έρις  )

    Θα κρατήσω τη συμβουλή σας αγαπητέ MindΜaster στο να είμαι συγκεντρωμένη όταν διατυπώνομαι, διότι το χάος παραμονεύει...  
     
    Last edited: 6 Σεπτεμβρίου 2008
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ΑΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ "ΚΥΡΙΩΣ" ΤΩΝ ΒΑΝΙΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    Είσθε ευτυχής που τα συνδυάζετε. Εγώ πλέον κυρίως γηράσκω...

    Μπάι δε γουέι, "διδασκομένη" είναι το ορθόν. Έστε εν εγρηγόρσει, καραδοκούν εσχάτως οπισθοφρονούντες τινες επίγονοι του Αχιλλέως Τζαρτζάνου...

    Σπατάλησα ικανό χρόνον σήμερα φυλλομετρώντας τας "Γιέλλοου Πέιτζις" γιά να σας εξυπηρετήσω, αλλά συνειδητοποίησα αίφνης ότι δεν συντρέχει πλέον λόγος, αφού αυτοχρισθήκατε "ψυχοτέτοια". Διερωτώμαι μόνον, πώς θα αυτοεκδίδετε αποδείξεις παροχής υπηρεσιών...

    Δεκτός ο σεβασμός, δεν υποχρεούσθε όμως να με αποκαλείτε "Μεγαλειότατο" ή κάτι ανάλογο που γράψατε, δεν ενθυμούμαι επακριβώς. Το "Κύριε", είναι επαρκές...

    Ξεχάστε την εξάσκηση σαδιστικών πρακτικών και σταθεροποιηθείτε επιτέλους στην αποδοχή του μαζοχισμού σας, χωρίς περαιτέρω άσκοπη χρονοτριβή. Όπως ήδη σας εξήγησα, γηράσκω με ταχείς ρυθμούς...

    Ογκώδες είναι και το κατάστιχο με τα βερεσέδια που τηρεί ο ψιλικατζής της γειτονιάς μου. Και όσο πάει διογκώνεται... Πιστεύετε ότι το γεγονός αυτό μπορεί να κριθεί ως θετικό;

    Κατά τα άλλα, από το εναλλακτικό απόσπασμα διαπιστώνω ότι ο μηδενισμός, που κάπου προαναφέρατε, είναι βαθιά ριζωμένος μέσα σας. Κρατήστε αν θέλετε μιά σημείωση, να το αυτο-αναλύσετε στην επόμενη συνεδρία...

    Δεν χρειάζεται να αναλογισθώ, ούτε είναι αναγκαίο να απαντήσω. Όπως είπατε είστε μόνο 5 ημέρες στο φόρουμ, αλλά -ελπίζω- θα μείνετε. Παρατηρήστε λοιπόν, scripta manent και τα περισσότερα πράγματα μιλούν από μόνα τους...

    Η ειδικότης μου είναι ο σαδισμός και όχι το body building, το σκάκι ή η προβολή της χειμερινής ανδρικής μόδας. Μην διερωτάσθε λοιπόν... Ως προς τους χώρους, όλοι καλοί είναι, εκτός από τους virtual.

    Μήπως τυχαίνει να παίζετε Bitefight;

    Ούτε αυτό το χαμόγελο με ικανοποιεί... Απευθυνθείτε στη λατρευτή μου Mirella, θα το εκτιμήσει, αναμφιβόλως...

    Όχι σθεναρά... Κάπου έχει γράψει κάτι σχετικό μ' αυτό, ο άσπονδος φίλος μου Zizel... Γράφει και καλά πράγματα κάπου-κάπου, να τον διαβάζετε... Θα προσπαθήσει βεβαίως να σας πείσει ότι οι συμπεριφορές δέον να εναλλάσονται κι απ' έξω μας, αλλά κατά βάθος, δεν είναι κακό παιδί...
     
    Last edited: 6 Σεπτεμβρίου 2008
  11. Miranda

    Miranda Regular Member

    Να βαλω κ εγω κατι ακομα   κ ας σας κοψω τη συζητηση στη μεση  


    Πως να κανεις ευτυχισμενο εναν αντρα...


    Θα πρέπει:
    · Να του κάθεσαι, αλλά όχι από την αρχή, γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και δεδομένη!
    · Να του κάνεις ότι θέλει στο κρεβάτι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά, προς Θεού, μη φανεί ότι το έχεις ξανακάνει, γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και θα ξενερώσει!
    · Αν δεν το κάνεις καλά, είσαι ξενέρωτη!
    · Αν το κάνεις πολύ καλά, είσαι π......α!
    · Αν το έχεις ξυρισμένο... «ύποπτο»... με τι τσουλί έχουμε μπλέξει;!!!
    · Αν έχει τρίχες... αηδία!!!
    · Να έχεις στην εντέλεια νύχια, μάτια, μαλλιά, ρούχα, αλλά προσοχή:
    Είναι φοβερή σπατάλη χρόνου και χρημάτων να πηγαίνεις κομμωτήριο, γυμναστήριο, μανικιούρ-πεντικιούρ και για ψώνια... Αυτά τα κάνουν οι ανεγκέφαλες. Τσ, τσ, τς!!!
    · Να δείχνεις έξυπνη (μην πούνε ότι κυκλοφορούμε με κανένα βλήμα), αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να νιώσει μειονεκτικά!
    · Να θες και να μη θες να κάνεις οικογένεια:
    Αν θες, είσαι κατίνα και θέλεις να τον τυλίξεις.
    Αν δε θες, είσαι επιπόλαιη, ελαφρών ηθών και δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά!

    Προσοχή:
    · Αν τον περιποιείσαι πολύ, μπορεί να εκληφθεί ως προσπάθεια «τυλίγματος»!!
    · Αν δεν τον περιποιείσαι πολύ......ως αδιαφορία.....!!!
    · Η πολλή δουλειά και η ενασχόληση με την καριέρα μπορεί να εκληφθεί ως
    'τσ, τσ, γυναίκα είναι αυτή;'
    Το αντίθετο σημαίνει ότι είσαι κατίνα και χωρίς στόχους!!!!
    · Αν μαγειρεύεις καλά, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις!!
    · Αν είσαι νοικοκυρά και τακτική, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις!
    · Αν δεν κάνεις τα δύο παραπάνω, είσαι ανεπρόκοπη, δεν είσαι για σπίτι και γιατί να σε παίρνει κανείς στα σοβαρά!!
    · Αν τον παίρνεις συχνά τηλέφωνο, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις και ασφυκτιά!!
    · Αν όχι, το παίζεις γκόμενα!!
    · Αν είσαι προοδευτική, ανοικτόμυαλη και μοντέρνα......π.......α!!
    · Αν είσαι συντηρητική, το μόνο που θέλεις είναι να παντρευτείς, άρα να τον τυλίξεις!
     
  12. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Παλιό, αλλά ισχύει ακόμα:

    Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι:

    1. φίλος
    2. σύντροφος
    3. εραστής
    4. αδελφός
    5. πατέρας
    6. δάσκαλος
    7. εκπαιδευτής
    8. μάγειρας
    9. μαραγκός
    10. υδραυλικός
    11. μηχανικός
    12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων
    13. στυλίστας
    14. σεξολόγος
    15. γυναικολόγος/μαιευτήρας
    16. ψυχολόγος
    18. ψυχίατρος
    19. θεραπευτής
    20. τολμηρός
    21. τακτικός
    22. καλός πατέρας
    23. πολύ καθαρός
    24. συμπαθητικός
    25. αθλητικός
    26. στοργικός
    27. προσεκτικός
    28. ιππότης
    29. έξυπνος
    30. οραματιστής
    31. δημιουργικός
    32. γλυκός
    33. δυνατός
    34. κατανοητικός
    35. ανεκτικός
    36. ευσυνείδητος
    37. φιλόδοξος
    38. ικανός
    39. θαρραλέος
    40. αποφασιστικός
    41. έμπιστος
    42. γεμάτος σεβασμό
    43. παθιασμένος
    44. αβρόφρων
    45. πολύ πλούσιος
    46. να αγαπάς τις αγορές
    47. να μην γκρινιάζεις
    48. να μην της είσαι βάρος
    49. να μην κοιτάζεις άλλες

    Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να:

    50. μην είσαι ζηλιάρης, αλλά ούτε και αδιάφορος
    51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της, αλλά
    να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή.
    52. να της αφήνεις τον χώρο της, αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει.

    Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό:

    53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου
    Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη,
    διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητας από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο
    κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της.

    Ίσως γι' αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: "αγάπα την", αλλά δεν είπε "κατανόησέ την".

    Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο έναν άνδρα:

    1. κάθισέ του.
    2. μη του τα πρήζεις