Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΔΥΝΑΜΙΑ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος kololatris, στις 20 Σεπτεμβρίου 2008.

Tags:
  1. s/m

s/m Regular Member

αφου διαβασα ξκαι γω το ποστ του κωλολατρη εχω να πω τα εξης:::
    πολυ σημασια για εναν φρεσκο του δωσατε,,κατι σαν διαφημηση ενα πραγμα.
    δεν ξερω για τα χαστουκια αν θα ειναι απο γυναικα-ες οι απο αντρα-ες
    η μιρελα που ειναι ? τοσα ποστ και καμια απαντηση ?? θα περναει καλα σε κανενα σπιτι
    με τζακι,κρασι,κουβερτουλα και πολλα παιχνιδια μιας που ηρθανε τα προτωβροχια ???
    οσο για σενα λατρη του κωλου , να ξερεις οτι μεχρι να συναντηθεις με καποια ατομα απο δω μεσα ,,το φορουμ ειναι ενα ηλεκτρονικο παιχνιδι που εκφραζονται οι πιο πολλοι με ενα nickname που τους εκφραζει.. απ οτι ειδα ηδη δημιουργησες συμπαθειες και αντιπαθειες ,μονο και μονο απο μεσα ενος υπολογιστη..κρατα και λιγο πισινη ,,γνωρισε και κανεναν απο δω,,γιατι πολλα πραγματα αλλαζουν απο κοντα..εγω προσωπικα δεν εχω συναντηθη με κανεναν-καμια απο δω αλλα το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο καθενας εχει την προσωπηκοτητα του και παντα θα υπαρχουν διαφορετικες γνωμες..

2. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: ΑΔΥΝΑΜΙΑ...

Βαγγέλη, τηλεφώνησε μου! Βρήκα κωλολάτρη που ψάχναμε τόσον καιρό. Είναι και διαφορετικού τύπου!

3. MindMaster

MindMaster Contributor

Δεν είπαμε, όταν βρεθεί, να με ειδοποιήσεις με αγγελία στα "προσωπικά" εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας; Όπου θέλεις τα γράφεις, παλιοτσιγκούνη;
    Άσε που δεν ψάχναμε γιά "διαφορετικού τύπου", "βαρέως τύπου" ψάχναμε... So, keep walking...

4. MasteR_PieR

MasteR_PieR Regular Member

Απάντηση: Re: ΑΔΥΝΑΜΙΑ...

Σε ποιόν τα λες αυτά ορέ;
    Στον γέρο δασκαλό σου;
    Που έκανε πειράματα,
    στον άσπρο κόλαρό σου.  
    Μια και είσαι μέγας kololatris αυτό πρέπει να το ξέρεις. Αν όχι καιρός να το μάθεις.    

5. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Αυτο δεν εψαχνες? αντι να πανηγυριζεις απογοητευτηκες?
    δλδ οι ψαγμενοι την κουναν την αχλαδια? τς τς τς τς ντροπη 
    κ ειμαι ξανθος με μαυρα γυαλια κ κωλοχαρακτηρας γμτ..
    sorry Βαγγο 

6. MindMaster

MindMaster Contributor

Άντε, ακόμη; Μεσ' στην αγωνία είμαστε...

Α, και μέσα στη "μεγάλη ιστορία", γιά γράψε, μήπως έχεις κι ένα δίδυμο αδερφό, που τον λένε Γιώργο;

7. kololatris

kololatris Regular Member

Re: Απάντηση: Re: ΑΔΥΝΑΜΙΑ...

ΠΕΡΙΛΚΗ!Αλλα ειναι 2 χρονια μικροτερος! 

8. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΔΥΝΑΜΙΑ...

Άσε τον "Περιλκή"...

Γιά το Γιώργο ρώτησα, που είναι κι αυτός απ' τον Έβρο και έχετε την ίδια ημερομηνία γέννησης, τα ίδια γούστα και την ίδια "αδυναμία"...

9. Ηλίας

Ηλίας Guest

Και τώρα αναρωτιέμαι να γίνει infraction ο Νέος μας φίλος;
    Υπάρχει και report για κάποιο post του που θεωρείται επιθετικό προς άλλα μέλη. Επιθετικός πέρα από τα όρια όντως είναι. Αναίτια όμως;

Αυτό λοιπόν πρεσβεύει η κουλτούρα μας;
    Μπαίνει κάποιος με τον αέρα το δικό του, που η κοινωνική αισθητική αυτού του forum χαρακτηρίζει ως θύμα για χαβαλέ και αρχίζουμε όλοι μαζί το πείραγμα. Όχι ένας αλλά δέκα εναντίον του και μετά αυτός αρχίζει και εκνευρίζεται. Και απαντάει πολύ πιο έντονα από τον καθένα. Αλλά είναι ένας και οι υπόλοιποι είναι πολλοί. Και τώρα αφού ξεφεύγει από τα «όρια» ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί το «παιχνίδι».

Προσφέρατε όλοι σε αυτό το forum το γεμίσατε με τα υπέροχα σας ποστ και τώρα ήρθε η ώρα για παιχνίδι. Μεγαλείο, ρέει από τους σημαντικούς πυλώνες αυτής της κοινωνίας. Μπράβο σας! Εύγε και πάλι μπράβο σας!!

Κωλολάτρη την επόμενη φορά που θα ξεφύγεις, θα δεχθείς infraction. Έτσι για νουθεσία. Για να μάθεις να φέρεσαι «όμορφα» και να απαντάς με το γάντι. Όπως άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα…

10. kololatris

kololatris Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΔΥΝΑΜΙΑ...

Εχουμε ιδια ημερομηνια γεννησης ???Τι μου λες?????
    Κ την ιδια αδυναμια????????Εισαι σιγουρος γι αυτο που μου λες;;
    Κ απο τον Εβρο;;;;;;;;;;ελα ρε Ηρακλη Πουαρο!

Λοιπον θα σας πω την αληθεια..Σθγουρα εχετε δει την ταινια i am a legend.
    Κατι τετοιο εγινε κ εδω σε μας..
    Ειχα μεινει μονο εγω κ τωρα ο καλος μου φιλος μου λεει πως υπαρχει καποιος με τα ιδια γουστα-ιδια ημερομηνια γενησης κ ειναι κσ τον Εβρο!

Καλε μου φιλε ο Εβρος ακομα ειναι γεματος με κοσμο..Δεν ειμαι ο μονος...

Αν δεν σου κανει κοπο μου εξηγεις τι ειναι αυτο το infraction πριν το κανεις?

Last edited: 21 Σεπτεμβρίου 2008
  11. MindMaster

MindMaster Contributor

Ηλία, σου απαντώ μόνο και μόνο επειδή δεν θέλω να υπάρξει υπόνοια από κανέναν, γιά το ότι πιθανώς το report γιά το οποίο μιλάς, έγινε από εμένα. Και θα ήθελα να διευκρινιστεί, ότι δεν έγινε από εμένα, παρότι εγώ προσωπικά δέχτηκα την βαρύτερη από τις φράσεις που γράφτηκαν εδώ (και μάλιστα, πολύ νωρίς στο νήμα, όταν δεν θα συνέτρεχε λόγος γιά κάποιον, αν ήταν πράγματι "νέος", να χωλωθεί τόσο, που ξαφνικά να γράψει ότι λέω επανειλημμένως μαλακίες, όπως έγραψε και το διαγράψατε, όχι βεβαίως μετά από δικό μου αίτημα).

Επί τη ευκαιρία όμως, να σε ρωτήσω: Είσαι σίγουρος, ότι ο "νέος", είναι "νέος";

12. Αχ και να ξερα ποιοι ρουφιανοι στελνουν ρεπορτα συνεχεια.
    Μα δε ντρεπονται.
    Οσο για τα υπολοιπα Ηλια...κανενας δεν ειναι εναντιον κανενος
    Εχω κι' εγω την ιδια αποψη που ειχε και ο Χαιντριχ για οσους
    μπαινουν με το "πουλι στο χερι" πειραζει πολυ?