Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΝΔΡΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος undertraining, στις 24 Αυγούστου 2012.

1. undertraining

undertraining Regular Member

Το ανδρικό σώμα ως σωματοδομή είναι λίγοτερο ευλήγιστο από το γυναικείο. Αυτό σημαίνει ότι πολλες τεχνικές bdsm και είδικά τεχνικές δεσίματος είναι πολύ δυσκολότερα εφαρμόσιμες στα σώματα των ανδρών υποτακτικών από των γυναικών ή όταν εφαρμόζονται δεν παρουσιάζουν το ίδιο όμορφο αποτέλεσμα όπως στις γυναίκες.
    Το θέμα λοπόν που θέλω να θείξω ως συζήτηση έχει δύο διατάσεις. Κατ αρχήν έαν ενδιαφέρει όντως τους/τις Κ που ασχολούνται με άνδρες υποτακτικούς οι υποτακτικοί τους να αποκτήσουν μία ελυγισία στο σώμα για την εφαρμογή τέτοιων τεχνικών ή απλά αρέσκονται να αξιοποιούν τις ήδη μειωμένες δυνατότητες του ανδρικού σώματος. Και στη συνέχεια εάν τους ενδιαφέρει όντως να αναπτύξουν την ευλυγισία του σώματος τι τεχνικές χρησιμοποιούν και τι είδους εκγύμναση μπορεί ο υποτακτικός άνδρας να εφαρμόσει για να βελτιωθεί από μόνος του.

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Απάντηση: ΑΝΔΡΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

ενα πολυ ομορφο θεμα.

αυτο ειναι κατι που στη σχεση μου μας ειχε απασχολησει αρκετα, αν και ειμαι απο τους τυχερους που το σωμα μου ειναι σε καλη κατασταση και εχω καλο μεταβολισμο μερικα πραγματα και ιδιαιτερα κατα τα δεσιματα σιμπαρι , επρεπε το σωμα μου να εξελιχθει.

ο κυριαρχος φυσικα αποφασιζει για ολα, ομως καλο ειναι να κραταμε το σωμα μας με χαμηλο συντελεστη λιπους. επισης η γυμναστικη και οι ασκησεις στρετσινγκ ειναι απαραιτητες. προσωπικα ασχολουμαι με την κολυμβηση. εχει καταπληκτικα αποτελεσματα, και σε επιπεδο σωματικης καταστασης αλλα και γιατι κατ αναγκη διατηρεις το κορμι ατριχο. επισης η κολυμβηση ειναι αεροβια ασκηση οποτε στο βδσμ βολευει αφανταστα.

επισης στη δικη μου περιπτωση πολυ καλη δουλεια εκανε το γονατισμα, σε ακινητη σταση, το μαστιγιο σε κοντινη αποσταση ειναι το καλυτερο κινητρο. ομως μιλω για αυστηρο γονατισμα, που θα αρχισουν να πονουν τα γονατα και τα ματια να δακρυζουν, ομως παντα να ξερετε πρωτευον ρολο παιζει το ποσο πολυ αγαπας και θες να ευχαριστησεις τον κυριαρχο σου.

3. undertraining

Απλά μία διευκρίνηση. Οταν μιλάς για το γονάτισμα εννοείς με το σώμα σε όρθια στάση και τα γόνατα για πολύ ώρα λυγισμένα ώστε οι φτέρνες να ακουμπούν τα οπίσθια ή κάτι άλλο?

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

αναλογως την σταση που επιθυμει, συνηθως σε σταση που ηταν ιδιαιτερα δυσκολη σταση, το σωμα σε παραλληλο υψος απο το πατωμα τα χερια δεμενα πισω απο την πλατη και το σκοινι που ειναι δεμενα τα χερια, τεντομενο και δεμενο στο κολλαρο σε τετοιο μηκος , ωστε αν σου επιτρεποταν να ακουμπησεις το μετωπο στο πατωμα θα ενιωθες τους ωμους σου να σκιζουν.

5. thanasis

thanasis Contributor

Πολύ όμορφο θέμα.

Καταρχάς, διαφωνώ με το οτι τα κορίτσια υπερτερούν τω αποτελέσματι. Ένα δεμένο ανδρικό σώμα είναι εξίσου όμορφο και εντυπωσιακό, απλώς με ποιοτικώς διαφορετικό τρόπο.

Η ευλυγισία δεν είναι απαραίτητη. Απαραίτητη είναι η μυοσκελετική υγεία και ένα βάρος που να μην υπερβαίνει το κανονικό. Επίσης, για μένα είναι απαραίτητη η αποτριχωσουά, γιατί οι τρίχες, πέρα από την αισθητική, μαγκώνουν και χαλάνε τη ροή σε ρίγκερ τε και κουνελάκι.

Αλλά πιο σημαντικό ΟΛΩΝ είναι η ευλυγισία του μυαλού.

6. thanasis

thanasis Contributor

Επίσης: το πολύωρο γονατισμα δεν είναι καλή ιδέα.

Τέλος, είχα ανεβάσει κάποτε ένα νήμα με ασκήσεις για κουνελάκια, που έχει εφαρμογή και σε αγόρια bunnies.

7. Απάντηση: ΑΝΔΡΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Θα συμφωνήσω στα περι ευλυγισίας πως το γυναικείο κορμί υπερτερεί συνήθως σε αυτή την ικανότητα. Λίγο η φύση, λίγο οι μετέπειτα κινήσεις και ο τρόπος ζωής μας οδηγούν στο αποτέλεσμα.
    Θα έλεγα πως το όμορφο σώμα είναι αυτό που χαρακτηρίζει αν είναι καλό το αποτέλεσμα οπτικά κυρίως και θα συμφωνήσω με τον αγαπητό thanasis πως το ανδρικό είναι το ίδιο όμορφο αλλά με διαφορετικό τρόπο, παρόλο που δεν μου κάνει κλικ να βλέπω έτσι έναν ανδρα. Εξαιρώ τις περιπτώσεις όπου απουσιάζει η αρρενωπότητα σε εξωτερικά και εσωτερικά χαρακτηριστικά.
    Η ευλυγισία ωστόσο μπορεί να βελτιωθεί με την άσκηση κυριως σε μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας το σώμα κουμπώνει και δεν αποφερει ευκολα αποτελέσματα. ΄Ενα σώμα τελείως αγύμναστο στον τομεα της ευλυγισίας είναι εξαιρετικά δύσκολο είτε είναι γυναικείο είτε ανδρικό να φέρει σημαντικά αποτελέσματα.  

Last edited: 24 Αυγούστου 2012
  8. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Όντως, το ανδρικό σώμα έχει τη χάρη του, δεμένο. Δεν έχει την ίδια ευλυγισία με το γυναικείο, ωστόσο όλα πιστεύω μπορούν να προσαρμοστούν επάνω στο άτομο. Λίγο παραπάνω σχοινί, άλλου είδους κόμποι, και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εκπληκτικό. Το όμορφο αποτέλεσμα εξαρτάται από το ποιος το βλέπει, είναι υποκειμενικό τελείως   Για να απαντήσω στο ένα ερώτημά σου, εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η ευλυγισία του άλλου ως ένα βαθμό και έχω καταλήξει στο ότι η γυμναστική βοηθάει και οι διατάσεις ειδικά. Ένα γυμνασμένο άτομο έχει εκ των προτέρων περισσότερες "δυνατότητες" ας πούμε να βρεθεί σε κάποιες στάσεις. Μιας και προτιμώ όμως τους πιο... "ανδροπρεπείς" θα'λεγα, σωματότυπους, δεν περιμένω να γίνει ο άλλος μπαλαρίνα, ξέρω ότι έχει όρια και τα εκμεταλλεύομαι ή αξιοποιώ ανάλογα.

9. undertraining

Πολύ όμορφη αντιμετώπιση. Το επιπρόσθετο ερώτημα θα έηταν αν εσύ επιδιώκεις τη βελτίωση της ευλιγισίας και εάν ναι τι πρακτικές θα μπορούσες να εφαμόσεις για να επιτύχεις καλύτερα απότελέσματα?

10. happyhellcat

Δυστυχώς οι γνώσεις μου γύρω από την εξάσκηση είναι περιορισμένες, συνεπώς δεν θα μπορούσα να εφαρμόσω κάποιο πρόγραμμα με στόχο τη βελτίωση της ευλυγισίας. Εάν σε συνεργασία, π.χ. με γυμναστή, γνώριζα τι θα έπρεπε να κάνω, τότε πιστεύω ναι, θα το ενσωμάτωνα στο..παιχνίδι και αναλόγως με τι αποτελέσματα θα είχα τότε θα το συνέχιζα ή όχι.
    Ωστόσο, εφόσον έχω ήδη βρει τρόπους να παρακάμπτω τη μικρότερη ευλιγισία του ανδρικού σώματος, προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει να ψάξω κάτι τέτοιο.

11. undertraining

Θα ήταν όμκορφο να μας λέγατε ποιον τρόπο έχετε βρει για να την παρακάμπτεται!

12. happyhellcat

Όπως είπα ήδη, με λίγο περισσότερο σχοινί μπορώ να κάνω πολλά από τα δεσίματα. Τα μέλη που δεν είναι τόσο ευλύγιστα φτάνουν σαφώς ως ένα σημείο και δένονται εκεί. Επίσης, δύο τρύπες πιο έξω στις ζώνες ή λίγο παραπάνω tape κάνουν μεγάλη διαφορά στο δέσιμο.
    Υποθέτω αναφέρεσαι σε πολύ συγκεκριμένα δεσίματα ή ακινητοποιήσεις, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τι δεν μπορεί να γίνει σε ένα ανδρικό σώμα, που μπορεί να γίνει σε ένα γυναικείο. Θέλεις να δώσεις μερικά παραδείγματα;