Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος slaveonios, στις 18 Μαρτίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Aυτό όντως είναι απειλή.
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Η σεξουαλική διέγερση με τις ψυχολόγους εχει να κάνει με το μηχανισμό της μεταβίβασης και όχι μόνο. Η σεξουαλική διέγερση με τα μοντέλα έχει να κάνει με τα ωραία πόδια τους και τον ωραίο κώλο τους (αν έχουν). Εμένα τα εσώρουχα σ' ένα θηλυκό σώμα μ' αρέσουν, ειδικά αν λείπουν.

    Το ερώτημά μου είναι: που βρίσκεται το όριο μέσα στην μεγάλη γκάμα των ερωτικών υπηρεσιών που οριοθετεί την πόρνη από τη μη πόρνη; Η διείσδυση; Η εκσπερμάτωση; Είναι πχ οι πρωταγωνίστριες του torture garden πόρνες;
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    KyriosG έξέθεσα τις γνώσεις μου (όχι την άποψή μου) σχετικά με το πώς ορίζεται η πόρνη εμπορολογιστικά (όχι ηθικά).

    Τη λέξη πόρνη τη χρησιμοποιώ μόνο για να χαρακτηρίσω τις νόμιμες επαγγελματίες.

    Κάποιες ειδικότητες όπως αυτή της κατ' επάγγελμα Αφέντρας, υπάγονται στην κατηγορία Πόρνη καθώς δεν υπάρχει ειδικό εργατικό πλαίσιο για τη συγκεκριμένη εργασία. Κάποιες άλλες ειδικότητες όπως αυτή της χορεύτριας αισθησιακού χορού (χορεύτριες σε στριπτιτζάδικα που έναντι ειδικής αμοιβής χορεύουν αποκλειστικά για έναν πελάτη, με τον οποίο ενίοτε υπάρχει σωματική επαφή), υπάγονται καλώς ή κακώς, στην κατηγορία Καλλιτέχνης - Χορεύτρια. Κάποιες ειδικότητες όπως αυτή της μασέρ (που κάνει μασάζ σαν προκαταρκτικό παιχνίδι και κατόπιν προχωράει σε σεξουαλική επαφή με τον πελάτη), υπάγονται στην κατηγορία Επαγγέλματα Υγείας, και μπάινουν στον ίδιο ασκό με τους Φυσιοθεραπευτές των ΤΕΙ. Το σύννομο δεν είναι πάντα το λογικότερο (Η μασέρ μπορεί να κάνει σεξ με τον πελάτη, αλλά εργάζεται ως μασέρ, και μία πόρνη μπορεί να παρέχει μόνο ψυχολογική υποστήριξη σε κάποιον πελάτη αλλά εργάζεται ως πόρνη). Προσωπικά κρίνω ότι στην περίπτωση της πόρνης - Αφέντρας είναι σωστός ο επαγγελματικός τίτλος πόρνη πρώτον διότι πριν την εμφάνιση του τίτλου "ProDomme"στην Ελλάδα, την εργασία της "ProDomme", εκτελούσαν ανέκαθεν όλες οι πόρνες, ονομάζοντάς την "Το αυταρχικό", και την εκτελούν μέχρι σήμερα. Κάποιες εξειδικεύονται στο "Αυταρχικό" και προσφέρουν πολύ ανώτερες υπηρεσίες από τις υπόλοιπες (θα νομίζετε πως γνωρίσατε την επίγεια Θεά σας). Και δεύτερον διότι εφόσον δεν υπάρχει κρατική μέριμνα ώστε το επάγγελμα αυτό να διαφοροποιηθεί από αυτό της πόρνης, ο χαραρακτηρισμός πόρνη, είναι ό,τι εγγύτερο στην ιδιότητα της ProDomme υπάρχει στη χώρα μας προς το παρόν.

    Επομένως το επάγγελμα της πόρνης δεν έχει να κάνει με τον τύπο της παρεχόμενης ερωτικής υπηρεσίας αλλά με την υποκειμενική κρίση του νομοθέτη.

    Αν θέλεις να μιλήσουμε για πόρνες με τη μεταφορική έννοια, ευχαρίστως θα σου απαντήσω, γράφοντας τη λέξη εντός εισαγωγικών για να τις ξεχωρίζω από τις πρώτες.

    Το ηθικό όριο που ζητάς έχει να κάνει με την ηθική του καθενός. Κάποιοι βαπτίζουν "πορνεία" την οικονομική και κοινωνική εκμετάλλευση ενός ερωτικού συντρόφου, όπως ο isnogood. Η SM_Art_Lady εξέφρασε την άποψη ότι "πόρνη" είναι εκείνη που νιώθει πόρνη, μία πολύ διαδεδομένη άποψη, αν και με αυτή την έννοια μόνο οι νόμιμες επαγγελματίες έχουν συναίσθηση της ιδιότητάς τους, όλες οι "πόρνες" έχουν αναπτύξει τις απαραίτητες άμυνες και δικαιολογίες για τον εαυτό τους και το περιβάλλον τους, ώστε να μην αισθάνονται "πόρνες". Κάποιοι χαρακτηρίζουν "πόρνη" οποιαδήποτε όμορφη γυναίκα αρέσκεται στο σεξ ή αλλάζει συχνά ερωτικούς συντρόφους. Κλπ..

    Σου γράφω και την προσωπική μου γνώμη ως το τί είναι "πορνεία".

    Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μία εύπορη οικογένεια, στην οποία όλες οι γυναίκες ευτυχώς υπήρξαν όμορφες. Δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη, ούτε να χρησιμοποιήσουμε την ομορφιά μας και το αιδοίο μας για να κερδίσουμε χρήματα, ούτε τα χρήματά μας για να κερδίσουμε τον έρωτα, ούτε τις σεξουαλικές ανάγκες των ανδρών για να κερδίσουμε οτιδήποτε (χρήματα, δώρα, κοινωνική καταξίωση, υψηλό βιοτικό επίπεδο). Η υπεροψία μας, ας τη χαρακτηρίσω έτσι, σχετικά με την εξωτερική μας εμφάνιση και την οικονομική μας κατάσταση, μας βολεύει ώστε να χαρακτηρίζουμε "πόρνη" οποιαδήποτε γυναίκα ακολουθεί τις τακτικές που έγραψα παραπάνω. Στον αντίποδα της "πόρνης" τοποθετούμε τις γυναίκες που μισούν τις "πόρνες" επειδή της ζηλεύουν, και χρησιμοποιούν την ασχήμια τους για να αποδείξουν ότι δεν είναι "πόρνες" και να κερδίσουν συμπάθειες. Έχουν την ίδια λογική και ηθική με τις "πόρνες".

    Ομοίως δεν έχει να κάνει με το τις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά με τις προθέσεις αυτών των κουτοπόνηρων γυναικών.

    ΥΓ. Οι πρωταγωνίστριες του Torture Garden υποθέτω πως θα έχουν εξασφαλίσει έναν επαγγελματικό τίτλο, κολακευτικότερο του Πόρνη, όπως για παράδειγμα Χορεύτρια, ή Διασκεδάστρια. (Το αν είναι "πόρνες" πώς είναι δυνατόν να το γνωρίζουμε, αν δεν τις γνωρίζουμε επί προσωπικού?)
     
  4. ddragon

    ddragon Regular Member

    Τέλεια η ανάλυση της Dame!!!  
    Γνώμη μου πάντως είναι πολύ εύκολο να παίζουμε με τις λέξεις για να πούμε ο καθένας ότι πιστεύουμε και μάλιστα να το στηρίξουμε με τρανταχτά επιχειρήματα.
    Το παιχνίδι με τις λέξεις ανθεί στις μέρες μας... λογικό και εδώ.
    Για μένα ναι μια pro-domme είναι πόρνη. Δέν λέω την λέξη πόρνη σαν καλή η κακή, θετική η αρνητική, αλλά απλά σαν μία ιδιότητα η επάγγελμα η ότι θέλετε πείτε το.
    Άν πάω σε κάποια (η έρθει αυτή), για να νιώσω το αίσθημα της σεξουαλικής ικανοποίησης και να την πληρώσω για αυτό, είτε αυτή είναι η παραδοσιακή της τρούμπας, είτε μοντέλο που πληρώνετε με πολλά μηδενικά, η pro-domme η pro-slave, είναι αγοραίος έρωτας για μένα και η λέξη που χρησιμοποιώ για αυτήν που τον εξασκεί είναι πόρνη.
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δικαιως λοιπον επειδη, δεν υπαρχει νομικο και φορολογικο καθεστως στην Ελλαδα που να καλυπτει το Pro Domination, δεν θα ηθελα να ξανακουσω να λετε τις επαγγελαμτιες Αφεντρες πορνες

    Αν θελετε τις ενταξετε καπου σαν επαγγελματιες, θα ελεγα ότι είναι Performers

    Τωρα αν καποιες δηλωμενες πορνες παιζουν το ρολο της Αφεντρας, μεγια τους με χαρα τους.
    Απ’ ότι όμως μαθαινω συζητωντας με ατομα που εχουν επισκευθει το χωρο μας, λενε, ότι οι κοπελες-Κυριες αυτες δεν τους καλυπτουν εγκεφαλικα.
    Μπορει να εξυπηρετουν μια κατασταση, αλλα είναι τοσο προχειρη και επιδερμικη και που το μονο που αφηνουν στο τελος είναι μια πικρη γευση.
    Δεν εχω τιποτε με τις κοπελες αυτές. Αντιθετα. Δεν πιστευω όμως ότι μπορουν να προσφερουν ότι οι πραγματικες Αφεντρες (και μη με ρωτησετε τωρα τι)
    Απλα γνωριζω πολύ καλα ότι απ΄οσες από αυτές τις κοπελες προσπαθησαν να γινουν Αφεντρες επαγγελματιες, εγκατελειψαν την φιλοδοξια τους, διοτι δεν είναι απλα ένα παιχνιδι ρολων όπως μερικες νομιζουν, αλλα όπως ξερουμε πολύ καλα είναι μια σταση ζωης.
    Αν λοιπον δεν είναι οι πεποιθησεις τους αυτές δυσκολα θα καταφερουν να επιβιωσουν και να προσφερουν στο χωρο.
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αν την πηδηξεις ισως ειναι πορνη.
    Αν σε πηδηξει ομως ποια θα ειναι η πορνη?
    Εσυ η Αυτη?
    Δεν μιλω προσωπικα...Πιστευω να καταλαβαινεις τι ενοω!

    Και απο Εμενα τελος αυτη η συζητηση.
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Ατυχής και πάλι ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζεις την άποψή σου, κατά τη γνώμη μου. Δεν δύνασαι δυστυχώς να απαγορεύσεις στους συνομιλητές σου να εκφράσουν τις απόψεις τους επειδή αυτές δεν συμπίπτουν με τις δικές σου.
    Πέρα από αυτό, πως μεταφράζεις τη λέξη performer στη γλώσσα μας και σε ποιο επαγγελματικό κλάδο θα προτιμούσες να εντάσσονταν οι επί πληρωμή Αφέντρες? Στις ερωτικές υπηρεσίες, το χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας, στα κοινωνικά επαγγέλματα, κάπου αλλού? Καθώς σε κάποιο άλλο thread είχες αναφέρει ότι έχεις γνώσεις Στοιχείων Δημοκρατικού Πολιτεύματος, θεωρώ ότι θα έχεις κάποια βάσιμη πρόταση σχετικά με αυτό. Σου έθεσα παρόμοιο ερώτημα και στο post 20, αλλά δεν έχεις απαντήσει σχετικά.

    Εδώ κάνουμε λόγο για γυναίκες που υποδύονται το ρόλο της Αφέντρας κατά παραγγελία, όχι για lifestylers. Έστω το ενδεχόμενο να συνυπάρχουν αυτές οι δύο ιδιότητες κατά τύχη (προσωπικά δεν πιστεύω ότι συνυπάρχουν). Ο πελάτης πληρώνει για την πρώτη, καθώς η δεύτερη δεν εξαγοράζεται. Συμφωνώ ότι μία πόρνη με ειδίκευση στο bdsm είναι αποτελεσματικότερη από μία πόρνη με mainstream ρεπερτόριο, διαφωνώ όμως ότι μία lifestyler Αφέντρα προσφέρει στο σκλάβο της τα ίδια με μία επί χρήμασι διαθέσιμη γυναίκα. Αυτή η σκέψη θα ήταν ισοπεδωτική.

    Η στάση που προτιμά ο πελάτης δεν αλλάζει το επάγγελμα της πόρνης.

    Ελπίζω να μετάνιωσες που δήλωσες ότι δεν θα ξαναγράψεις σχετικά με το θέμα, και να συνεχίσεις να μας γράφεις, γιατί οι απόψεις σου, παρότι δεν με βρίσκουν σύμφωνη, έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, πιστεύω για όλους.

    Fanshaw λιτή, περιεκτική και εμπνευσμένη απάντηση! LoL
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δεν είδα πουθενά να απαγορεύω να εκφραστεί κάποιος και με τον τρόπο που θέλει.
    Αλίμονο, Το θέμα όμως είναι ότι γίνεται μια συζήτηση, που δεν αφόρα κανένα στην ουσία.

    Ο slaveonios με 5-8 post έθεσε θέμα...και τι θέμα δηλαδή? Τόση πρεμούρα πια για το αν μια Pro είναι πόρνη η όχι?
    Έχω βάσιμες υποψίες ότι ο slaveonios δεν είναι, παρά μια ακόμα καρικατούρα ενός κατευθυνόμενου κομήτη σκλάβου που μπήκε κατά παραγγελία στο forum, όπως και τόσοι άλλοι, για να κουρδίσει η να θίξει, αλλά και να αναδείξει την εξυπνάδα σου, την καλή οικονομική σου κατάσταση, τις γνώσεις σου την καλή σου καταγωγή και τις ηθικές αρχές σου Syrah … Απ΄ ότι κατάλαβα είσαι μια πολύφερνη νύφη, με πολλά προσόντα, όμορφη, οικονομικά άνετη, ευκατάστατη και από τζάκι. Συ είπας…
    Αν δεν Ήμουν αυτό που Είμαι και Ήμουν αρσενικό και σκλάβος η και Αφέντης, το σίγουρο είναι ότι θα μου είχες προκαλέσει το ενδιαφέρον. Με τόσα προσόντα ίσως και να επεδίωκα να σε παντρευτώ.

    Dame λες πολλά που για Μ/μερικούς που δεν γνωρίζουν, ίσως είναι ενδιαφέροντα, ίσως και γαργαλιστικά. Όντως είναι μια πρόκληση.
    Για Μένα όμως αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία ουσία, μια που δεν βασίζονται όπως σου είπα πουθενά. Το επάγγελμα αυτό είναι στον «αέρα» και δεν έχει χαρακτηριστεί.
    Εκτός και αν υπάρχει κάποιος νόμος που τον γνωρίζεις και ο οποίος μιλάει συγκεκριμένα για Pro Domination, οπότε και σου ζητώ να με ενημερώσεις σχετικά.

    Έχω να κάνω αρκετές προτάσεις για το θέμα. Δεν νομίζω ότι αν τις αναφέρω εδω θα πιάσουν τόπο και θα ωφελήσουν το σύνολο.
    Δεν έχουν αξία για Κ/κανένα. Νασαι σίγουρη όμως, ότι προτάσεις κάνω τόσο Εγώ όσο και κάποιες Άλλες ελάχιστες που γνωρίζω και τους ενδιαφέρει η νομική κατοχύρωση. Τις κάνουμε φυσικά εκεί που πρέπει και που ίσως κάποτε πιάσουν τόπο.
    Βλέπεις το δημοκρατικό Μ/μας πολίτευμα, έχει άλλου είδους προτεραιότητες.

    Όσο για το τι σημαίνει Performer? Για Μένα σημαίνει παράσταση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, λειτούργημα, ψυχική ανάταση και ευεξία, δημιουργία, τέχνη. φαντασία, ερωτισμό, αισθησιασμό κ.α
    Τώρα αν και αυτό δεν είναι νομικά κατοχυρωμένο στη Ελλάδα δεν φταίω Εγώ.

    Ας Γελάσω ...Lifestyler ε? Που είναι Αυτές?
    Μείνε ήσυχη Syrah. Ένας σκλάβος στον χρόνο που διαθέτει για να επισκεφτεί την Pro Αφέντρα του ζει ίσως όσα δεν έχει ζήσει μια ολόκληρη ζωή.
    Άσε λοιπόν αυτούς που την επισκέπτονται και την εμπιστεύονται να ξέρουν καλύτερα από σένα το τι εισπράττουν από Αυτήν.
    Δεν βλέπω τον λόγο αν έχει Αφέντρα ένας σκλάβος, γιατί να φτάσει να σέρνεται στα πόδια Μιας Pro?
    Kαι αν έχει Αφέντρα και πάλι καταφεύγει χωρίς την άδεια Της, στα πόδια Μιας Άλλης έστω και Pro, τότε κάτι δεν πάει καλά.
    Αλλά δυστυχώς Syrah ως γνωστό, δεν υπάρχουν Αφέντρες, Και Αφέντρα δεν είναι όποια δηλώνει ότι είναι, αλλά όποια πραγματικά είναι.
    Όσο λοιπόν δεν υπάρχουν Αφέντρες, Εγώ θα ζω σαν Goddess και συ μπορείς άνετα να με λες πόρνη ή όπως αλλιώς σε βολεύει και ευχαριστεί για να νοιώθεις καλά με τον εαυτό σου.
     
    Last edited: 24 Μαρτίου 2007
  9. τασος0

    τασος0 Regular Member

    εχει δικιο η Sm Art Lady θα ηθελα να τονισω οτι ειναι ελαχιστες αν οχι σπανιες οι Αφεντρες που ειναι πραγματικα Αφεντρες και οχι απλα δηλωνουν Αφεντρες.εγω προσωπικα απο 20 ετων που αρχισα τωρα που εγινα 42 ειχα την τυχη κ την τιμη να γνωρισω μια!! αν υπηρχαν πολλες ισως δεν θα χρειαζοταν οι pro! επισης γιατι πρεπει να ειναι συνδεδεμενο παντα το σεχ με το βδσμ? μια προ που δεν προσφερει σεχ γιατι να χαρακτηριζετε πορνη?κ δεν θεωρω υποτιμητικο το πορνη απλα δεν βλεπω γιατι να ειναι πορνη μια προ. εινια απλα κατι αλλο.επειδη μερικοι μολις ακουν βδσμ αμεσως το μυαλο τουσ παει στο σεχ κ πουθενα αλλου η μηπως επειδη μερικοι μπαινουν στον χωρο αυτον ακομη κ εδω μεσα κ με το προσχημα του βδσμ ψαχνουν να πηδηξουν μονο κ τιποτα αλλο
     
  10. ddragon

    ddragon Regular Member

    Αν την πηδηξεις ισως ειναι πορνη.
    Αν σε πηδηξει ομως ποια θα ειναι η πορνη?
    Εσυ η Αυτη?
    Δεν μιλω προσωπικα...Πιστευω να καταλαβαινεις τι ενοω!


    Και πάλι αυτή θα ήταν πόρνη και να με πήδαγε, και εγώ θα ήμουν κάποιος που του αρέσει να τον πηδάνε. Πόρνη θεωρώ την οποιαδήποτε (σαν επαγγελματικό όρο πάντα) που θα πληρωθεί για να ικανοποιήσει σεξουαλικά κάποιον-κάποια.
    Performer θεωρώ κάποια που παίζει μια παράσταση και κάποιος/οι την παρακολουθεί. Το ότι η pro-domme υποδύεται κάποιον ρόλο (άν τον υποδύετε και δεν είναι γεννησιμιού) δεν την κάνει στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον performer.
    Και για να προλάβω επειχήρημα τύπου "ρε φίλε πολοί πηγαίνουν σε strippers γιατί ικανοποιούνται σεξουαλικά βλέπωντας", τότε να χαρακτηρίσουμε τις μισές γυναίκες που φορούνε σαντάλια performers γιατί κάποιοι feet fetishists βλέπωντας τες στο δρόμο ικαοποιήθηκαν σεξουαλικά!! Όπως ξαναανέφερα το παιχνίδι με τις λέξεις μπορει να μας πάει πολύ μακρυά.

    Το θέμα είναι για πιό λόγο κάνει ο καθένας αυτό που κάνει.
    Χορεύτρια-στρπτιτζού κτλ εκτίθεται οπτικά και πληρώνεται = performer (προσωπικά στριπτιτζου τη λέω εγώ αλλα χρησιμοποιώ τους όρους σας)
    Pro-domme pro-slave κτλ κτλ ικανοποιεί σεξουαλικά και πληρώνεται = πόρνη (που ξαναλέω είναι λέξη που χρησιμοποιώ μόνο για την ασχολία αυτή και όχι τον χαρακτήρα του προσώπου)

    Προσωπικές απόψεις πάντα
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητή SM_Art_Lady, αναρωτιέσαι το λόγο για τον οποίο ασχολήθηκαν οι συνομιλητές με τις πόρνες, σου απαντώ πως δεν είναι άλλος από το ότι οι πόρνες είναι το θέμα αυτού του thread.

    Σχετικά με τις lifestyler Αφέντρες, νομίζω ότι χάρην υπερβολής γράφεις πως δεν υπάρχουν γενικώς, όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν έστω λιγοστές σε σύγκριση με τους σκλάβους. Φυσικά, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ένας σκλάβος που έχει Κυρία δεν έχει ανάγκη να πληρώσει για ένα session. Επίσης συμφωνώ ότι αν τελικά καταφύγει σε μία τέτοια λύση, προφανώς κάτι δεν πάει καθόλου καλά στη σχέση του.

    Πέρα από αυτά, σου γράφω παρακάτω και κάποια σχόλια προς απάντησή σου, τα οποία όμως είναι εντελώς εκτός θέματος, γιατί το μεγαλύτερο μέρος του post σου τέθηκε επί προσωπικού. Σου απαντώ για να μην θεωρηθεί ότι σε αγνοώ επί σκοπού, αλλά δεν θα ήθελα ούτε να επαναληφθούν παρόμοιου τύπου συζητήσεις, ούτε να έχω κάποια περαιτέρω απάντηση σχετική με αυτά, γιατί δεν θεωρώ ότι οι επί προσωπικού κρίσεις, αρμόζουν σε μία δημόσια γραπτή συζήτηση. Εγώ τουλάχιστον δεν επιτρέπω κάτι τέτοιο στον εαυτό μου.

    Καθώς έχεις υποψίες ότι ο slaveonios μπήκε στο forum για να βοηθήσει τη δική μου παρουσία εδώ, σου απαντώ, ότι δεν γνωρίζω το slaveonios. Για ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον σου για εμένα, αν φυσικά ήσουν άνδρας, σε ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση.

    Για ό,τι αφορά στις τελευταίες σου προτάσεις, δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι η ανάπτυξη του θέματος του thread εξελίχθηκε σε προσωπική επίθεση εναντίον σου, ούτε από που προκύπτει αυτή η ανασφάλεια, ούτε τί εννοείς όταν γράφεις πως παρότι σε θεωρούν πόρνη, στην πραγματικότητα είσαι Θεά. Οπότε δεν είμαι σε θέση να παρακολουθήσω αυτές τις μεταπτώσεις.

    Αν επιθυμείς να συνεχίσουμε τη συζήτηση σε ό,τι αφορά αποκλειστικά τη θεματολογία του thread, πολύ ευχαρίστως θα συμμετέχω, ο διάλογος μαζί σου είναι πάντα ευχάριστος.
     
    Last edited: 23 Μαρτίου 2007
  12. G_E

    G_E Contributor

    Λοιπόν καταλήγουμε στο ότι:
    1) το «bdsm» ασπάζεται και τον φορολογικό κώδικα. Η πόρνη σ’ ένα bdsm forum ορίζεται κατά ΣΤΑΚΩΔ (ο κωδικός μου διαφεύγει) – αυτό είναι κάτι καινούργιο για μένα αλλά μαθαίνω.
    2) Μια γυναίκα ευκατάστατη, ωραία κι από καλή οικογένεια δεν μπορεί να είναι πόρνη - κι αυτό είναι κάτι καινούργιο για μένα γιατί νόμιζα πως μερικές το γουστάρουν, γουστάρουν να τα παίρνουν που και που για την καύλα τους.
    3) Είτε τον παίρνεις είτε τον δίνεις, αν πληρώνεσαι, είσαι πόρνη – το παραδέχομαι πως τα έχω πάρει από γυναίκες (και μάλιστα για να τα δώσω σε άλλες) – πόρνη συνεπώς είμαι - ωϊμέ.

    Και η μόνιμη απορία μου. Τι στο καλό έχει πιάσει μερικούς με τις πόρνες; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
     
Thread Status:
Not open for further replies.