Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος slaveonios, στις 18 Μαρτίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Για μένα η κάθε δουλεία είναι σεβαστή και πρέπει να πληρώνεται.
    Στο εξωτερικό έχουνε διαχωρίσει τους όρους Pro-Domme από πόρνη γιατί συνήθως δεν περιλαμβάνεται σέξ, το ίδιο ισχύει και για τους Ρro-Doms του εξωτερικού (Υπάρχουνε πάρα πολλοί και όπως πολλοί άλλοι Performers, κομίστες κλπ έχουνε συνεισφέρει λιθαράκι στην ανάπτυξη του bdsm χώρου όπως τον γνωριζουμε σήμερα).
    Τέλος είναι πολύ καλύτερα σκέφτομαι για έναν αρχάριο μαζοχιστή να πειραματιστεί με κάποια επαγγελματία παρά να συνάψει σχέση με κάποια που έχει αποθημένα και δηλώνει Mistress επειδή μισει τους άντρες κατα φύλλο.
     
  2. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

    isnogood μάλλον της Μαρίας της είχαν πει ότι είναι ποδήλατο και έτσι άφηνε όλους να την καβαλάνε, αλλά να ξέρεις και αυτήν την παροιμία, οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές, πράγμα που δυστυχώς ισχύει, αφού οι "Μαρίες" δοκιμάσουν όλες τις φούτσες και δεν έχουν αφήσει καμμία να πέσει κάτω, βρίσκεται ένας μαλάκας τις παίρνει και μετά το παίζουν κυρίες.....
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

    Εφόσον μιλάμε πλέον για "πορνεία" με τη μεταφορική έννοια, κάθε άποψη είναι εν δυνάμει σωστή. Όμως δεν θα ήταν υπερβολικό να κάνουμε λόγο και για συναισθηματικές απολαβές, εφόσον όλοι ζητάμε από τους ερωτικούς μας συντροφόφους αγάπη, ενδιαφέρον, αφοσίωση κ.α.?

    Υπό αυτό το πρίσμα, αν κατάλαβα το σχόλιό σου, ταυτίζεις την εκμετάλλευση ενός ερωτικού συντρόφου με το νόμο προσφοράς - ζήτησης που υπάρχει μέσα σε κάθε ανθρώπινη σχέση. Είναι όμως ίδιες αυτές οι περιπτώσεις?
    Αν πάλι δεν το κατάλαβα ως έπρεπε, θέλεις να γράψεις περισσότερα για την πρόταση που απομόνωσα από το post σου?
     
  4. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ



    Αν βάλεις μια αγγελία: "Ζητάω σκλάβο" θα σου απαντήσει ένα κάρο κόσμος. Μπορείς να διαλέξεις 1, 2, 3 ή και όλους μαζί να τους έχεις. Θα σου παραδώσουν την ψυχή τους, το σώμα τους, τα συναισθήματά τους. Και θα σε πληρώνουν κιόλας (μπορεί όχι σε μετρητά αλλά σίγουρα θα συνεισφέρουν οικονομικά μέσα στο σπίτι και στα έξοδά σου). Μπορείς να θεωρήσεις τον εαυτό σου "πόρνη"? Οχι βέβαια. Από την άλλη, εκείνοι θεωρούνται "πελάτες"? Και πάλι όχι. Και όμως, σου προσφέρουν "κάτι" για να τους δίνεις αυτό που τους λείπει.

    Δεν ξέρω αν όλο αυτό που περιέγραψα μεταφράζετε σε "πορνεία με μεταφορική έννοια" αλλά σίγουρα όλοι ζούμε μέσα σε αυτή. Οι ταμπέλες αλλάζουν και ο τρόπος που την αντιλαμβάνεται κανείς
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

    Δεκτό.

    Θεωρώ ότι σχέση πόρνης-Αφέντρας/πελάτη θα είχαμε μόνο αν ήμουν επαγγελματίας, και προσέφερα συγκεκριμένες υπηρεσίες έναντι συγκεκριμένου χρηματικού ποσού. Και αν αυτή η ιδιότητα δεν ήταν παράνομη και περιστασιακή (επειδή τώρα γνώρισα τον τάδε πλούσιο - αφελή σκλάβο), αλλά νόμιμη και συστηματική.*

    Πέρα από αυτό, το να ευνοούμαι οικονομικά από το σκλάβο μου, δεν με καθιστά πόρνη και εκείνον πελάτη. Αν επιδιώκω αυτή την εύνοια και αν αυτή η εύνοια είναι το κύριο κίνητρο για να βρίσκομαι μαζί του προφανώς τον εκμεταλλεύομαι οικονομικά και ενδεχομένως να με θεωρούσε κανείς "πόρνη" με τη μεταφορική κακή έννοια.

    Αν όμως η οικονομική εύνοια είναι συνεπαγωγή της σχέσης μας, και όχι η βάση της, πιστεύω ότι δεν τίθεται ζήτημα εκμετάλλευσης. Μην ξεχνάμε ότι στις μόνιμες ερωτικές D/s 24/7 σχέσεις ενίοτε υπάρχει συμβίωση ή κοινή οικονομική διαχείριση. Θεωρώ δηλαδή ότι θα έπρεπε να διαχωριστεί η οικονομική εκμετάλλευση (αυτό που κάποιοι ονομάζουν "πορνεία") με το φυσιολογικά άνισο δούναι και λαβείν μεταξύ μίας Κυρίας και ενός σκλάβου. Και γράφω "φυσιολογικά" επειδή είναι φυσιολογικό να μην βρισκόμαστε όλη στην ίδια οικονομική κατάσταση ή να μην έχουμε την ίδια ποιότητα ζωής.

    Είναι πολύ λεπτό το θέμα της εκμετάλλευσης των ερωτικών συντρόφων Afentis_Epi8ymiwn. Πιστεύω ότι δεν είναι τόσο συναφές με τη σχέση πορνείας/επαγγελματικής κυριαρχίας όσο με τις πραγματικές D/s ερωτικές σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ενδιαφέρουσα η διάσταση που έδωσες, ότι δηλαδη η εκμετάλλευση μπορεί να μην είναι μόνο οικονομική, και αξίζει να συζητηθεί.

    * Είμαι αυστηρή στα νομικά θέματα, η πορνεία είναι ένα πολύ συγκεκριμένο επάγγελμα, και το χαρακτηρισμό "επαγγελματίας" δεν τον αξίζει όποια πληρώνεται για να προσφέρει εργασία, αυτή ονομάζεται απλώς "εργαζόμενη". Μακάρι όλες οι εργαζόμενες στο σεξ να ήταν πόρνες, οι περισσότερες είναι ανεπάγγελτες και παράνομες. Αναζητήστε σχετικά το μανιφέστο των εργαζόμενων στο σεξ, υπάρχει στο διαδίκτυο σε διάφορες γλώσσες.
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

     
    Στρέψε λοιπόν την αυστηρότητα σου Syrah, εκεί που πρέπει και μη πουλάς Ταρζανιές στο forum οι οποίες δημιουργούν απλά εντυπώσεις.
    Aν την κριτική σου την έκανες μαχητικότητα, που θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα των επαγγελματιών γυναικών και αντρών στο sex, θα ήταν πιο εποικοδομητικό, από το να σχολιάζεις και να καυτηριάζεις πράγματα γνωστά σε όλους (Μ/μας) αλλά άλυτα γι αυτά τα ίδια άτομα που τα αφορούν.

    Βαρέθηκα να ακούω διαπιστώσεις και χοντρά λόγια του αέρα, βασισμένα σε αυστηρές κριτικές τα οποία είναι άνευ ουσίας, ενδιαφέροντος για τους πολλούς όπως επίσης και δεν δίνουν λύσεις στα υπάρχοντα προβληματα.

    Βαλε το χέρι σου λοιπόν, αφού έχεις τόση έννοια για τα νομικά θέματα και κάνε ένα βήμα πέρα από το pc σου για να βοηθήσεις αυτήν την κατάσταση που σε καίει (?).

      Μη ξεχνάς όμως, επειδή είναι σημαντικό να το θυμάσαι πριν ξεκινήσεις τους αγώνες σου (!) ότι, αυτό το μπερδεμένο (εσκεμμένα) σύστημα συντηρεί ένα σωρό "καλό κόσμο" (γιατρούς, δικηγόρούς, μπάτσούς, νταβατζήδες, δικαστικούς, πολιτικούς κ.α) και φυσικά το παρακράτος.
     
    Last edited: 25 Μαρτίου 2007
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Re:

    SMArt_Lady καλή η προτροπή σου, αλλά δεν προτίθεμαι να βοηθήσω στα προβλήματα των εργαζόμενων στο σεξ. Το δικό μου επάγγελμα δεν έχει καμία συνάφεια και όπως καταλαβαίνεις εστιάζω τις προσπάθειές μου στη βελτίωση του δικού μου επιστημονικού πεδίου.

    Το ότι οι συνομιλητές σε αυτό το Thread περιορίζονται στο να διαπραγματεύονται ακαδημαικά το θέμα, και δεν προτίθενται να συνδράμουν στην επίλυση του προβλήματος, είναι απολύτως λογικό, ένα απλό thread είναι και όχι συνέλευση κάποιου συνδικαλιστικού σωματείου για την υπεράσπιση των επαγγελμάτων του σεξ. Δεν συζητούμε ποτέ με σκοπό να βρούμε κάποια λύση, απλώς συζητούμε...

    Επίσης το ότι το κύκλωμα της παραπορνείας οφελεί το παρακράτος με βρίσκει απολύτως σύμφωνη. Και επίτρεψέ μου να προσθέσω ότι το παρακράτος ενισχύει το κύκλωμα αυτό, ακριβώς επειδή οφελείται από αυτό.
     
  8. ms73

    ms73 New Member

    Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

    ...
     
  9. ddragon

    ddragon Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Εδώ 1 στους στους 5 Έλληνες καθημερινά βρίζει και κρίνει τους πολιτικούς ενώ δεν πάει να ψηφίσει κάν!! Με την ίδια λογική θα έπρεπε να του στερείται το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του.

    ....ασχετο .....
    λεω την γνωμη μου με το να μην ψηφιζω κανενα απο δ'αυτους ... ετσι τους δινω την ευκαιρια να σωσουν την ψυχη τους .. γιατι οσο ποιο πολυ κοσμο εξαπατουν και παιρνουν την ψηφο τους τοσο περισσοτερο επιβαρυνουν την θεση τους κατα την ημερα της Κρισης .. με αλλα λογια καλο τους κανω που ΔΕΝ τους ψηφιζω ....
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αρκετά . Το θέμα με τις γυναίκες που κάνουν σεξ επί πληρωμή , έχει αναλυθεί πάρα πολλές φορές σε αυτό το forum . Αυτό που βλέπω είναι να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια . Δε βλέπω το νόημα . Μπορείτε απλά να ανατρέξετε στα προηγούμενα . Αυτό το νήμα κλείνει και οποιοδήποτε ανάλογο στο μέλλον , εκτός αν υπάρχει κάτι νέο να προσφερθεί .

    Αν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε , sites ανάλογου περιεχομένου που υπάρχουν πιστεύω καλά πληροφορημένοι αντιπρόσωποι , για να σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε απορία σας . Σας ευχαριστώ .
     
Thread Status:
Not open for further replies.