Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΠΟΡΙΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Azor Ahai, στις 11 Ιουλίου 2016.

1. Azor Ahai

Azor Ahai New Member

Είμαι 19 ετών η κοπέλα μου είναι από την Κωνσταντινούπολη Τουρκάλα φοιτήτρια φυσικής επίσης 19 ετών.......Δεν θέλει ποτέ να νιώθει υπό θέλει να μαστε ίσοι σε όλα.Στο σέξ πάντα είμαστε εναλλάξ μία αυτή το πάνω χέρι μία εγώ.....όταν εξερματώνω στο στόμα της πριν τα καταπιεί μου δίνει ή γλωσόφιλο δηλαδή μου δίνει να καταπιώ κι εγω μαζί της ή μου δίνει να καταπιώ τα κολπικά υγρά της...Πρόσφατα της πρότεινα να κάνουμε bdsm και δέχτηκε υπό τον όρο να είμαι εναλλάξ κυρίαρχος και υποτακτικός.....υπάρχει τρόπος να είμαστε π.χ και οι δύο δεμένοι ταυτόχρονα;Εννοώ αντί να εναλλάσουμε ρόλους......Και αν δε γίνεται αυτό είναι φρίνιμο να δεχτώ;Της είπα να είναι μόνο αυτή υποτακτική αλλά μ\τόσο καιρό όλλα εναλλάξ δεν δέχεται αντίρρηση..

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Switch λέγεται αυτό, εσύ τι θες;! Δοκιμάστε τα πάντα & κρατήστε ότι σας ταιριάζει!!! :- )

3. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Τεχνικά και οι δυο δεμένοι γίνεται ... (αρκεί να κάνετε κόμπους ταχείας για να μπορέσετε να λυθείτε .. μην μείνετε για πάντα έτσι) ..
    Αλλά επί της ουσίας δεν γίνεται .. ο/η Κ δεμένος? να κάνει τι ? ?
    Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πειραματιστείτε και να switch-αρετε .. κάτι που μπορεί να μας φαίνεται φαντασιακά ωραίο, στην πράξη να μην μας βγαίνει καθόλου ..
    Φιλικά ..

4. anima0

anima0 Regular Member

Κάποιος άλλος δεν πρέπει να δένει σε αυτήν την περίπτωση;; τι εννοείς;
    Κοινή λογική μου ακούγεται όχι βδσμ. Εκτός αν δεν λες τι σκέφτεσαι και τι υποννοείς.

Κατά τα λοιπά switch λέγεται και το βρίσκω πολύ σέξυ

5. Azor Ahai

Azor Ahai New Member

Θέλω να πω υποτιμητικό δεν είναι για ένα άντρα να έχει υποτακτικό ρόλο; Η κοπέλα μου επιμένει να αλλάζουμε ρόλους για να μην νιώθει υποτιμητικά.....Επιμένει να είμαστε εναλλάξ...

6. Azor Ahai

Azor Ahai New Member

Και οι δύο δεμένοι το πρότεινα εγώ... Αυτή θέλει νπ.χ στην αρχή να είναι αυτή υποτακτική μετά να γίνω εγώ υποτακτικος της κ.ούτω κάθε εξής....

7. Καλέ μου, αν περνάς καλά, γιατί το ψάχνεις τόσο; Κοίτα να το ευχαριστηθείς!

8. Azor Ahai

Azor Ahai New Member

Αισθάνομαι λίγο υποτημιτικα εγώ που μαι άντρας να γίνω και υποτακτικός κυρίαρχος εντάξει αλλά αυτή ακόμα και τα υγρά μου μου μόλις εξπερματωνω στο στόμα της καταπίνει λίγα και τα μισά και παραπάνω έρχεται και μου τα δίνει με γλωσσοδιλο για να τα καταπιω κι εγώ (πιο πολλά καταπινω εγώ παρά αυτή).Τα δικά της τα κολπικά υγρά μου τα δίνει να τα καταπιω μόνος μου ομως. Ακόμα και αν μια δυο φορές εξπερματωσα στο πρόσωπο της ήρθε αμέσως και ένωσε το κεφάλι της με το δικό μου και έβαλε όλα σχεδόν τα υγρά που εξπερματωσα στο πρόσωπο της στο δικό μου πρόσωπο,όταν κάνουμε τις στάσεις στα τέσσερα ή την στάση του άντρα από πάνω μετά αυτή ανεβαίνει πάνω μου και με το ένα χέρι της με χαϊδεύει στο πρόσωπο και με το άλλο με πιέζει έντονα στα μπαλάκια μου προκαλώντας μου ένα γλυκό πόνο που όμως τον κάνει να διαρκεί πολύ..Συν ότι αρχίζει και δαγκώνει έντονα το λαιμό και άλλα μέρη του σώματος μου... Και μου κάνει και μια άλλη στάση την οποία δε μπορώ να περιγράψω αλλά αυτή είναι ενεργητική κι εγώ παθητικός(επίσης αυτή είναι από πάνω πάλι) δηλαδή μια στάση που αυτή πηδά εμένα εγώ μόνο πονάω αυτή δεν αισθάνεται κανένα πόνο όταν βογκαει το κάνει μόνο όταν αυτή βρίσκεται στα τέσσερα κι εγώ από πίσω της ή όταν είμαι πάνω της και τότε μάλλον βογκα για να με ευχαρίστησει γιατί αυτή αντέχει πολυ σε συγκριση με αλλες κοπελες στη διείσδυση και δε νομίζω να νιώθει ουσιαστικό πόνο.Είναι βέβαια στοργική καλή τρυφερή ναζι μου και όμορφη,αγαπιόμαστε πολύ και αληθινά και όταν τη ρωτώ γιατί θέλει να τα κάνει αυτά μου λέει συνήθως με χαμόγελο (παντα με χαμόγελο μιλά) μόνο εσύ θα με πηδας εγώ τίποτα; Αλλά μια φορά μου εξήγησε ότι δε θέλει να αισθάνεται υπό θέλει να είναι ίση. Είχα πάει και με μία άλλη κοπέλα(επισης συνομιλικη μου) στα 17 μου αλλά εκείνη όταν εξπερματωνα κατάπινε χωρίς να διαμαρτύρεται δεν έφερνε τα υγρά μου στο δικό μου πρόσωπο τα κρατούσε για το δικό της κ.α...Δεν ξέρω αν είναι που η κοπέλα μου είναι τουρκάλα ή αν είναι έτσι σαν χαρακτήρας αλλά ακόμα και στο bdsm έχει την αξίωση να εναλλασουμε ρόλους. Επαναλαμβάνω είμαστε μαζί από αγάπη κι όχι για σεξ μόνο.... Αλλά μπορεί κανείς να μου εξηγήσει προς τι η παράξενη λίγο σεξουαλική συμπεριφορά της;

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Η σεξουαλική της συμπεριφορά δεν έχει τίποτε το παράξενο. Μάλλον έχεις στο μυαλό σου την εξίσωση: άντρας=Κυριαρχικός, γυναίκα=υποτακτική, πάντα.
    Ίσως και να μην είναι έτσι τα πράγματα. Μετά, δεν βλέπω να "χαλιέσαι" ιδιαιτέρως απ' τα "βασανιστήρια" στα οποία σε βάζει. Και δεν βλέπω τίποτε το κακό, στο να σου αρέσουν ( λίγο ή πολύ, το γνωρίζεις μόνο εσύ ). Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες ( ούτε όλοι οι άντρες ) και η εθνικότητα έχει ελάχιστη έως καμία επιρροή στην όποια σεξουαλική έκφραση.
    Το ζήτημα είναι απλό, εσύ γνωρίζεις τι σου αρέσει και τι όχι? Από σένα ξεκινούν όλα και πιθανότατα σε σένα καταλήγουν. Και όχι, δεν υπάρχει τίποτε το υποτιμητικό στο να είναι ένας άντρας υποτακτικής φύσεως ( και στο γράφει κάποιος, που το "υποτακτικό" δεν το έχει καν σαν σκιά ). Το πως είναι κάποιος στην πολύ στενή του σφαίρα ( λέγε με σεξουαλική/ερωτική/αισθηματική ), είναι κομμάτι του - μπορεί και σημαντικό -, αλλά ούτε τον μειώνει, ούτε τον εξυψώνει και σίγουρα δεν αφορά κανέναν/καμία άλλο/η, πέρα από κείνον και την όποια παρτενέρ του. Ενιγουέϊ, καλώς ήρθες, καλή συνέχεια στην προσωπική σου πορεία/αναζήτηση και τις απαντήσεις, θα τις βρεις μόνο στον εαυτό σου και στα βιώματα σου.
    Εδώ το πολύ πολύ να πάρεις κάποια γνώμη, τίποτ' άλλο.  

Υ.Γ.

Ο "γαμάω και δέρνω" δεν είναι το μοναδικό και αδιαμφισβήτητο είδος ανδρός. Είναι απλά ένας αρσενικός, που γουστάρει να "γαμεί και να δέρνει". Τώρα, αν είναι και άντρας ή όχι, δεν φτάνει μόνο ο πέοντας ή το βαρύ χεράκι του, για να το πει ( για μένα αυτά τα δυο δεν είναι κριτήρια ανδρισμού ).

Γνώμη...όπως σου έγραψα λίγο πιο πάνω... 

Last edited: 11 Ιουλίου 2016
  10. Azor Ahai

Azor Ahai New Member

Αυτό είναι το θέμα: δεν είμαι υποτακτικός θέλω να είμαι κυρίαρχος αλλά την αφήνω να έχει κι εκείνη το πάνω χέρι γιατι κου χει πει ότι δε θέλει να είναι μόνο παθητική..

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Το θέμα δεν είναι απλά να θέλεις, αλλά να είσαι. Αν νιώθεις ότι "πνίγεσαι", απλά άλλαξε παρτενέρ. Αν δεν σε καλύπτει, αργά ή γρήγορα θα κλατάρεις.
    Αν όπως λειτουργεί ήδη η σχέση σας, σου κάνει, μην κολλάς στις ετικέτες. Το Κ δεν είναι παράσημο, που να μην μπορείς να κάνεις δίχως.  

Last edited: 11 Ιουλίου 2016
  12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Κι εγώ έχω ένα φίλο που ήθελε να γίνει αστροναύτης...
    Εξαιρετικός συμβολαιογράφος..!