Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Μαϊου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ?

    Σιγουρος ειμαι οτι εχασα τον καφε μου......., και σε λιγο θα χασω και το ποτο μου....... ετσι που παει η συζητηση..... 
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ?

    το να δινουμε χαρα στους αλλους ειναι μεγαλειωδες.....το να δινουμε χαρα ομως κανιβαλλιζοντας το μονο που κανουμε ειναι να προτρεπουμε μια κοινωνια ολοκληρη να χαρει με την πονο η τον διασυρμο του αλλου...και δεν ειναι κατι που συμβαινει στην εν λογω πανια...αλλα σχεδον σε ολη την τηλεοραση...ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο;ειναι ανθρωπινο να επιχειρηματολογουμε λεγοντας πως καποιοι χαιρονται με τον διασυρμο των αλλων;δεν υπαρχει εναλλακτικη για να χαρει κανεις;
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ?

    γιατι εκει πρεπει να εστιασουμε....στο ποσο φυσιολογικο ειναι να πειθεσαι πως για να εισαι ευτηχισμενος θα πρεπει να φας τις σαρκες των αλλων....ενω ειναι αφυσικο να θες να εισαι με μια σκλαβα ευτηχισμενος......
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ?

    Έσβησα την απαντηση pm που σου είχα γράψει .Μια αρχική σκέψη θα ήταν να την παραθέσω,εφόσον το μήνυμα το δημοσίευσες ανοιχτα.Η δεύτερη όμως σκέψη λέει να μη δημοσιεύσω την απάντηση μου,γιατί θα χάσει τη μαγεία αυτός ο σύντομος διάλογος μας  

    Κακώς συζητάμε το οτιδήποτε.Η κοινωνία κακώς κρίνει και Ε/εμάς και εμάς και εμάς και εμάς και εμάς κτλ κτλ Κομμάτια της κοινωνίας είναι νοσηρά αλλά αποδεκτά.Κομμάτια της κοινωνίας διαρκώς πληγώνουν και πληγώνονται,γιατί απλά έτσι είναι η ζωή..

    Τελικά αυτό το θέμα με προβλημάτισε στα εξής.Θα φτιάξω εγώ την κοινωνία ή τον εαυτό μου.Πως θα αντικρούσω τόσες διαφορετικές έστω υποκριτικές οπτικές;Μήπως αναλώνομαι;Αφού η κοινωνία δεν αποδέχεται την απλή ευθύτητα ,πως θα προχωρήσω παραπέρα;
    Δε μπορώ να μείνω αμέτοχος.Απλά θα μείνω στο μικρόκοσμο μου,στο μικρό πλανήτη που έχω φτιάξει μέσα μου και γύρω μου.Αυτόν που επηρρεάζω και με επηρρεάζει..Πολλοί μικροί πλανήτες φτιάχνουν ένα σύμπαν,αρκεί να τους δώσουμε ο καθένας την ανάλογη σημασία..Αν λοιπόν στο κοντινό μου σύστημα βρω αδελφικό μικρόκοσμο θα τον κρατήσω κοντά μου..
    Αυτά..
     
    Last edited: 27 Μαϊου 2007
  5. Dolce

    Dolce Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ?

    Αυτα.
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    θα απαντησω με ενα ανεκδοτο ... ή κατι σαν ανεκδοτο τελος παντων ... (εγω δεν γελασα οταν μου το ειπανε) ...
    .. δυο φιλοι τρωγανε γιουβετσι διχως πιατα κατευθειαν μεσα απο το ταψι ...(οπως κανω εγω καθε φορα ).. ετσι οπως καθοντουσαν αντικρυστα και τα πηρουνια ειχαν παρει φωτια , παρατηρει ο ενας πως το περισσοτερο κρεας ηταν απο την μερια του αλλου .. λεει λοιπον :
    " - ρε φιλε .... τι σου ειναι η κοινωνια ..... σημερα ειναι ετσι και αυριο γυριζει αλλιως " .. και με το "γυριζει αλλιως" περιστρεφει το ταψι φερνοντας το κρεας στο μερος του ...
    το παρατηρει ο αλλος και απαντα γυριζοντας παλι ταυτοχρονα το ταψι :
    "- αστα ρε φιλε οπως ειναι τα πραγματα ... εσυ θα τα αλαξεις ..."
    ηθικο διδαγμα :
    αμα ειναι το κρεας απο το μερος σου ... τρωγε και μην μιλας ....
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ?

    Με καλυψες οχι προς την ουσια του θεματος μου γιατι αλλη ηταν η ερωτηση του θεματος μου και αλλου το πηγαμε,( στο θεμα μου με εκαλυψε ο Durcet), αλλα ως προς την τοποθετηση σου στο κατακρεουργημα των ψυχων αυτων των νοητικα αναπηρων παιδιων, μακαρι να εχω και εγω αδικο ως το πως καταληγουν αυτα τα πλασματα.

    Θα πω κατι που γνωριζω ομως ο Ταμπακης μενει σε ενα ξενοδοχειο απορων του δημου Αθηνων και παει στα σουβλατζιδικα του κεντρου μπας και πεταξει κανενας κανενα αποφαει και το φαει γιατι μαλλον στο ξενοδοχειο θα τρωει καθε ημερα νεροζουμι και αυτο μια φορα την ημερα.
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ?

    Αν ενδιαφέρεσαι για τον Ταμπάκη και τον κάθε Ταμπάκη,τράβα να τον βοηθήσεις άμεσα,υλικά και ηθικά.Και εγώ από την καρέκλα μου ξέρω να κατηγορώ.Στην άμεση και κάθε είδους συμπαράσταση είμαι απών όμως..

    Βαρέθηκα φίλε..

    Η κοινωνία δεν αλλάζει.Κομμάτια της αλλάζουν ,όταν βλέπουν τα πρότυπα εκείνα που αναιρούν την άσχημη και άδική επιβεβλημένη εικόνα των πραγμάτων..Μπορείς να δώσεις ένα τέτοιο πρότυπο;Αν ναι,μπράβο σου.Μείνε εκεί και μην ανησυχείς.Αν το αξίζουμε,χωρίς να το ξέρουμε φέρουμε αλλαγές .Σιγά-σιγά γίνονται όλα..

    Ποιος θα αναλάβει να γράψει ένα γαμημένο γενικό άρθρο με ψευδώνυμο έστω σε κάποια εφημερίδα ή κάποιο περιοδικό για την προκατάληψη απέναντι στο BDSM και σε αυτούς που το έχουν τρόπο ζωής;Ποιος θα αναλάβει να ενημερώσει τον κόσμο;Εδώ σε θέλω κάβουρα..

    Αντί λοιπόν να τα ρίχνετε στην κοινωνία ενημερώστε την..

    Την καλησπέρα μου..
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ?

    Κανείς δε θα το τολμούσε, πιστεύω. Αλλά και να το έκανε, δεν πιστεύω πως υπάρχει εφημερίδα που θα το δημοσίευε, εκτός από καμία Espresso μόνο και μόνο για να καταδείξει την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας (το ξεκατίνιασμα δημοσίων και μη προσώπων στις υπόλοιπες σελίδες είναι αρετή). Εδώ πριν από λίγους μήνες στο Πρώτο Θέμα είχα διαβάσει ένα άρθρο που καταδίκαζε το Torture Garden ως... ομάδα βασανιστηρίων, συγκρίνοντάς το με τη Χρυσή Αυγή ή τους Rangers της δεκαετίας του '80. Πώς είναι δυνατόν ένα έντυπο ν' αφιερώσει έστω και ελάχιστο από το χώρο του για ν' ασχοληθεί με το BDSM; Εδώ είναι Ελλάδα, ας μην τρέφουμε ελπίδες...
     
  10. Θα συμφωνήσω με το τελευταίο ποστ του Incomplete_
    τα λέει πολύ σωστά.
     
  11. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ?

    Γλυκια MPslave,δεν ειναι καλυτερα που ειχαν μια ευκαιρια να ζησουν ενα ονειρο απο το να μη το αγγιξουν ποτε?
    Και ειλικρινα δε νομιζω ο Ταμπακος να χαλαστει ιδιαιτερα που καποια στιγμη τα φωτα θα φυγουν απο πανω του.Μεσα στην "αναπηρια" του (διαφορετικοτητα το λεω εγω) φαινεται ενταξει παιδι.Θα τα θυμαται και θα χαμογελαει.
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ?

    Ένα καλό και προσεγμένο άρθρο θα το προσέξουν και θα το δημοσιεύσουν.Όχι γιατί θα το εκτιμήσουν,αλλά γιατί θα πουλήσει κιόλας.Έχοντας μια κάποια πείρα από τον gay ακτιβισμό,μπορώ να προδικάσω και την πορεία του..

    Όμως πριν φτάσουμε εκεί(λέμε τώρα...) θα ήθελα να ρωτήσα.τι ζητάει συγκεκριμένα αυτό το περίφημο community? Ξέρουμε/ξέρετε; Άλλο θέμα βέβαια αυτό.. Όμως ναι.Πείτε μου!Τι διεκδικούμε; Είμαι σίγουρος πως θα βγουν πολλά μαργαριτάρια..
    Πριν λίγο ανέβασα ένα thread στα off topic..Δε θα κάνω αυτή τη δουλεία δις σε μια μέρα..Η ιδέα μου δική σας..