Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίμα περιόδου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 2 Μαϊου 2007.

1. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Re: Αίμα περιόδου

Η περίπτωση που αναφέρεις Sofia δεν είναι συνηθισμένη.
    Η εμμηνόπαυση απʼ όσο γνωρίζω έρχεται στα 50 (κατά μέσο όρο).
    Πέραν αυτού, για ποιο λόγο «να μην έχει να περιμένει κάποιος κάτι από τη ζωή του» μετά την εμμηνόπαυση; Δεν καταλαβαίνω που στηρίζεται αυτή η λογική.

Για να απαντήσω και στο ερώτημά σου.
    Η αλήθεια είναι πως πιο εύκολα χαρακτηρίζεται μια γυναίκα ηλικιωμένη παρά ένας άντρας ίδιας ηλικίας με αυτή.
    Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι το οποίο δε γνωρίζουμε. Κοινωνικές συμβάσεις (στους ορισμούς) είναι...

Μπορεί να είναι και λάθος βέβαια.

2. Sofia

Sofia Regular Member

αυτο εννοω πως αυτο δειχνεις με το να λες πως μια γυναικα στα 45 50 ειναι ηλικιωμενη,της λες πως δεν εχει πολλα να περιμενει...κατι το οποιο φυσικα και δε στηριζω...ειναι αρκετα νεα για να ζησει ακομα τη ζωη της...οπως και ενας αντρας φυσικα...
    ωστοσο δε μ αρεσει καθολου αυτη η διαφορα στην αντρα και τη γυναικα..για αυτο και το τονισα...αυτες οι απαρχαιωμενες να τισ πω αντιληψεις...

3. Mimie

Mimie Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Αίμα περιόδου

Επιτέλους, το αγαπημένο μου θέμα, κοινωνικές συμβάσεις!

Στα αυτιά μου ηχεί ο Αυλωνίτης, "πνεύμα και ηθική".....κορίτσια sorry, αλλά δεν έπιασε η παραλλαγή, μας κατάλαβαν..... άντε, για να συμμαζευόμαστε εδώ μέσα, να συνειδητοποιεί η καθεμία την ηλικία της......

......και κάνω εγώ την αρχή, μιας και είμαι στα πρόθυρα της ηλικιωμενοσύνης.... φεύγω επειγόντως για ψώνια...... εννοείται στο Μπακάκο, τη χαρά της γριάς.... θα επανέλθω με juicy πληροφορίες για τα φθινοπωρινά μοντελάκια ανατομικών κοθόρνων και τα trendy οκτάγωνα χαπάκια για την πίεση.....   

4. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Αίμα περιόδου

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. ShyMistress

ShyMistress Regular Member

Αναρωτιέμαι καιρό αν η επιθυμία ή οχι κάποιου να έρθει σε επαφή με τη σύντροφό του τις δύσκολες μέρες του μήνα, υπονοεί κάτι σχετικό με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη σχέση τους ή υποδηλώνει κάτι άλλο.

6. gaby

gaby Guest

Καλώς την και καλή χρονιά  

Μάλλον υποδηλώνει κάτι άλλο, τη σχέση του με το γυναικείο αιδοίο εν γένει. Αλλά είναι μια γνώμη από αυτές που ο καθένας μπορεί να έχει, μη σε πάρω στο λαιμό μου  

7. ShyMistress

Καλως σας βρηκα ξανα!
    Κι εγω αυτο υποψιαζομαι Gaby(ειχες αλλο nick ε? δεν παει καπου το μυαλο μου τωρα ωστοσο, long time no see....) αλλα ανελυσε μου το λιγο αν μπορεις γιατι εχω μπερδευτει λιγο. Αναπολω τον καιρο που οι σχεσεις μου δεν ηταν τοσο βανιλα και μπορουσα να καταλαβω καποια πραγματα καλυτερα!

8. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

δεν το έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα, αλλά το θρεντ μου κίνησε το ενδιαφέρον.

θελω πλέον να δοκιμασω να γλυψω το αίμα της περιόδου και γενικά να εισαχθώ στο blood play.

ηλίας.

9. gaby

gaby Guest

Αναπολώ τον καιρό των καλών αναλυτών της σχέσης των αντρών με το γυναικείο αιδοίο, καλή μου ShyMistress  

Πολύ γενικά μιλώντας, παίζουν ρόλο ηλικία, έκταση εμπειριών, "απογαλακτισμός" από μάνα και κυρίως αναστολές ως προς τις απολαύσεις που μπορεί να αντλήσει από το γυναικείο σώμα. Αναστολές ως προς την πρόσληψη αισθήσεων.

Πάντως τα έμμηνα δεν τα έχω για blood play, αυτό απ ότι ξέρω είναι λίγο πιο αιμοβόρο. Το αγαπώ πολύ, αλλά δεν είναι αυτό ακριβώς, για μένα τουλάχιστον.

tender lilly

10. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Καλησπέρα, πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το πως ένας άντρας βλέπει τη συντροφό του, πιο πολύ έχει να κάνει με τη σχέση που έχει αυτός με το αίμα. Για παράδειγμα, υπάρχουν άντρες που ενώ φαίνονται brutal και βαρβάτοι κλπ, κλπ, όταν πρέπει να προχωρήσουν σε αιμοδοσία για κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο, λιποθυμούν όχι με τη θέα της βελόνας αλλά με τη θέα του αίματός τους.
    Πάντως όσον αφορά το να γλείψει κάποιος μία γυναίκα, θεωρώ ότι θα είναι αρκετά "ανεβαστικό" και για τους δύο (προσωπικά δεν το έχω κανει), καθώς η ποσότητα του αίματος μετά την 1η μέρα δεν είναι πολύ μεγάλη

11. ShyMistress

(δεν θυμαμαι πώς κανω quote προταση προταση, γι αυτο το κανω ολο)

Για τη δευτερη προταση, έχω αρχισει να παγιωνω την ιδεα του απογαλακτισμου απο τη μανα, στις περιπτωσεις που ο αντρας εχει γενικα πολλές εμπειριες με το γυναικειο φυλο. Δεν μπορω να σου εξηγησω γιατι, αλλα το ενιωσα πολυ οσες φορες μου ετυχε. Θα με ξενερωνε πολυ ομως αν ο αλλος ηταν απλα σιχασιαρης, αυτο το θεωρω αναστολη ως προς την απολαυση, δεν ειναι ουτε blood play ουτε πιστευω εχει σχεση με bdsm,ισα ισα. Ειχα απολαυσει παρα πολυ εναν παλιο μεγαλο μου ερωτα να με γλειφει πολυ κοντα στο σημειο που φορουσα ταμπον και μου ελεγε οτι με θελει τοσο που δεν θα ειχε προβλημα να με γλειψει και κανονικα. Μαζι με τον παλιο μου ερωτα αναπολω και τους καλους αναλυτες που περιγραφεις, καλη μου tender! Σας σκεφτομαι ολους κατα καιρους να ξερεις!  
    Α.

12. Brainman

Brainman Deep in a fe mind

βιβλιογραφικο παραλληλο: σκηνη στην ταινια Anatomy of Hell [2004]

http://www.imdb.com/title/tt0348529/?ref_=nv_sr_1

η απο αρχαιοτατων χρονων αποψη περι μιασματος ειναι θεμα πλεον αλλαγης-αποδοχης της φυσης της γυναικας...απο το συντροφο της