Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίμα περιόδου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 2 Μαϊου 2007.

1. fatladyformaster

fatladyformaster Αδέσποτη..

Αίμα περιόδου μεγάλο γιατρικό καθώς και γενικά χρησιμοποιηται από. Μαγισσες για ξορκια

Κατά τα άλλα μεγάλη ηδονή το γλείψιμο Κ το σεξ στην περιοδο

2. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

@Brainman ακριβως αυτο που εθεσες... συμφωνω. "Αποδοχη της φυσης της γυναικας".

Μεγαλωνουμε σε μια κοινωνια που η εξοικειωση με την περιοδο ειναι τραγικα ανυπαρκτη. Αναφερομαστε στην πιο φυσικη διαδικασια του σωματος με υπογεια ενοχικα υπονοουμενα "δυσκολες μερες", "αδιαθετη", κλπ ολα επιφορτισμενα αρνητικα.
    Υπαρχει ντροπη, μεγαλωνεις με αυτη κ τη διαιωνιζεις. Ντροπη, συγκαλυψη, ημιμάθεια κ χιλια δυο αλλα.
    Προσωπικα εκνευριζομαι τρελα.

Για μενα προσωπικα το να εχω περιοδο κ να υπαρχει ακριβως η ιδια αντιμετωπιση απο το συντροφο μου ειναι ξεκαθαρα θεμα αποδοχης. Εξοικείωσης κ αποδοχης. Δεν εχω απαιτηση για τιποτε αλλο περα απο το αυτονοητο, να το αντιμετωπισει με τη φυσικοτητα που του αρμοζει κ να μην εχει αποστροφη για το αιμα σα να ειναι κατι αλλο περα απο αυτο που ειναι. Αιμα. Σωματικο υγρο.

Μου αρεσει το σεξ κατα τη διαρκεια της περιοδου γιατι βιωνω εμπρακτα αυτην την αποδοχη. Το να γλειψει/φάει/πιει το αντιμετωπιζω με επιφυλαξη γιατι το βρισκως εκτος του comfort zone του μεσου ανθρωπου. Ειναι εκτος κ του δικου μου εξαλλου. Δεν εχω την εξοικειωση. Ενας συντροφος μου εχει επιμεινει κ πραγματικα ημουν σε πληρη αρνηση γιατι ντρεπομουν αλλα απο ενα σημειο κ επειτα κατανοησα οτι ειχε να κανει ξεκαθαρα με το ποσο τρελά πολυ το επιθυμουσε.

3. Brainman

Brainman Deep in a fe mind

θα συμφωνησω..ως προς την κινητηρια δυναμη αποδοχης κ εμπιστοσυνης, αςμου επιτραπει μια αναγωγη πιο συμβολικη...με τη διονυσιακη ωμοφαγια στην αρχαιοτητα, ειχε τη δυναμικη να ποθουν-δεχονται-εισπραττουν το θεο Διονυσο μεσα τους...

οσο αδυναμη η αποδοχη τοσο ισχνοι οι δεσμοι αφης...

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Σε ποιον αιώνα;

5. fatladyformaster

fatladyformaster Αδέσποτη..

Προς τι η ειρωνεία;;;

6. Brainman

μα ακομα θεωρειται σε καποιες κοινωνιες ως μαγικο κ αποτροπαϊκο!

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δεν ειρωνεύομαι καθόλου.

Θα ήθελα που και πως χρησιμοποιείται ως φάρμακο και αυτό με τις μαγισσες τι ακριβώς είναι;

8. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Μα γιατί?

Όπως λες και εσύ λίγο κανονικό αιματάκι είναι σαν αυτό που θα γλείψει σχεδόν αυτόματα ο καθένας μας που θα κόψει λίγο το δάχτυλο του.
    Τώρα εντάξει, αν έχει και από εκείνα τα καφετιά υπολείμματα ή εκείνες τις πηχτές σκουρόχρωμες βλεννώδης εκκρίσεις που ευωδιάζουν ε δεν έγινε και τίποτα βρε αδελφέ.
    Άσε που σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που γίνεται λήψη αντισυλληπτικών αν είσαι παρατηρητικός μπορεί να ανακαλύπτεις διαφορετικά και ενδιαφέροντα πράγματα σε κάθε κύκλο στην ροή του αίματος της συντρόφου σου.

Δυστυχώς ο πλουραλισμός της γυναικείας φύσης ενώ θα έπρεπε να είναι αιτία σεξουαλικού εορτασμού ενίοτε αντιμετωπίζεται στερεοτυπικά, με προκαταλήψεις και το χειρότερο με σεξουαλική αποχή.
    Και είναι τις περισσότερες φορές που οι ίδιες οι γυναίκες λειτουργούν στερεοτυπικά απέναντι στον κύκλο τους.
    Ενθυμούμε μία φορά παλιά που ήρθε περίοδος στην σύντροφο μου την ώρα που την είχα στα τέσσερα και κάναμε έρωτα και χαζεύοντας τις κηλίδες στο σεντόνι της με έπιασε ένας δημιουργικός ρομαντισμός και ζωγράφισα με την πούτσα μου δύο καρδούλες στα κωλομέρια της.
    Μάντεψε τι, αντί για αγαπούλες και αγκαλίτσες μας άκουσε όλη η γειτονιά. Μετά σου λέει ότι οι γυναίκες είναι ρομαντικές και συμφιλιωμένες με τις λειτουργίες του σώματος τους.
    Αρχίδια μάντολες.

Λοιπόν και σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου καλή μου χειμωνιάτικη πάχνη.
    Ναι ναι, έχεις απόλυτο δίκαιο.
    Προσωπικά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να συνδεθούν χαρακτηρισμοί όπως "δύσκολες μέρες" ή "αδιαθεσία" με τις πιο εύκολες, γλυκομίλητες και ευδιάθετες περιόδους της ζωής μιας γυναίκας.
    Αλλά ακόμη και το αντίθετο να συμβαίνει γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ενοχικοί και αρνητικοί χαρακτηρισμοί.
    Γιατί δηλαδή η αρνητικά φορτισμένη φράση "μου ήρθε περίοδος σήμερα" να μη μπορεί να αντικατασταθεί από την ζεστή, ρομαντική και καρμική φράση "μωρό μου από σήμερα ξεκινάει η εβδομάδα του κώλου" ?

Last edited: 6 Μαρτίου 2017
  9. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Γιατι χρησιμοποιουνε "δυσκολες μερες/αδιαθετη" οταν αναφερονται σε περιοδο;;
    Γιατι ειναι!!
    Δε ξερω ποια το βρισκει ευχαριστη διαδικασια.Ναι ειναι φυσιολογικο κι ολοι χαιρομαστε με την κανονικοτητα του κυκλου και λοιπα αλλα μη τρελαινομαστε,ειναι μερες δυσκολες,πως να το κανουμε;Για πολλους λογους.Δε μπορουμε να φορεσουμε ο,τι θελουμε,περιοριστικο.Εχουμε πονολεφαλο.Εχουμε βαζε-βγαζε τις πανες καθε λιγο,δε μπορουμε να ειμαστε εξω για πολλες ωρες (εκτος εαν καποια αρεσκεται στο να πηγαινει σε δημοσιο wc,εγω καθολου) Υπερευαισθησια...δε θα ξεχασω που τη πρωτη φορα που το παρατηρησα αυτο ηταν οταν εκλαιγα με μια σειρα με βρυκολακες!Με το που το συνειδητοποιησα ποσο κουφο ηταν που εκλαιγα με λυγμους στο τιποτα εκλαιγα ακομη περισσοτερο!και μη μιλησω για τον πονοκοιλο.Ναι ειναι δυσκολες μερες και αυτο ειναι ασχετο με τη παραδοχη κι αποδοχη της γυναικειας φυσης,ορεξη ν αλλαζουμε τα πραγματα για να μη φαινομαστε κομπλεξικοι απεναντι σ αυτο.Δεν ειναι ενοχη!Ειναι αυτο που ειναι.Ωραιο ναι μεν και φυσιολογικο αλλα δυσκολο και καλα κανει και λεγεται ετσι.Ωωωω.

10. Brainman

οκ σιγουρα ειναι ενα απο τα [πολλα?] θεματα της γυναικειας φυσης που οι αντρες δεν κατανοουν στο βαθος του και σιγουρα η καθημερινοτητα δεν ειναι 'τσοντα'...[εκει οι γυναικες δεν εχουν ποτε περιοδο, πονοκεφαλο κ.ο.κ.]

11. Dapom

Dapom Contributor

Και οι γυναίκες ποτέ δεν θα καταλάβουν τον πόνο στα αρχίδια.

Και δεν υπάρχει κανένας που να εχει βρεθεί και από τις δύο πλευρές για να μπορεί να κάνει τη σύγκριση.

12. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Άσε που για ολόκληρη εβδομάδα κάθε μήνα στο γυμνάσιο και το λύκειο είχε αραλίκι την ώρα της γυμναστικής.
    Να τα λέμε και αυτά.