Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίτηση πληροφοριών από Αφέντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ManMasterFirst, στις 12 Νοεμβρίου 2014.

1. lexy

lexy .ti.va.

Προειδοποίησες. Ως λανθάνουσα υποτακτική. Με έβαλες σε υποψίες ότι μου κόβεις τα τυχερά  

Λάθος! Θα σε εμπιστεύομαι στο εξής.

2. libra

libra Regular Member

... και κάποιος άλλος είχε πει "ΔΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ"

3. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Μ'αυτά και με κείνα, best seller το κάνατε το νήμα ρε μπαγάσικα!

4. aethereal

aethereal Guest

“No one can make you feel inferior without your consent.”
    Eleanor Roosevelt, This is My Story

υπαρχει μια διαφορα στις αποχρωσεις του αποφθεγματος της ρουσβελτ
    κανεις δεν μπορει να σε κανει να νιωσεις κατωτερος με τις προσβολες του εφοσον εχεις γνωθι σαυτον και καλο φιλτραρισμα στα λεγομενα του.
    μπορει ομως να σε προσβαλει,ή εστω να σε κανει να ενοχληθεις με τη προσπαθεια υποβιβασμου του.
    αλλο οι "ευσεβεις"ποθοι και επιδιωξεις,κι αλλο το τι φτανει τελικα και τι μετραται

5. gaby

gaby Guest

@Vakhos, δεν θα με πείραζε ό,τι και να κάνετε με το παράθυρο ή απ' το παράθυρο, όσο αφήνετε ήσυχα τα είδη υγιεινής, από κάποιες απόψεις είναι μάλλον ανθυγιεινά   Επί της ουσίας αυτών που μου καταλογίζετε, δέχομαι το ενδεχόμενο να ένιωσα πιο έντονη από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα την έκφραση της ενόχλησης προς την τοποθέτηση του νηματοθέτη και απολογούμαι. Έχω όμως μια ασήμαντη απορία, παρόλα αυτά, γιατί τότε ΕΠΡΕΠΕ να αποφευχθούν, αφού δεν ετίθετο θέμα να τα συναντήσουμε εδώ;

@lexy, όλα αυτά καλά και όμορφα εμένα με απασχόλησε περισσότερο το ότι ένιωθες προσβεβλημένη. Αλλά και πάλι, δεν έχω κάποιο θέμα αν αυτό ταιριάζει...

@aethereal, τελικά σε θησαυρό γνώσεων εξελίσσεται αυτό το νήμα, ναι, βεβαίως, ευχαριστώ για τη διόρθωση   Αν μείνουμε στης Ρουσβελτ τα λεγόμενα, παραβλέποντας για λίγο τη δική σας ερμηνεία, το να νιώσω προσβεβλημένη για κάτι είναι αντίδραση σε τι ακριβώς; Όχι στο ότι αρνήθηκα να δώσω τη συναίνεσή μου στο να με κάνουν να νιώθω κατώτερη;

6. aethereal

aethereal Guest

@gaby
    η συναινεση δινεται οχι τη στιγμη που καποιος-α επιχειρησει να προσβαλει περιστασιακα,αλλα απο τη στιγμη που το θυμα δεν αντιδρασει.
    η μη αντιδραση για καποιους ισοδυναμει με συναινεση και προσωπικα συμφωνω μαζι τους..

επιπλεον,για να μεινουμε και στης ρουσβελτ τα λεγομενα
    "feel inferior" =νιωθω υποδεεστερος
    ενω αντιθετα "feel insulted"=νιωθω προσβεβλημενος
    οποτε δεν εκανα καποια δικη μου ερμηνεια,απλως βασιστηκα στη μεταφραση των λεγομενων της
    ωστοσο,αποδεχομαι τη "συμβουλη" σας να μεινουμε στα λεγομενα της..

Last edited by a moderator: 19 Νοεμβρίου 2014
  7. gaby

gaby Guest

@aethereal,

"το θύμα" είπες; Αν δεν υπάρχει θύμα; Αν υπάρχει θύμα, ναι προφανώς. Αλλά θα ήταν τελείως άλλο θέμα τότε.

8. aethereal

aethereal Guest

@gaby
    οταν ενα θυμα δεν αντιδρα μετα απο επαναλαμβανομενες προσβολες μπορει να συμβαινουν τα εξης
    1)το απολαμβανει και εχει απολυτη κι ευχαριστη επιγνωση της "θυματοποιησης" του και της αισθησης του υποδεεστερου που επισης απολαμβανει
    2)το απεχθανεται αλλα για προσωπικους λογους(π.χ λαθος εγωισμος)και παλι δεν αντιδρα φυσιολογικα

ας πουμε πως η δευτερη περιπτωση περα απο τα εισαγωγικα να κρατανε την υπαρξη της ωσαν τα μανταλακια,θα χρειαζοταν σημαντικοτερα βοηθηματα ωστε να επιβιωσει υγιως
    ενα αρχικο "αυτοσκαναρισμα" και αρκετη θεληση για "αρση αποκλεισμου αναδυομενων παραθυρων" πραγματικοτητας.

υ.γ τα εισαγωγικα δεν τα εβαλα επειδη εξαιτιας καποιου απροσκλητου συνειρμου αισθανθηκα πως στη δευτερη περιπτωση που σκεφτομουν,το θυμα θυματοποιειται πρωτιστως απο τον ιδιο του τον εαυτο εν αντιθεσει με τη πρωτη περιπτωση οπου το "θυμα"το επιλεγει και το απολαμβανει.

Last edited by a moderator: 20 Νοεμβρίου 2014
  9. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Πρίν κάποια μηνύματα γράφτηκε η άποψη στο γιατί τα μέλη δεν εκφέρουν άποψη.
    Εμένα προσωπικά με ενοχλεί το γεγονός να βλέπω μέλη να αρέσκονται στο να βάζουν "like" αλλά να μην μας λένε την γνώμη τους.Όσοι γράφουμε την άποψη μας θα δεχθούμε και κριτικές (λογικό και αναμενόμενο σε έναν δημιουργικό διάλογο) δεν είναι σωστό κάποια μέλη να κρύβονται στις "πλάτες" άλλων!

10. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

κρυψιψιψίνες  

(c) 2014 by Δημήτρης Αλφα

Last edited: 19 Νοεμβρίου 2014
  11. seduced mind

seduced mind Guest

Eίπαμε για τις Ελληνίδες αφέντρες το strap on είναι must.... Πάλι καλά που υπάρχουν και οι Dommes αλλά δεν ρώτησε τη γνώμη τους και μάλλον για αυτό δεν απαντάνε....

12. consuela

consuela New Member

@ManMasterFirst είναι φανερό ότι είσαι υποτακτικός...