Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίτηση πληροφοριών από Αφέντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ManMasterFirst, στις 12 Νοεμβρίου 2014.

1. Δυστυχώς όταν κάποιος παίρνει την εξουσία στα χέρια του είναι σαν να τρυπιεται με σύριγγα που περιέχει δηλητήριο. Πόσο μάλλον όταν αυτή η εξουσία παύει να είναι ένα παιχνίδι στο σεξ αλλά ποτιζει και την προσωπική ζωή. Το Εγώ παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Πως σ αυτό το ΕΓΩ χωράει αγάπη είναι ένα ερώτημα. Λίγες είναι αυτές οι κυρίαρχες που έχουν επίγνωση αυτού του πράγματος οπότε κι αυτό το ΕΓΩ πεθαίνει η χάνει την δύναμη του. Όλες οι άλλες... ακόμα κάθονται στον θρόνο τους με θολωμένο το μυαλό χωρίς να έχουν επίγνωση, χωρίς να ξέρουν ότι είναι θνητες. Ακόμα κοιμούνται.

2. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

Απεφάνθη και ο ειδικός επί του BDSM με τις πλείστες όσες εμπειρίες. 
    Spartacus, λυπάμαι, αλλά δε σε θεωρώ καθόλου αντικειμενικό επί του πράγματος. Και όντας απέξω εσύ, παρόλο που θεωρητικά κινείσαι στα περίχωρα, δίχως εμπειρίες, χωρίς να έχω καμία διάθεση ελιτισμού παρά αντικατοπτρίζοντας μία πραγματικότητα, θεωρώ τη συνεχή σου διάθεση να αμπελοφιλοσοφείς επί παντός επιστητού για το BDSM ως βανιλλοειδέστατη υπεροψία.

3. libra

libra Regular Member

spartacus, όποιος παιρνει την εξουσία δεν τρυπιεται με δηλητήριο. Ο απαίδευτος ναι. Γνώμη μου είναι πως είναι σπουδαίο και πολύ δύσκολο πράγμα να μπορείς να αναλάβεις ευθύνες. Αυτος που το είπε αυτό, μάλλον ήθελε να αναδείξει τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει ο εξουσιαστής ο οποίος έχει να διαχειριστεί πολύ λεπτές ισορροπίες. Εκεί λοιπόν φαίνεται ο χαρακτήρας του, ως προς τον/τους εξουσιαζόμενο/ους. Το πόσο θα τα καταφέρει με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος για όλους. Μεγάλη κουβέντα και θα ξεφύγουμε από το θέμα. Προσωπικά δεν αναφερόμουν στο σεξ.

4. Limit

Limit Guest

Αν το ΕΓΩ δεν συνειδητοποίησει τον εαυτό του, δεν μπορεί να διευρυνθεί και να γίνει…. ΕΜΕΙΣ

Το ΕΓΩ γινεται δηλητήριο όταν καταλαμβάνει ζωτικό χώρο της/του συντρόφου
    ενω ακόμη χειρότερα ειναι τα πράγματα οταν βαφτίζει αυτή την επέκτασή του ΔΟΣΙΜΟ

5. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

Με τη διαφορά πως υπάρχουν άνθρωποι που σε συναινετικό πλαίσιο αποφασίζουν συνειδητά και με σώας τας φρένας να παραχωρήσουν περισσότερο χώρο στο Εγώ του Έτερου, και να περιορίσουν ηπιότερα ή δραστικότερα το δικό τους, καθώς τους καυλώνει η ασυμμετρία. Το δικό σας λοιπόν δηλητήριο είναι το μέλι και το φάρμακο των άλλων. Και καλό θα ήταν πριν προχωράτε σε γενικόλογες ηθικοπλαστικές μεγαλοστομίες που μοιάζουν πεπαλαιωμένα σεμεδάκια θείας (και όχι από το Σικάγο), να μην ξεχνάτε ότι βρισκόσαστε σε ένα forum με την επωνυμία greekBDSMcommunity. Που περιλαμβάνει το D/s.
    Ψιλά γράμματα μάλλον.

6. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Άλλα λέει ο limit άλλα εσύ Alpha μην συγχέουμε καταστάσεις

7. Πρέπει να είσαι ειδικός του bdsm για να μιλήσεις για ανθρώπους και το πως λειτουργούν δηλ; Και τι ξέρεις εσύ για τις εμπειρίες μου; Ναι είμαι παρθένος ακόμα, δεν έχω πάει με γυναίκα ούτε έχω γνωρίσει, παρατηρησει και μιλήσει με ανθρωπους ακόμα στα 38 μου. Και βέβαια είμαι αντικειμενικος γιατί δεν ανήκω πουθενά και ούτε πιστεύω ότι το bdsm ειναι δόγμα και πίστη οπώς πιστεύουν πολλοι φανατικοι του είδους. Ό Βαννιλοειδεστατη υπεροψία...; Τι άλλη μαλάκια θα ακούσω... Έλα πάρε έναν υπνάκο τώρα έμπειρη.

Last edited: 20 Νοεμβρίου 2014
  8. seduced mind

seduced mind Guest

Dommes και Αφέντρες δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχες πια! Λευτεριά στα υ !!!!!!!

9. gaby

gaby Guest

Ελπίζω να πήρε την τελική του μορφή το κείμενο, αν όχι πες μου να περιμένω λίγες μέρες ακόμα  

Για να μιλήσεις για θύμα και προσβολές πρέπει να έχεις πραγματικά περιστατικά. Αλλιώς, αν σου φάνηκε για προσβολή και νόμισες ότι είσαι θύμα επειδή κάποιος είπε κάτι που κατά τη γνώμη σου σε θίγει δύο τινά μπορεί να συμβούν: α) να υπεραντιδράσεις σε κάτι που έτσι και αλλιώς είχες και να θέσεις εν αμφιβόλω ένα κεκτημένο και β) να σε περάσουν για βλαμμένο.

Κατά τα λοιπά, είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι άντρας είτε είσαι ή φαίνεσαι οτιδήποτε υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο μιας απρόκλητης επίθεσης ιδίως φραστικής, η οποία μπορεί να έχει στόχο εσένα προσωπικά ή την κατηγορία του πληθυσμού που κατά το μάλλον ή το ήττον αυθαίρετα σε εντάσσει ο επιτιθέμενος. Είναι τελείως στο χέρι σου τι θα κάνεις, είναι τελείως προσωπικό σου ζήτημα και τότε εγώ κοιτάζω τι κερδίζω και τι χάνω, αν είναι να τσακωθώ για κάτι εμφανώς κεκτημένο μου που κάποιος άστοχα αμφισβητεί και με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά να δικαιώσω την αμφισβήτησή του, θεωρώ ότι χάνω. Αν είναι για κάτι που θέλω να αποκτήσω αλλά δεν έχω σίγουρο, μου ανοίγει δηλαδή έδαφος για την διεκδίκηση που ήθελα έτσι και αλλιώς να κάνω ή θα έπρεπε να θέλω, τότε, ναι, σαφώς και θα εκδηλωθώ  

Όσο για τη Ρούσβελτ, καλώς διόρθωσες το κείμενο, ωραία, θαυμάσια, δεκτή η διόρθωση θα σε παρακαλούσα όμως, όταν μιλάς μαζί μου να μην παίζεις με τις λέξεις  

10. Limit

Limit Guest

Προφανώς παρανοήσατε "Αγαπητή" μου..μιλω για την ασφυξιογόνα δράση του/της συντροφου..
    Παρολα αυτα,καλό θα ηταν να υπάρχει ενας αυτοέλεγχος στα λεγόμενα Σας καθως υπονομεύετε τις βουδουσουμογνώσεις μου.
    Με προκαλείτε καπως τωρα θα έλεγα να τις βγάλουμε έξω(στο φορουμ..) να τις μετρήσουμε??(τις εμπειριες μας ντε!)

11. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

12. aethereal

aethereal Guest

οπως "προθυμα"παρατηρησες,το συμπληρωσα το κειμενο μου ετσι ωστε να αποφυγω τυχον παρανοησεις(τις οποιες προφανως δεν απεφυγα αλλα δεν εχει τοσο πολλη σημασια,σ ενα ελευθερο φορουμ εναλλακτικου ερωτισμου εξαλλου,δε νομιζω να ειναι ταμπου)

η διορθωση στα λογια της ρουσβελτ ωστοσο εγινε καλοπροαιρετα ,οχι ως ενα παιχνιδι με τις λεξεις αλλα ως μια απλη μεταφραση..

εννοειται προφανως πως μιλω για πραγματικα περιστατικα.ωστοσο μου φαινεται αρκετα περιεργο το οτι ο λογος σου σ αυτο το σημειο μοιαζει να μου απευθυνεται ευθεως (!) τη στιγμη που και παλι περιεργως δεν εχω μιλησει καπου για καποια χρονιζουσα λογομαχια μου με καποιον θυτη...(!!)οποτε απ οτι φαινεται το φορουμ διαισθανεται?αυθαιρετει?διαθετει μαντικες ικανοτητες??

"Αλλιώς, αν σου φάνηκε για προσβολή και νόμισες ότι είσαι θύμα επειδή κάποιος είπε κάτι που κατά τη γνώμη σου σε θίγει δύο τινά μπορεί να συμβούν: α) να υπεραντιδράσεις σε κάτι που έτσι και αλλιώς είχες και να θέσεις εν αμφιβόλω ένα κεκτημένο και β) να σε περάσουν για βλαμμένο."

οι βιωματικες μου εμπειριες μεσω των οποιων μπορω να εκφερω αποψη εχουν να κανουν με ατομα τα οποια δυστυχως συναινουσαν στη θυματοποιηση τους λογω λαθους εγωισμου.(πχ ο ερωτας καποιες φορες δυστυχως θολωνει τη κριτικη σκεψη καποιων για ενα χρονικο διαστημα κι ετσι το ατομο αρνειται να "συνδεθει"με τη πραγματικοτητα και να δει τα πραγματα καθαρα)
    για να γινω και πιο αναλυτικη ακομη (μη τυχον και χρειαστει να συμπληρωσω το μηνυμα μεσα στις καποιες ωρες που επιτρεπεται να το κανω και μετα πρεπει ν απολογηθω κιολας..) το συγκεκριμενο ατομο γινεται θυμα του ιδιου του του εαυτου,η χειροτερη περιπτωση θυματοποιησης αφου απο τον εαυτο δεν ξεφευγει κανεις οπου και να παει.
    στη περιπτωση οπου το θυμα εχει καποιον εξωτερικο εχθρο η αντιδραση ειναι πιο ευκολη,στη περιπτωση του ερωτοβλαμμενου οπως θα το χαρακτηριζα,μπορει ο επιτιθεμενος να ειναι αδικος και να μη θελει να το δει το θυμα οποτε να μην αντιδρα δινοντας επομενως τη συναινεση του σε επαναλαμβανομενες προσβολες
    το θεμα ειναι ομως πως εσυ μιλας για τσακωμο ενω εγω με το "αντιδραση"δεν εννοω κατι τετοιο.το θεωρω βλακωδες και ανουσιο χασιμο χρονου..
    ως αντιδραση λοιπον εννοω πρωτα απ ολα τη διακοπη καθε επικοινωνιας με το ατομο που επιτεθηκε αδικα.
    σε περιπτωση που καποιος επιτιθεται δικαια,μια κριτικη εαυτου και της καταστασης θα βοηθουσε σημαντικα ωστοσο

ωστοσο μου κινησε το ενδιαφερον το "ανοιγμα" σου στο θεμα της δικαιης και αδικης επιθεσης..ηταν μια παραμετρος που δεν ειχε φωτιστει οσο επρεπε στο θεμα της αντιδρασης
    αν και θελω να πιστευω υπαρχουν αντικειμενικα κριτηρια σχετικα με τη δικαιοσυνη και την αδικια,δυστυχως κι εκει υπαρχουν υποκειμενικες οπτικες.
    η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη και για κρινουμε σωστα θα πρεπει να εχουμε μια αληθη και εμπεριστατωμενη αποψη..(εκτος κι αν υπαρχουν διαισθαντικα ταλαντα οποτε παω πασο)
    ...

Last edited by a moderator: 20 Νοεμβρίου 2014