Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίτηση πληροφοριών από Αφέντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ManMasterFirst, στις 12 Νοεμβρίου 2014.

1. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Μη χασεις εσυ.... Αμεσως οπου επανασταση πρωτος!!

2. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Τον έρμο τον seduced...τον βλέπω να την πληρώνει πολύ ακριβά αυτή την επανάσταση.  

3. gaby

gaby Guest

Αν μιλάς για πραγματικά περιστατικά, απ ό,τι ξέρω σε αυτό το νήμα γίνεται συζήτηση για την περίπτωση που κάποιος γενικά λέει κάτι άσχετο π.χ. οι γυναίκες αυτό, εκείνο, τ άλλο. Σου απευθυνόμουν επειδή μου απευθύνθηκες, στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης και όχι άλλης με περιστατικά τα οποία δεν καταγράφονται και έτσι κανείς δεν έχει υπόψη του. Η θυματοποίηση στην οποία αναφέρεσαι είναι άλλο πράγμα το οποίο τουλάχιστον εγώ δεν συζητούσα και δεν είχα συναινέσει να συζητώ  

4. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Βρε τι μαθαίνω όταν έχω αϋπνίες  
    Ακούς εκεί όλες οι γυναίκες επιθυμούν διακαώς να γαμηθούν   και αυτό τις κάνει και αυτομάτως υ  

Βρε για να δεις, γιαυτό δεν βιώνω η άτιμη την χαρά. Πραγματικά τις νύχτες που δεν κοιμάται κανείς, διαφωτίζεται.

5. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Δεν είναι ότι αυτές φταίνε.
    Τα όργανα υποδοχής την κάνουν την ζημιά.

Το παρεξήγησες το παιδί.

6. Lady Nawashi

μα βεβαίως... Χίλια συγνώμη, να στρώσουμε χαλάκι, να βάλουμε και 2-3 κοπέλες στην υποδοχή  

Ax είμαι παρεξηγιάρα, αλλά τι να κάνω, δεν με στρώνει ο Κ μου... εεεε ο υ μου ήθελα να πω... Μα τελικά τι είμαι;  

(νταξ, τρολάρισμα 4 ever   )

7. AuroraBorealis

Άυπνη από ότι ακούγεται.
    Και ίσως όχι τόσο υποδεχτηκή στην διείσδυση (και κατα συνέπεια και υποτακτική), το οποίο θα μπορούσε να είναι και λύση στις αυπνίες.

8. AuroraBorealis

Πάντως δεν το βρίσκω τυχαίο το ότι αν πεις υποδεχτηκή σε κινητό που δεν έχει σήμα ο άλλος μπορεί να ακούσει υποταχτική.
    Είναι πολύ μπροστά στην σκέψη αυτός που ξεκίνησε το νήμα.

9. Lady Nawashi

Θα τρέξω να το πω άμεσα στον υ μου... Μαζί με τα τασκ να βρει και καναν Αφέντη για μένα μπας και στρώσω...σεντόνι και κοιμηθώ  

10. AuroraBorealis

Όχι ότι το εμότικον που διάλεξες είναι όλα τα λεφτά..

11. Lady Nawashi

Εμ ξέρουμε τι κάνουμε   ποτέ μισές δουλειές αλλιώς τι σόι υ είμαστε;

Ουπς  

12. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Καθε γυναικα δε θελει διακαως να γαμηθει. Βεβαιως αν μεχρι την ηλικια σου δεν το εχεις ξεκαθαρισει φρονω οτι υπαρχουν λιγες ελπιδες.

Γιατι πολλα βλεπουν τα ματια μας εδω μεσα αλλα δεν γινεται να το βουλωνουμε και διαρκως.