Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγάπη είναι...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 22 Αυγούστου 2015.

1. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Ερυθριώ!  

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Όσες φορές και να τη μαδήσει τη μαργαρίτα, πάντα "Σ' αγαπάω" θα Του βγάζει/λέει  

3. brenda

brenda FU very much

Άστα αυτά... 
    Είσαι ανερυθρίαστος και σ´αγαπάμε έτσι... 

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

5. Αγάπη είναι ένα χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά .. 

6. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

με τα λιγα μαθηματικα που ξερω
    η αγαπη ειναι ημιευθεια
    εχει αρχη, απειρο μηκος και δεν γνωριζει τελος

7. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Nα το σοβαρέψω; Θα το σοβαρέψω!

Εγω που λες..είχα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με τον ύπνο με άλλον άνθρωπο, πέρα απο ερωτικό σύντροφο κτλ ακόμα και με φίλες μου όταν έπρεπε να κοιμηθώ μαζί έβαζα διαχωριστικό μαξιλάρι στη μέση μην τυχόν και με ακουμπήσουν γιατι μου χαλούσαν τον ύπνο.
    Με ερωτικούς συντρόφους λοιπόν, ναι μεν..κοιμόμουν αλλα ποτέ ήσυχη, στριφογύριζα ξύπνουσα ανα δυωρο και με το παραμικρό πεταγόμουν μην έγινε κάτι ή θέλουν κάτι κτλ κτλ Πραγματικό ύπνο, τύπου να ξεραθώ που λένε, ποτέ με άλλον ανθρωπο.

Και εκει που θα συμφωνούσα με τη φώτο σου βρίσκομαι να κάνω τον καλύτερο ύπνο έβερ κολλημένη πάνω του, να με έχει ακινητοποιημένη και με μουρίτσα ασφυκτικά κολημένη στο στήθος του, ανάσα ολόκληρη να μην μπορώ να πάρω.
    ΚΑΙ..ΚΑΙ..μεσημέρι ακόμη! που δεν κοιμάμαι ΠΟΤΕ μεσημέρια ακόμα και όταν ήμουν 5 και η μαμά μου με έβαζε με το ζόρι, ξύπνια καθόμουν!

Οπότε, δεν ξέρω τι είναι αγάπη ( για να μην ξεφύγω απο το νήμα) συμφωνώ με κάποια προηγούμενα που υπόθηκαν και έδωσα λαικ, ξέρω οτι ο απόλυτος ύπνος θέλει ή α. απιστευτό κούμπωμα β. τρελή λύσσα να μην θες να χάσεις ούτε τα λεπτά που κοιμάσαι απο το να τον ακουμπάς ή γ. να σε έχει εξαντλήσει τόσο που απλά να ψοφάς όπως και να σε τοποθετήσει, ο,τι ώρα!

Υ.Γ εξαντλούμαι εξαιρετικά δύσκολα

8. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

9. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Το απόλυτο τραγούδι αγάπης (για εμένα):

10. prodigal sub

prodigal sub ΠαΝούργα Premium Member

Η αγάπη είναι συναίσθημα βαθύ και σπάνιο. Είναι ανήφορος ο δρόμος της και αν τον περπατήσεις δεν έχει επιστροφή, ακόμα κι αν μείνεις μόνος.

11. brenda

brenda FU very much

Ο κολλητός μου ροχαλίζει σαν τρένο...
    Τρίζει και τα δόντια του...
    Τον αγαπώ, τον λατρεύω, αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ μαζί του...
    Πάντα τα μαζεύω, μία ανεβαίνω επάνω, μία κατεβαίνω κάτω, ανάλογα...
    Ξέρω δηλαδή την δυσανεξία μου στο ροχαλητό...
    Και μετά έρχεται εκείνος...
    Πιο δυνατό ροχαλητό δεν έχω ακούσει...
    Κι όμως, πως έμαθα να κουρνιάζω στο χέρι και την μασχάλη, κι από ινσομνιάκι ολκής να καταλήγω να κοιμάμαι δέκα ολόκληρες ώρες ΚΑΙ μεσημέρι, ακόμη δεν το έχω καταλάβει πως στο διάολο γίνεται...
    Αλλά πάλι, δεν το αναγάγω σε αγάπη αυτό, μάλλον είναι μία ανεξήγητα ηρεμιστική επίδραση που έχει ο άλλος πάνω μου...
    Με ανθρώπους που αγάπησα, δεν το ένιωσα αυτό, απαραίτητα...
    Με αυτόν πάλι, το ένιωσα απόλυτα και μοναδικά, δεν το ορίζω όμως σαν αγάπη, μπορεί να είναι οι φερομόνες που μας κάνουν την δουλειά...
    Ένας βιοχημικός, επειγόντως, να μας λύσει τη απορία...