Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγάπη και Οίκτος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 31 Ιανουαρίου 2012.

1. Emiris

Emiris Regular Member

Βάκχο, να ρωτήσω και κάτι ακόμα.
    Και αν αυτό που πραγματικά της αρέσει είναι να σου δείχνει ότι σου είναι υποταγμένη και όχι ο πόνος αυτός κάθε αυτός, και απλά τον ανέχεται για να σου επιβεβαιώσει ότι σου είναι υποταγμένη, τότε τι γίνεται;
    Δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις; Δεν μπορεί μία κοπέλα να είναι βαθύτατα υποτακτική αλλά όχι και τόσο μαζοχίστρια;
    Δηλαδή να ανέχεται τον πόνο, χωρίς να τον ευχαριστιέται, για τον λόγο ότι θέλει να είναι ξεκάθαρο ότι σου είναι υποταγμένη ότι και να γίνει.

Αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, που εγώ νομίζω ότι υπάρχει, τότε πάλι συνεχίζεις χωρίς αναστολές;

2. Vakhos

Vakhos Regular Member

Απάντηση: Re: Αγάπη και Οίκτος

Βρε πουλάκι μου αφού δεν σου βγαίνει , γιατί το παιδεύεις ?.

Αν εσύ δεν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις και τι μπορείς να κάνεις, πως περιμένεις να οδηγήσεις εκείνη την έρμη σε ένα δρόμο που δεν πολυγουστάρει ?.

Το μοντέλο αυτό δεν ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους, δεν αφορά όλους τους ανθρώπους και δεν
    πρέπει να πιέζουμε κανέναν να το ακολουθήσει με το ζόρι.

3. Emiris

Emiris Regular Member

Σε παρακαλώ άσε με εμένα έξω από τη συζήτηση διότι ούτε πληροφορίες σαφείς έχω δώσει για την προσωπική μου ζωή, ούτε τη συμβουλή κανενός ζήτησα.

Στο νήμα αυτό θέτω κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα για να καταλάβω κάποια πράγματα. Όποιος θέλει απαντάει επί αυτού.
    Αν ποτέ θελήσω συμβουλές θα ανοίξω ειδικό θέμα όπου θα λέω ξεκάθαρα τι θέλω.

Στο θέμα μας τώρα, θα με ενδιέφερε η γνώμη σου (αλλά και οποιουδήποτε άλλου) στην παραπάνω ερώτηση που έκανα στο προηγούμενο ποστ μου αν βέβαια έχεις όρεξη  

4. issws

issws Regular Member

με ενδιαφερει προσωπικα να ακουσω αποψεις για το ερωτημα που θετει ο θεματογραφος!!

5. Vakhos

Vakhos Regular Member

Εδώ και πληροφορίες δίνεις και ζητάς συμβουλή.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες , πάντως θέλω να σε διαβεβαιώσω οτι δεν είχα αυτη την πρόθεση.

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, προσπαθώ να προστατέψω εσένα και την κοπέλα σου και ενδεχομένως κάποιον που διαβάζει, απο πειράματα που μπορεί να έχουν κακά αποτελέσματα.

Μου δίνεις την εντύπωση πως όλο αυτό θέλεις να γίνει πολύ γρήγορα και ίσως αυτό να είναι το λάθος.
    Χρειάζεται χρόνος, υπομονή, έρευνα, επικοινωνία. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά θα βρείς το δρόμο.

Συνταγή δεν μπορώ να σου δώσω, γιατί κάθε ένας είναι μοναδικός και γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου τον πιο ειδικό. Σού είπα αυτά που έκανα εγώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω

Καλό βράδυ.

6. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Αγάπη και Οίκτος

Δεν το βλέπω να παίρνουμε απόψεις αγαπητή μου  

7. anchor

anchor Regular Member

Για μένα αυτό δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται σε βάθος χρόνου. Μερικές φορές ίσως καταφέρει να "ανεχθεί" τον πόνο, και τέρμα μετά. Έτσι το βλέπω. Αν δηλαδή το κίνητρό της θα ήταν να σου δείχνει πως είναι υποταγμένη, απλώς δεν θα τα έβγαζε πέρα με τον πόνο, εφόσον δεν θα της άρεσε κιόλας. Αν το κίνητρό της όμως είναι να νιώσει υποταγή, μάλλον θα άλλαζε το πράγμα.

Όσον αφορά τον οίκτο, προσωπικά όταν λειτουργώ ως bottom, δεν υπάρχει κάτι που να μου προκαλεί περισσότερη αμηχανία και εκνευρισμό από το να νιώθω πως με λυπούνται. Εκείνο που με νοιάζει και με καίει είναι το ενδιαφέρον μετά γνώσεως του άλλου για τα όρια και τις αντοχές μου και τίποτε παραπάνω.

Last edited: 2 Φεβρουαρίου 2012
  8. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Να σου απαντησω εγω που το εχω δει να συμβαινει. Οχι σε μενα ομως αλλα σε φιλη μου υ που δεν ηταν/ειναι μαζοχιστρια.

Φυσικα και συνεχιζει ο Κ και φυσικα και το κανει χωρις αναστολες. Ισα ισα που πιστευω οτι το συγκεκριμενο μοντελο του δινει μεγαλυτερη ευχαριστηση απο οποιαδηποτε μαζοχιστρια υ καθως αναγνωριζει ετσι το μεγεθος της υποταγης και υποτακτικοτητας της.

Και να συμπληρωσω οτι και η υ το ευχαριστιεται εξισου γιατι αποδεικνυει στον Κ της μεχρι που ειναι ικανη να φτασει για εκεινον και ποσο αφοσιωμενη του ειναι σπαζοντας καθε προσωπικο ταμπου.

It's a win-win situation.  

9. Emiris

Emiris Regular Member

Κορίτσια (anchor & ivory) πολύ σημαντικές οι απόψεις σας. Δεν τα είχα σκεφτεί αυτά που λέτε.

10. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Απάντηση: Αγάπη και Οίκτος

Χαιρομαι που βοηθησα εστω και χωρις να ειναι προσωπικη μου εμπειρια!  

11. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

Emiris,
    αφού δέχεσαι όλες τις απόψεις ...  

προσωπικά, αν εισέπραττα οίκτο από τον Κ μου θα ήταν game over. Αν και καταλαβαίνω την οπτική σου γωνία μέσα από την περιγραφή των συναισθημάτων σου, ο "οίκτος" για μένα έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό: τον νιώθεις για κάποιον που παθαίνει κάτι χωρίς να το θέλει, χωρίς να το έχει επιζητήσει και τον λυπάσαι. Αυτό πάει εναντίον στις ίδιες τις βάσεις του D/s. Γιατί στο D/s τα θέλουμε αυτά που παθαίνουμε  

Να διευκρινίσω ότι δεν εννοώ ότι ως υ θέλεις απαραίτητα το συγκεκριμένο πράγμα που σου συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Θέλεις όμως την ικανοποίηση του να το πετύχεις, για Εκείνον και για σένα. Θέλεις επίσης την αδρεναλίνη που σου χαρίζει η αίσθηση ότι ξεπερνάς τον εαυτό σου, ότι κάνεις κάτι που δεν θα έκανες για άλλον και θέλεις την αδρεναλίνη που σου χαρίζει η γνώση ότι Αυτός στον οποίο έχεις χαρίσει την υποταγή σου σε προσέχει. Με όλη τη σημασία της λέξης, γιατί η προσοχή δεν είναι μόνο σωματική, αλλά και ψυχική και πνευματική και κοινωνική και και και. Ίσως θυμάσαι π.χ. σε μία από τις συγκεκριμένες ιστορίες που περιγράφεις, ότι ο νηματοθέτης όχι απλά ήταν πίσω από τη πόρτα, αλλά το επικοινώνησε στην υ του για να νιώσει ασφάλεια. Αυτό λέγεται προσοχή για μένα.

Αυτές οι έννοιες είναι όμορφες αλλά ίσως εκφράζονται αλλιώς στο D/s. Προσωπικά μου ταιριάζουν με την έννοια του "after-care" μετά από ασκήσεις τεντώματος ορίων και για μένα είναι όσο απαραίτητο όσο είναι και η εμπιστοσύνη. Επουλώνει τυχόν πληγές, επιβεβαιώνει την ύπαρξη του διχτυού ασφαλείας και θέτει τις βάσεις για την επόμενη διεστραμμένη ασκησούλα που θα σκεφτεί ο Κ.

θυμήσου μόνο την σωματική αντίδραση που ανακάλυψε ο Κ ότι είχε η συγκεκριμένη υ όταν μπήκε μέσα στο σπίτι  

cm

12. aspa1987

aspa1987 Regular Member

Hello.......ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΝΟ ΙΣΑ ΙΣΑ....! Δεν βαζω το πονο σε συναστρια με τον ορο Κυριαρχια-Υποταγη! Δεν θα διαλεγα ποτε master που θα του αρεσε να με δερνει ο καθενας εχει το δικο του φετιχ! Και αν με δειρει απλα δεν θα νιωσω τπτ και θα χαλαστει και ο ιδιος! Παμε στο θεμα μας τωρα! Νιωθει οικτο απλα δε ο δειχνει αμεσα στην -στον υποτακτικο-η! Αν δεν νιωθει απλα δεν ενδιαφερεται και προπαντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στα 4 χρονια που ασχολουμε ενα ζευγαρι εχω γνωρισει που να του αρεσει το public humiliationστην πραξη και οχι στην θεωρεια! Και μαντεψε ο K νιωθει οικτο γιατι πολυ απλα ικανοποιει την U! Ελπιζω να σε καλυψα! Αν καταλαβες την τελευταια προταση!