Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγάπη και Οίκτος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 31 Ιανουαρίου 2012.

  1. Devil Inside

    Devil Inside New Member

    Απάντηση: Αγάπη και Οίκτος

    Προϋπόθεση για να αποβάλλεις ένα συναίσθημα είναι να σου έχει γεννηθεί...

    Και την αγάπη της τη δείχνεις μέσα από ουσιαστικότερες πράξεις, εκτός BDSM παιχνιδιού. Σαδισμός δε συνεπάγεται έλλειψη αγάπης. Ο παντρεμένος βανίλιας που αδιαφορεί για τα συναισθήματά της γυναίκας του, για τα προβλήματα που την απασχολούν, για την ψυχική της κατάσταση, που την κερατώνει και αναθεματίζει την ώρα και τη στιγμή που έμπλεξε μαζί της, σημαίνει πως την αγαπάει επειδή θα ένιωθε άσχημα αν της κοκκίνιζε τον κώλο ή την εξευτέλιζε στα πλαίσια σεξουαλικού παιχνιδιού;

    Η κοπέλα που άνοιξε αυτό το thread πιστεύεις ότι είναι δυστυχισμένη με το γάμο της; Ή ότι δεν εισπράττει αγάπη; Εγώ καταλαβαίνω ότι έχει μια τόση έντονη συναισθηματική και τόσο απολαυστική σεξουαλική ζωή, που για τις περισσότερες γυναίκες με ρηχούς γάμους, το να αντέχουν σωματικό πόνο, ακόμα και αν δεν τον απολαμβάνουν, θα ήταν μικρό τίμημα μπροστά στην απόκτησή της...


    Το αν το ενδιαφέρον του συντρόφου μιας γυναίκας είναι πραγματικό, θα φανεί στην πράξη από το κατά πόσο είναι πρόθυμος να την προστατεύσει, τόσο από κάθε μαλάκα που θα διανοηθεί να την ενοχλήσει / προσβάλει, όσο από τις ψυχολογικές πιέσεις που όλοι δεχόμαστε καθημερινά από το περιβάλλον μας. Σε ένα ζευγάρι στο οποίο υπάρχει αμοιβαία αγάπη και ενδιαφέρον, οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τον έναν από τους δύο είναι εξωτερικό.


    Εσύ. Και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε κατακρίνει για αυτό. Οι περισσότεροι masters από την άλλη πλευρά δεν έχουν τέτοιου είδους αναστολές.


    Όχι. Τη στιγμή που βγάζεις το σαδιστικό σου εαυτό είναι τόσο έντονη η ηδονή που σε πλημμυρίζει, που δεν υπάρχει χώρος για άλλα συναισθήματα.


    Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις.