Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγένεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 25 Νοεμβρίου 2016.

1. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Από αύριο όλες στα θρανία, πρώτη ώρα "101 ευγενικοί τρόποι να απαντάτε σε πιμί", δεύτερη "Κατάλληλα και ευγενικά εμοτικόνς για χρήση στο φόρουμ", διάλειμμα γονατιστές στο πάτωμα, τρίτη-τέταρτη ώρα έκθεση "Γιατί οι σούμπες και παρέα είναι αγενείς και ψυχοπαθείς". Πέμπτη-έκτη ώρα άσκηση υπολογιστών, non-stop ευγενικές απαντήσεις σε τσατ και πιμί. Οποιαδήποτε δυσανασχέτηση θα τιμωρηθεί παραδειγματικά.

2. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Όχι, δεν ήταν.

3. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Άρα οι μαζοχίστριες επιβάλλεται να συμπεριφερθούν αγενώς.....  

4. estelwen

Με κάθε ευγένεια, δεν μας παρατάς κι εσύ με τις σοφιστίες σου, βρε Γοργία  

5. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Θα μπορούσες να το θέσεις και ευγενικότερα νομίζω.... κάτι του στυλ "άει κλάσε πέρα ρε ..."  

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@estelwen

Mαίστα Κυρία, πρέπει να μάθω να μη βρίζω.   

7. estelwen

Νομίζω ότι το επιβλητικό εγχειρίδιο "BDSM για άπειρες υποτακτικές, άντε και κάνα bottom" προβλέπεται στην ύλη του έτους, εκεί αναπτύσσονται πολλά σημαντικά θέματα.

8. Sonam

Sonam The most inflated egos are often the most fragile.

Θέμα παιδείας είναι, στην Ιαπωνία για παράδειγμα οι μαθητές τα τρία πρώτα χρόνια δεν γράφουν διαγωνίσματα παρά μόνο κάτι μικρά τεστ, επικεντρώνονται στους καλούς τρόπους και στην ανάπτυξη του χαρακτήρα τους, μαθαίνουν να σέβονται τους ανθρώπους αλλά και γενικότερα την φύση.

9. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Η ευγένεια ενός ανθρώπου δεν είναι θέμα στάτους. Δεν είναι θέμα διαδικτύου και πραγματικής ζωής.
    Η ευγένεια είναι θέμα παιδείας.
    Να έχεις μάθει να σέβεσαι επι του πρακτέου τον αλλον...Είναι ο πληθυντικός δείγμα ευγένειας? Δλδ αν πω "αει γαμηθείτε Κύριε" είμαι ευγενική?
    Είναι μόνο θέμα ομιλίας η ευγένεια? Θεωρώ πως όχι.

Τώρα, ευγενική είμαι σε αυτούς που αξίζουν την όποια ευγένεια μου. Και βρίζω και αντιδραστική είμαι και ειρωνική είμαι πολλές φορές και υπεροπτική μπορώ να γίνω όταν θέλω. Αυτό δεν αναιρεί την ευγένεια μου...Δεν γίνεται ο άλλος να είναι αγενής και εγω να λέω "να στε καλα...."!!!

Last edited: 26 Νοεμβρίου 2016
  10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ναι η αν- άπειρη, πάω να μάθω BDSM τρόπους. :*

11. tithon

tithon Contributor

να δω τι άλλο θα βρείτε να συζητήσετε.

12. angel42

angel42 Regular Member

ήταν όμως αληθινό... Και στα δικά Μου βιβλία το αληθινό είναι πάντα πιο ευγενικό από το ψεύτικο...   Α.