Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγαπάμε το αντίθετο φύλο..τόσο απλά!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elena_gr, στις 22 Αυγούστου 2015.

1. Μου θύμισες το Λιαντίνη με τη "Λιβιδώ" του  
    Κι εγώ με τη φιλόλογο την είχα πατήσει...

2. gaby

gaby Guest

Κι εγώ με τον φιλόλογο. Υπεργαμάτος ήτο ο μακαρίτης και σαδιστόμουτρο ολκής ...  

3. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

@peleas ,@Elena_gr

Σας ευχαριστώ που με κοουτάρατε και έτσι ανακάλυψα το "προς στη" μαργαριτάρι μου!... 

4. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

χαχαχα κοντά
    έπεσε...:Ρ αλλά προτιμώ να είμαι μαθήτρια  

5. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

κι έγω έχω απωθημένο με καθηγητή...αχ κύριε Δημήτρη...!

6. ΦΥΣΙΚΑ και ΑΓΑΠΩ! τουs αντρεs για την τρελα τουs, τη μαλακια τουs, την ''παιδικοτητα' τουs, τον ερωτισμο τουs, την τρυφεροτητα τουs, την ιδιαιτερη αισθηση! τουs και για αλλα πολλα! I love you guys!...... 

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Φυσικά με αγάπη τους στρίβω τους όρχεις. Αγαπουλόσκονη που λέει και μια έτερη σαδιστροπούλα.

8. -Volt-

-Volt- Contributor

αγαπάμε ό,τι μας έλκει