Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγαπημένη θεματολογία τσόντας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cider, στις 28 Αυγούστου 2008.

?

Τι σας αρέσει να βλέπετε στις βδσμ τσόντες;

  1. Θεματολογία που ανταποκρίνεται στο στάτους σας;

    24 vote(s)
    55,8%
  2. Θεματολογία άσχετη με το στάτους σας;

    4 vote(s)
    9,3%
  3. Οτιδήποτε

    12 vote(s)
    27,9%
  4. Κάτι που ξέχασες να βάλεις στο πολ, μπούφο.

    3 vote(s)
    7,0%
  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αγαπημένη θεματολογία τσόντας

    Είχα πει τη Χιονάτη και τους 7 νάνους - πιθανώς εξελήφθη από αμαθείς ως αστείο. Τώρα, ανέσυρα από το σεξαρχείο και τη "Νάνα με τις 7 Χιονάτες".
    Η καλύτερη τσόντα για όσα, σεμνά, μέλη του forum υποφέρουν από αναστολές: pansexual orgies, lesbian, gay, trans, cd/tv, S/M (all variations), animal, golden showers, brown showers, multiple anal penetrations, fisting (m & f), vomit, cum everywhere, squirting, hairy pussies (Kolokotronis coiffures), rapes.....και ότι άλλο βάλει ο νους.
    Συνιστάται σε έκφυλους ρομαντικούς.
    Πολύ καλή μουσική από συγκρότημα ερμαφροδίτων (μετέχουν και στην ταινία).
    Από την Panatha productions Ltd.
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Το "Οδυσσεας ο ψωλοβρόντης" κανει????????????
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    οι μονες τσοντες που μου αρεσαν ηταν με ημερομηνια παραγωγης μεχρι το 1979. και η εικονα τους μου αρεσε, και που δεν εχουν το στανταρ σκηνικο με τους μωβ καναπεδες, και που δεν ειχαν καλογυαλισμενα κορμια και που ηταν για καποιο αγνωστο λογο πιο αληθινες. Εβλεπες και καμια τριχουλα στα ταλαιπωρα μνακια! Θυμαμαι οταν εβλεπα μια τσοντα το παιρνουσα στο γρηγορο μετα απο ενα σημειο και πατουσα το play λιγο πριν το χυσιμο. Μετα εψαχνα κι εβρισκα συλλογες απο χυσιματα γιατι να νοικιαζεις βιντεοκασετα για τρια χυσιματα διαρκειας ενος λεπτου συνολικα, ηταν εντελως μαλακια. Μετα καταλαβα οτι δεν ηθελα να βλεπω τιποτα απο αυτα που εδειχναν στις τσοντες και δεν το ειχα καταλαβει. Εψαχνα να βρω αλλα θεματα αλλα κι εκει ξενερωνα γιατι επεφτα στην μαλακια του επαγγελματια. Εψαχνα golden shower για αλλαγη. Εβρισκα λοιπον 20 ταινιες με τυπους που κατουρουσαν κοριτσακια (οι ανωμαλοι) και καποιος εβγαζε και φωτογραφιες και ακουγες το χριτσ χρατσ κλικ, και δυο ταινιες (μονο) με κοριτσακια που κατουρουσαν τυπους (ετσι ειναι και το σωστο αλλωστε) αλλα οι οποιοι συχαινονται. το βλεπεις. Εφτυναν συνεχεια. Μια αηδια. Παει κι αυτη η κατηγορια. Μετα περασα στις τσοντες με transexual αλλα κι εκει ξενερωσα οταν ειδα οτι οι gay τους οποιους πηδουσαν κατι μουναρες (και τι μουναρες? Με ενα πουτσο ...ΝΑ!) συχαινονται πιο πολυ απο τις γυναικες στις συμβατικες τσοντες τα υγρα του συντροφου τους. Παει λοιπον κι αυτο. Ετσι σιγα σιγα παρατησα τις τσοντες. Για να δω κατι τωρα θα πρεπει να ειναι αληθινο. Και το μονο αληθινο (δωστε βαση οσοι λετε οτι δεν βρισκετε κατι αληθινο και εχετε ξενερωσει, και οσες λετε οτι θελετε να βλεπετε υγρα να κανουν πλατσα πλουτσα) ειναι σε καποια sites με ερασιτεχνικο υλικό. Δεν μιλαω για μαλακισμενα που γαμισαν μια και την τραβιξαν με το κινητο τους. Μιλαω για εργα τεχνης. Εκει εκτος απο τις μαλακιες (εχει και τετοιες μπολικες) εκτος απο τον καθε παπαρα που κανει οτι του κατεβει , θα βρειτε και ζευγαρια που χυνουν κανονικα και αληθινα. Δεν νομιζω οτι σε μια τσοντα βλεπεις αυτο που θα ηθελες να κανεις και δεν μπορεις. (αναφερομαι στην ατακα της αγαπητης Μιρελλας). Τωρα το τι αρεσει στο να βλεπει κανεις τσοντες? Δεν εχω καταλαβει ακομα. Ειναι κατι σαν το να παιρνεις ματι φανταζομαι. Σαν να ακους απο το διπλανο δωματιο καποιους να πηδιουνται και να φτιαχνεσαι ταυτοχρονα. Στις βδσμ τσοντες μου αρεσει να βλεπω παλι σε ερασιτεχνικο επιπεδο με γυναικα να κυριαρχει σε αντρα. το μονο μη-ερασιτεχνικο που ειδα και μου αρεσε ηταν σε μια made in japan με μια κακια αφεντρα, αλλα πολυ κακια, αλλα ξενερωνω που βαζουν τετραγωνακια στα επιμαχα σημεια για να μην δουμε και σκανδαλιστουμε.


    Να συμπληρωσω οτι το ξενερωμα στις ερασιτεχνικες ειναι οταν βαζουν απο πανω μουσικη (πχ Shakira ή heavy metal) ή οταν κατα τι διαρκεια του σεξ ακους την τηλεοραση που παιζει οτι μπορεις να φανταστεις. Ειδησεις, ριαλιτι, ποδοσφαιρο, ή ακους τα παιδακια απο το διπλανο δωματιο που τσιριζουν.....
     
    Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2008
  4. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Αγαπημένη θεματολογία τσόντας

    Χαινριχ και Ντολμανσε ως παππουδες του Μαπετ σωου.
    Σκετη καβλα!!!
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αγαπημένη θεματολογία τσόντας

    Μόνο εμείς και η Anna Rizzo έχουμε μείνει πιστοί στην τεχνοτροπία του sesso verità: Οργανώνουμε και κινηματογραφούμε παραστάσεις στον Οίκο Ευγηρίας μας.

    ΥΓ Θα γίνω κακός: Μέχρι τώρα νόμιζα ότι οι πλείονες νεαρότεροι θαμώνες του συζητητηρίου απλώς δεν γαμούν φανατικώς - το παραλείπουν, λόγω ασχολιών. Τώρα διαπιστώνω ότι και από πορνογραφία σκαμπάζουν όσα ήξερε και ο θείος μου ο Ναβουχοδονόσωρ, που πέθανε στο Μεσοπόλεμο παρθένος.
     
    Last edited: 3 Σεπτεμβρίου 2008
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ειμαι παραδοσιακος τυπος.Μετα τον Γκουζγκουνη η πορνογραφια δεν ειχε πλεον νοημα για μενα.
    Ο ανθρωπος ηταν Ταγος. Ηταν Αξιος...

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εμενα μου αρεσουν κατι περιεργες τσοντες που ειναι ενας με μια, και αυτος την χουφτωνει, και μετα αυτη κατι κανει στο "πουλι" του με το στομα της και που μετα αυτος πιανει το "πουλι" του και κατι της κανει απο πισω-μπροστα, ποτέ δεν καταλαβα και αυτη κανει ααααχ-αααχ, ωσπου αυτος βγαζει ενα υγρο απο το τετοιο του και της το κανει μασκα προσωπου, αλλα που πρεπει να γλυκιζει κιολας γιατι αυτη το γλειφει.
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    και οι φυσιολογικες τσοντες πως ειναι αραγε στο μυαλο αυτου του μικρου κοριτσιου;
     
  9. Leykos

    Leykos Regular Member

    Απάντηση: Αγαπημένη θεματολογία τσόντας

    MF/f
    Mf/f
    M/f
    M/ff
    M/fff
    M/ffff
    M/fffff
    M/fffffffffffffffffff
    και εν κατακλειδι
    M/fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
     
  10. Miranda

    Miranda Regular Member

    Hentai με virgins  
     
  11. Don_giorgio

    Don_giorgio Regular Member

    καποτε μου άρεσαν τα χεντάι... τωρα ψιλοξενέρωσα...
    Αλλα γενικότερα οτιδήποτε kinky σε τσόντα μου αρέσει...
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ξερω-ξερω, κυριε-κυριε να πω?????????????
    Οι φυσιολογικες εχουν floggers-whips- humiliation-spit-piss-scat play- asphyxifilia, foot fetish, μπουνιες fetish, ξεδοντιασμα fetish, και σε στελνω στην εντατικη fetish!