Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγορες απο Sex Shops

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Xtravaganza, στις 27 Σεπτεμβρίου 2012.

1. Xtravaganza

Xtravaganza New Member

Καλησπερα σε ολους!

Δεν βρηκα καποια σχετικη κατηγορια. Θελω να συζητηθουν λιγο οι αγορες απο sex shops, απο που αγοραζουμε εξοπλισμο, μαγαζια, sites κλπ., πριν πω οτιδηποτε αλλο, αντικειται αυτο το thread σε οποιονδηποτε απο τους κανονισμους του forum??

2. Antono

Antono New Member

Απάντηση: Αγορες απο Sex Shops

Διαβάζοντας τον κανονισμό του φόρουμ δεν βρήκα κάποιον κανόνα που να απαγορεύει την αναφορά σε καταστήματα, αρκεί να μη γίνεται διαφήμιση.

Το βασικό κατάστημα από το οποίο έχω κάνει αγορές είναι το JT's Stockroom (ΗΠΑ) και πρέπει να τους έχω αφήσει μια μικρή περιουσία. Είναι αξιόπιστοι και έχουν καλή ποιότητα.

Το μόνο που μου χάλασε από αυτούς είναι ένα armbinder γιατί δεν είχε στερεά συνδεδεμένο το D-ring και με ένα (πολύ) δυνατό τράβηγμα έφυγε. Βέβαια, όταν το περιεργάστηκα είδα ότι το δέρμα δεν ξηλώθηκε και σκέφτομαι ότι ίσως επίτηδες το έφτιαξαν έτσι ώστε να φεύγει το D-ring πριν διαλυθεί όλο το armbinder. Anyway, το επιδιόρθωσα πανεύκολα μόνος μου.

Άλλο κατάστημα που έχω χρησιμοποιήσει είναι το DiscountStripper (ΗΠΑ) από όπου πήρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα για τη σύντροφό μου. Έχουν τεράστια ποικιλία. Τα παπούτσια της αποδείχτηκαν λάθος νούμερο (δεν θα ήταν έκπληξη αν τα είχε δοκιμάσει!) αλλά μου τα αλλάξανε με κόστος την επιστροφή του λάθος ζευγαριού στην Αμερική.

Δεν μου αρέσει ο εξοπλισμός που βλέπω στα ελληνικά (και σε πολλά ξένα) καταστήματα. Δείχνουν πολύ ψεύτικα και κακής ποιότητας. Ακόμα και η συσκευασία τους, αυτό το χαρτόνι με τα έντονα χρώματα και τις φωτογραφίες, φαίνεται δευτέρας επιλογής. Μοιάζουν με κάτι που θα έπαιρνε ένα ζευγάρι για χαβαλέ, όχι για σοβαρό εξοπλισμό. Για να είμαι δίκαιος όμως, εφόσον δεν τα έχω αγοράσει μπορεί να κάνω και λάθος.
    [Αν κανείς ξέρει κάποιο ελληνικό κατάστημα που να αποτελεί εξαίρεση στα παραπάνω, θα ήθελα πολύ να το μάθω. Το google πάντως δεν γνωρίζει κάτι!]

Από Ελλάδα όμως έχω αγοράσει σχοινιά, αλυσίδες, κρίκους, ξύλινα μανταλάκια, αγκύρια στερέωσης κλπ! Αυτά είναι καλής ποιότητας

3. Antono

Antono New Member

4. WhiteBlack

WhiteBlack Regular Member

Εγώ αγόρασα πρόσφατα από εγχώριο σεξ shop δονητή, 2 strap κ.λ.π
    Από ότι είχα δει και σε ξένα sait οι τιμές ήτανε σχεδόν στα ίδια επίπεδα, οπότε από το να ψάχνω, να μπαίνω σε καλάθια παραγγελίας, να έχω προπληρωμένη κάρτα κ.λ.π απλά έκανα ένα τηλέφωνο τα παράγγειλα και μέσα σε δύο μέρες τα είχα.
    Οι τιμές ήτανε πολύ καλές αλλά εξίσου και η ποιότητα (πίστευα ότι θα έβγαιναν πατάτα αλλά όλα καλά!)
    Κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα φτιάξεις μόνος σου ή να τα βρεις οπουδήποτε βλέπε strap, τα αγοράζεις από σεξ shop θέλοντας και μη.
    Προσωπικά πριν λίγο καιρό χρειαζόμουν κάτι καρφιά και πήγα σε μαγαζί με σιδηρικά και χρώματα. Με μια ματιά τριγύρω έχει απίστευτα αντικείμενα για torture κι όχι μόνο! Όπως επίσης ωραία αντικείμενα έχει και σε μαγαζιά με οικοκυρικά σκεύη! Έχω πάρει μία πλακέ ξύλινη κουτάλα που φυσάει!  
    Φαντασία να υπάρχει κι αρκεί να ξέρεις πάνω κάτω τι ζητάς και ίσως το βρεις πανεύκολα και σε καλή τιμή.

5. Antono

Antono New Member

Επιπλέον, για γυναικεία εσώρουχα προτείνω τη MED (ελληνική). Γνωστή εταιρεία με vanilla εσώρουχα αλλά έχει κάθε χρόνο 3-4 πονηρά κομμάτια που αποτελούν ωραίο δώρο-έκπληξη για τη σύντροφο.

Αυτή την περίοδο σχεδιάζω ανανέωση του εξοπλισμού μου και θα κάνω αγορές από 3 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και 1 στην Αυστραλία. Αν ενδιαφέρει, θα κάνω post τις εντυπώσεις μου.

6. Xtravaganza

Xtravaganza New Member

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Ψαχνοντας παλαιοτερα να κανω καποιες αγορες παρατηρησα την εξης κατασταση. 1) 4/5 ελληνικα sex shops πουλανε ειτε πολυ χαμηλης ποιοτητας προιοντα ειτε σε εξωφρενικες τιμες σε σχεση με του εξωτερικου. Λιγα που ειναι ανταγωνιστικα και up to date ειναι οι εξαιρεσεις.
    2) Τα sex shops του εξωτερικου ειναι πολλα και ψαγμενα ΑΛΛΑ τα 4/5 ΔΕΝ στελνουν Ελλαδα.

Ετσι καταληξα να ψαχνω 2-3 ημερες απο που να ψωνισω. Ανοιξα αυτο το thread για να μαζεψουμε εδω τα πιο αξιολογα και δοκιμασμενα ωστε να ξερει τουλαχιστον καποιος απο που να αρχισει.

Παραθετω παρακατω μαζεμενα τα sex shops που εχουν προταθει και στα δυο thread και δυο που εχω ψωνισει εγω ωστε να υπαρχουν για future reference και ας συνεχισουν οσοι εχουν ψωνισει κι απο αλλου να τα μαζεψουμε παρακατω.

http://www.sexshop365.co.uk/

Extreme Restraints: Bondage Gear - Sex Toys - Fucking Machines

Bondage Gear, BDSM Equipment, Sex Toys, BDSM Toys from Jt's Stockroom

BDSM SHOP - SM Shop aus Berlin Peitschenhandel - Der Spezialist für SM und Fetisch

Discount Stripper - Stripper Clothes, Stripper Shoes, Stripper Boots, Sexy Shoes and Clothes (Εσωρουχα/Ρουχα/Παπουτσια/Costumes)

Ακομα, ενα ελληνικο που ψωνισα προσφατα με οκ τιμες

sex shop goosta.gr - για να το κάνεις όπως «γουστάρεις» | online sex shop e-shop

κι ενα ξενο που εχω ψωνισει παλαιοτερα

Sex Toys - Best Online Adult Toys Shop at Discreet-Romance.com

ps. @Antono και @WhiteBlack δεν αναφερετε κι εσυ τα sex shops απο τα οποια μεινατε ευχαριστημενοι;

7. parianos

parianos Regular Member

για τι ποσα μιλαμε δηλαδη???γτ αν σκεφτω το κοστος των μεταφορικων δεν ειναι λιγο too much..?? 

8. Antono

Antono New Member

@parianos
    Παράδειγμα με αριθμούς: Αυτή τη στιγμή που ετοιμάζω τη νέα παραγγελία από το Stockroom, το εικονικό καλάθι μου έχει μέσα εξοπλισμό αξίας ~660€. Τα μεταφορικά για αυτό υπολογίζονται σε 77€. Επίσης θα μπει και τελωνείο (τέτοια μεγάλα πακέτα ανοίγονται και ελέγχονται) που την τελευταία φορά δεν με έτσουξε τόσο ώστε να το θυμάμαι...

Το κόστος των μεταφορικών είναι επομένως μη αμελητέο αλλά όχι υπερβολικό κατά την άποψή μου. Μεταφορικά θα έχεις και από Ελλάδα, εκτός αν πας ο ίδιος να παραλάβεις. 77€ για τόσο μεγάλο πακέτο από ΗΠΑ δεν είναι κακό. Επιπλέον, η βασική τιμή των προϊόντων είναι πιο χαμηλή από τα εγχώρια (ή τα Βρεττανικά), οπότε αυτό που θα πληρώσεις σε μεταφορικά το κερδίζεις (σε κάποιο βαθμό) από τη χαμηλότερη αρχική τιμή. Τέλος, προσωπικά αυτό που γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του Stockroom είναι η ποιότητα. Ευχαρίστως θα πλήρωνα περισσότερο για τον εξοπλισμό του.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τόσο μεγάλη παραγγελία. Αν παραγγείλεις λιγότερα, τα μεταφορικά θα είναι επίσης φθηνότερα.

Πρέπει να σταματήσω τώρα γιατί αρχίζει να μοιάζει με διαφήμιση!

@Xtravaganza
    Οπως είπα, έχω αγοράσει μόνο από Bondage Gear, BDSM Equipment, Sex Toys, BDSM Toys from Jt's Stockroom (πάααααρα πολλά), Discount Stripper - Stripper Clothes, Stripper Shoes, Stripper Boots, Sexy Shoes and Clothes και το ελληνικό https://shop.med.com.gr/ (αλλά όχι από το website, από τα ίδια τα καταστήματα που περισσότερη ποικιλία).

Άλλα κατάστηματα δεν έχω χρησιμοποιήσει. Επί του παρόντος, όσα δεν έχω βρει στο Stockroom σχεδιάζω να τα αγοράσω από άλλα κατάστηματα. Εάν ενδιαφέρει, θα κάνω post τις εντυπώσεις μου.

9. NoPassaran

NoPassaran New Member

´Εχω ψωνίσει 2 φορές από εξωτερικό, από http://www.rosebuds.net/en/ με εξειδίκευση στα κοσμήματα κώλου και από το γενικής φύσεως http://www.lovehoney.co.uk/ (nipple clamps, mouth gags etc).Στο πρώτο άψογη ποιότητα και γρήγορη αποστολή με το μόνο αρνητικό οτι τα plugs είναι μικρότερα απ'αυτό που θα περίμενε κανείς (πχ. το L αντιστοιχεί περισσότερο σε Μ) ενώ στο δεύτερο επίσης γρήγορη αποστολή και παράδοση, αλλά τα απολύτως "βασικά" σε bondage gear.

Sorry για το necrobump, αλλά νεοεισελθών στο forum και έχω πέσει με τα μούτρα στην μελέτη!

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor