Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αθεράπευτα ειλικρινής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Οκτωβρίου 2016.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

To μόνο κίνητρο που υπάρχει, αν θέμε να το κάνουμε φραγκοδίφραγκα, είναι από το άτομο που εκφράζεται να θέλει να αποκαλυφθεί στο άτομο που ακούει...
    Και από το άτομο που ακούει να θέλει να γνωρίσει το άλλο ακόμα πιο βαθειά μέσα από την ερμηνεία της ειλικρίνειας αυτού που την εκφράζει...
    Μεγάλο πράμα...

Για να το κάνω ακόμα πιο απλό, τρομάρα της, ως έννοια (τρομάρα μου)...
    Η ειλικρίνεια ως συστατική έννοια της φιλαλήθειας είναι η ασυμπτωτική πορεία προς την κοινή κατανόηση που δυο ή περισσότερα άτομα θέλουν να μοιραστούν.
    Δεν είναι υποχρεωτικό η αλήθεια τους να είναι και η αλήθεια των άλλων στον οποιονδήποτε βαθμό.
    Αλήθεια, να ξαναπώ, είναι η αποτύπωση ενός γεγονότος από έναν παρατηρητή την συγκεκριμένη στιγμή που κάνει την περιγραφή (συναισθηματικά και διανοητικά), με τα εκφραστικά μέσα που έχει εκείνη ακριβώς την στιγμή, στο μέσον που την εκφράζει.

Πιο φραγκοδίφραγκα...
    Η γλώσσα πού έφτιαξε το ανθρώπινο μυαλό στην οποία να μπορεί να ισχύει κάτι ως απολύτως αληθές, είναι τα μαθηματικά, και πιο πενηνταράκια, το εκάστοτε πεδίο των μαθηματικών στο οποίο ισχύει η παραδοχή του ορισμού του συγκεκριμένου πεδίου.
    Με λίγα λόγια το ανακάτεμα της παπάρας με τα απόλυτα/ιδανικά/μοναδικά/θέσφατα/ουρανόσταλτα/προαιώνια στην ανθρώπινη αντίληψη και λοιπές κλαπαρχιδιές είναι υλικό προς κατανάλωση των ηλιθίων που παράγει ο ανθρώπινος πολιτισμός και μάλιστα εν γνώσει αυτών που τα παράγουν.
    (Κάτι σαν φωτορομάντσο στιγμών από ένα ορίζοντα γεγονότων και από μια σταθερά σε ένα σημείο ευρισκόμενη φωτογραφική μηχανή).

Ο μηχανισμός παραγωγής, η ανατροφοδότησή του και η επιβολή του ως νοησικρατικό καθεστώς, στο άλλο μάθημα...
    Πάπαλα... Τελεία, παύλα, παράγραφος, νέο κεφάλαιο.

Τα παραπάνω ισχύουν για οποιδήποτε έμβιο, έλλογο ον, εδώ ή αλλού, Ανεξαιρέτως..!

Μετά λύπης μου, προσθέτω πως όλες οι απαντήσεις που θα θέλατε να βρείτε, βρίσκονται στις παραπάνω αράδες, οπότε μην μπει κάποιος στον κόπο να ρωτήσει κάτι... Ας το ξαναδιαβάσει...

2. bumblebee

bumblebee Contributor

Βεβαιως και να σας πουμε τις απόψεις μας, αλλά μην νομίζεις, οτι θα ναι και μεγάλη βοήθεια   Ετσι για να υπάρχουν γυρω   Κουβέντα να γίνεται.

Αθεράπευτα ειλικρινής : Δεν μου κολλάει σαν πρόταση.
    Ο αθεράπευτα ειλικρινής, έτσι όπως το διαβάζω μου κάνει κάτι άλλο :

-> Φανταστικό Σενάριο 1 :
    Εγώ και εσυ είμαστε σε βδσμ 24/7 σχέση. Και έχουμε βγει σε ένα event. Και εκεί που καθόμαστε όλοι παρέα είμαστε :
    Ο @artemismatsas που τα χει με την @sorriso solare,
    Η @daniela100 που τα χει με την @vussinada   ,
    Το @Guruni που κάνει μέντοριν στην @Ερατώ,
    Η @Dark_Explorer που ρίχνει φάπες στον @black_kalson για τον κακό καφέ, τις μαλακίες της σερβιτόρας αυτός τις πληρώνει πάντα.

Και αφού λοιπόν, ρουφήξεις 2 τζούρες καφε από το φρεντοτσίνο σου, φοράς το χαμόγελο της επιτυχίας και λες ενώπιος ενωπίον όλων στην παρέα:

-Σ : Κυριε Μπούμπλε, μπορώ να συζητήσω ενα θέμα που με απασχολεί με το κοινό ;
    -Μ : Βεβαίως. Ρωτα.
    -Σ : Ρε παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα θέμα που με απασχολεί. Εδώ και κάτι δευτερόλεπτα τα χω με τον Κύριο Μπούμπλε, είναι ο άρχοντας και ο αφέντης μου, ο δυνάστης και ο πασούκος μου, αλλά στο σεξουαλικό δεν. Οπως και να το κάνεις όπως και να το δείς είναι λίγο το εργαλείο..., Πως να το κάνουμε, με το δεκαράκι το κλειδί δεν ξεσφίγγεις το μπουλόνι.
    Κάθε φορά που σισιοναριζόμαστε δεν καταλαβαίνω τίποτα. Τι μπαίνει, τι βγαίνει, τίποτα αέρας, δεν νιώθω κάτι.
    Εσας σας έχει τύχει κάτι τέτοιο ; Πως το χειριστήκατε το θέμα ; Ξέρετε κανα σαιτ που να πουλάει από αυτά τα δαχτυλίδια που κάθονται πάνω απτο πουλάκι και το μεγαλώνουν ; Δεν θέλω κάτι μέτριο σε μέγεθος, ψάχνω το έξτρα λάρτζ κομμάτι, αλλιώς δουλειά δεν βλέπω να γίνεται.

Ω ναι. Σε αυτήν την περίπτωση θα είσαι αθεράπευτα ειλικρινής. Διότι θα ξυπνήσεις τον -Ρόκι- που κρύβεται σε κάθε Κ μέσα του και, δεξί- αριστερό κροσε,δεξί- αριστερό κροσε, άπερκατ και κουτουλιά   Θα είσαι όφ για κανα εξάμηνο   και με μια μύτη που θα στραβώσει μόνιμα..... Θα εισαι μια ...αθεράπευτα... ειλικρινής.

-> Φανταστικό σενάριο 2 :

Εγώ και εσυ είμαστε σε βδσμ 24/7 σχέση. Και είμαστε σπίτι μου, με την πολυαγαπημένη μου ... μητέρα   Και ακολουθεί ο διάλογος :

Μ: Ω Μάμι, πως την βλέπεις την Σοράγια
    Μ.Μ (μάμι μπούμπλε) : Ε δεν ειναι ότι καλύτερο για σένα, την ειδα εγω, στον καφέ που σου κάνει, δεν έχει καημάκι, και αμα δεν έχει καημάκι, δεν θα σε φροντιζει. Ειναι λίγη.
    Σ: Μα..
    Μ: Λες Μαμι μου; Ειχα πέσει τόσο έξω ; Ω Μάμι
    Μ.Μ : Σιωπή ανοήτε, εμένα θα ρωτάς αφού σου χω πει, ειμαι πιο γατόνι εγώ τα πιάνω με την μια, δεν μπορεί να με κοροιδέψει καμία Σοράγια.
    Μ : Ω Μάμι, πόσο σε αγαπώ  , πάντα ενα βήμα μπροστά είσαι.
    Σ : Μωρε αντε μου και στο διάολο Μπουμπλε, που το παίζεις και Κ, που εχω την μάνα σου εδω και με προσβάλει, μαμάκια, κομπλεξικιέ, θές να μου κάνεις και σπάνκιν τρομάρα σου  
    Ουστ.

Ω ναι. Και σε αυτήν την περίπτωση θα είσαι αθεράπευτα ειλικρινής. Διότι θα ξυπνήσεις την -Ζήνα- που κρύβεται σε κάθε μάνα που γέννησε Κ έβερ. Δεξί- αριστερό κροσε,δεξί- αριστερό κροσε, άπερκατ και κλάπ κουτουλιά   Θα είσαι όφ για κανα εξάμηνο   και με μια μύτη που θα στραβώσει μόνιμα.....
    Θα εισαι μια ...αθεράπευτα... ειλικρινής.

Τι θέλω να πω με τα ηλιθια παραδείγματα;
    Η ειλικρίνεια είναι μια έννοια , που μπορείς να την ξεφουρνίσεις σε καθεστώς ηρεμίας και λογικής ή σε καθεστώς φόρτισης (τσαντίλας, νευρων κλτ)

Στην πρώτη περίπτωση κάνει πάντα θαύματα.
    Στην δεύτερη περίπτωση κάνει πάντα μαλακία ή ..... πρωτόγονο βδσμ  

Last edited: 10 Οκτωβρίου 2016
  3. Soraya

Soraya Guest

το μόνο που σκέφτομαι είναι πως αφού δεν έχω φάει το ξύλο που περιγράφεις η κάτι σωστό κάνω η τελικά με φοβούνται  
    ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΆΕΙ ΤΠΤ ΑΠΌ ΤΑ ΔΎΟ...

4. @bumblebee να προσβληθω?

5. Morfonios

Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

Η υπερβολικη ειλικρινεια ειναι παντως και αυτη μια μορφη επιθετικοτητας

6. bumblebee

bumblebee Contributor

Στο βδσμ ειμαστε. Μολις σου άναψε το πράσινο φως   Γκρεμισε την  

7. Επειδη ειμαι Κυριος...θα την αφησω στον πραγματικο της Κυριο και θα αποκρυψω και τα λεγομενα της απο την μαμα μου για να μην καταληξει και αυτη κατα τα λεγομενα σου μια....αθεραπευτα....ειλικρινης.  

8. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Επειδή κι εγώ δηλώνω πολύ ειλικρινής και μάλιστα Ο Αφέντης μου Λέει πως είμαι ειλικρινής ακόμη κι όταν αυτό όχι απλά δεν με συμφέρει, αλλά μου κάνει κακό,
    Γι αυτό και με απασχολούσε, όπως διαφάνηκε και σε άλλα νήματα περί ειλικρίνειας το θέμα αυτό.

Αναρωτήθηκα λοιπόν, αν το να είσαι ειλικρινής, όπως αναφέρεται και πιο πάνω, μπορεί να σημαίνει πως απλά εκφράζεσαι βάσει της συναισθηματικής σου κατάστασης και λες τις σκεψεις σου για μια δεδομένη κατάσταση ή ανθρώπους.
    Με την διαφορά πως οι σκέψεις αυτές μπορεί να είναι βεβαρυμένες από διάφορα, ακόμα και με ένα βαρβάτο PMS όπου εκείνο που νομίζεις πως λες δεν είναι παρά οι "αλήθειες" που κουβαλάς την συγκεκριμένη στιγμή και ουτε καν οι δικες σου αλήθειες.

Δεν είμαι βέβαιη πως είναι ειλικρίνεια αυτό. Ούτε φιλαλήθεια. Είναι τρόπος που ασκεί εξουσία και έλεγχο, κρυμμένο πίσω από την μάσκα ειλικρίνειας.
    Και στην τελική για πολλά πράγματα έχουμε άποψη, χωρίς να έχουμε ούτε αρκετά δεδομένα, αλλά ούτε και γνώσεις.
    Το να εκφράσω πχ στην τάδε, πως κατά την γνώμη μου, η σχέση της είναι για τα μπάζα, μπορεί να ενδυθεί τον μανδύα της ειλικρίνειας μεν, αλλά πόσα άλλα μπορεί να κρύβονται από πίσω, που να μην παίρνει χαμπάρι καν ο ίδιος που εκφράζεται και καλά ειλικρινά, πως στην πραγματικότητα μπορεί να εκφράζει μια άποψη, χρωματισμένη από φθόνο, κακή προσωπική σχέση με ένα θέμα ή ανθρώπους, όπως βέβαια και μπορεί να εκφράζει πραγματικά ειλικρινές ενδιαφέρον, αλλά πάντα χρωματισμένο και διυλισμένο, μέσα από τις υποκειμενικές απόψεις και βιώματα, του κρίνοντα με "ειλικρίνεια".

Last edited: 10 Οκτωβρίου 2016
  9. gaby

gaby Guest

@bumblebee

ειλικρίνεια είπαμε, όχι τα εν οίκω εν δήμω. Το τελευταίο είναι αφασία και ποτέ δεν βγαίνει σε καλό ούτε καθαρίζει την ψυχή  

10. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Το like
    Το like το πηρες για το ευφανταστο σεναριο. Ευγε τεκνο μου  

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αν ήταν σενάριο, τώρα θα έψαχνα για πρωταγωνίστρια...