Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αθωώνονται για ομαδικό βιασμό αλλοδαπής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Babylon, στις 15 Απριλίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MySelf

MySelf Regular Member

Απάντηση: Αθωώνονται για ομαδικό βιασμό αλλοδαπής

Μια από τα ίδια, τελίκα σημασία δεν έχει η πράξη, αλλά από που κρατάει η σκούφια σου. Κι ως γνωστόν η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται...

2. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Μπράβο. Να ακόμη μία ανθρώπινη φωνή ανάμεσά μας...Τα ουρλιαχτά των λύκων μου πάγωσαν το αίμα.

Να προσθέσω και τα δικά μου συγχαρητήρια για τις απόψεις σου, AlexisD.

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο , πρεπει η ανταλαγη των αποψεων , να πλαισιωνεται απο προσβλητικους χαρακτηρισμους και εριστικο υφος ....
    το θεωρω ανεπιτρεπτο απο ανθρωπους με αρκετη πνευματικοτητα που τους επιτρεπει να χειριστουν Ηλεκτρονικο Υπολογιστη και να συνομιλησουν μεσω διαδυκτιου ... να μην διαθετουν την ελαχιστη παιδεια που απαιτει μια απλη συζητηση με ανταλαγη θεσεων και αποψεων ...

δεν θα δωσω συνεχεια , απαντωντας στην babylon και αλλα μελη ... αλλα θα πω μια τελευταια κουβεντα στο θεμα
    ειναι βεβαιο οτι :
    1) πολιτες αυτης της χωρας εχουν πληγει οικονομικα απο τους μεταναστες και ειναι πολυ περισσοτεροι απο εκεινους που εχουν οφεληθει .
    2) πολιτες αυτης της χωρας εχουν πεσει θυματα εγκληματικοτητας απο μεταναστες .
    το οτι δεν θελουμε λαθρομεταναστες στην Ελλαδα , δεν σημαινει οτι ξεχασαμε να ειμαστε ανθρωποι και πανω απο ολα συνανθρωποι , οχι οι Ελληνες .....
    ξερουμε ομως καλα οτι η νομιμοποιηση δεν λυνει το προβλημα , αλλα το γιγαντωνει ... η μονη λυση ειναι , να εργαστουν οι χωρες κατα τροπο , ωστε να μην υπαρχει λογος , για κανενα πολιτη καμιας χωρας , να θελει να γινει λαθρομεταναστης .

4. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Αθωώνονται για ομαδικό βιασμό αλλοδαπής

Οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν πληγεί οικονομικά από αυτούς στους οποίους οι πολίτες, με δημοκρατικές διαδικασίες, με την ψήφο τους δηλαδή, εμπιστεύτηκαν την διαχείριση του δημόσιου χρήματος, της παιδείας, της υγείας κλπ. Σαφώς όσοι έχουν πληγεί είναι περισσότεροι από όσους έχουν ωφεληθεί.

Το θέμα των μεταναστών είναι ένα ακόμη από τα θέματα στα οποία τα έκαναν θάλασσα. Θα πρότεινα να επικεντρωνόμαστε στις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων. Δεν μας φταίνε τα παιδάκια των φαναριών σε κάτι.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην προσπάθειά τους να πουλήσουν διογκώνουν τέτοιες καταστάσεις υποδαυλίζοντας την μισαλλοδοξία και ποντάροντας στην αμορφωσιά. Για όποιον τεκμηριώνει, η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που του σερβίρει η τηλεόραση και η κάθε φυλλάδα.

Ας δούμε τα στοιχεία λοιπόν. Είναι αλήθεια ότι οι μισοί περίπου φυλακισμένοι είναι αλλοδαποί. Τί σημαίνει όμως αυτό; Ότι για την κυρία που έρχεται και μου καθαρίζει το σπίτι (ερχόταν, τώρα τα κάνω μόνη μου για λόγους οικονομίας), η οποία ήταν φιλόλογος στην Γεωργία, υπάρχει 50% πιθανότητα να είναι/γίνει εγκληματίας; Να με σκοτώσει, να με κλέψει, τι; Ή σημαίνει ότι για κάθε 100 καθαρίστριες οι 50 θα κλέψουν ή θα σκοτώσουν; Μήπως πάει με το φύλο; Μήπως με την δουλειά; Οι εργάτες εγκληματούν περισσότερο; Σε αγροτικές περιοχές περισσότερο ή σε αστικές;

Θα μπορούσε ο υψηλός αριθμός των αλλοδαπών φυλακισμένων να σημαίνει αυτό; "Ο επίσης πολύ υψηλός αριθμός επί του συνόλου των κρατουμένων, αριθμού αλλοδαπών, 4.402/10.058 επιβεβαιώνει το ταξικό κριτήριο του εγκλεισμού, δεδομένου ότι μεγάλη κατηγορία από αυτούς φυλακίζονται διότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσουν την ποινή τους."
    http://www.epda.gr/tcpdf/index.php?id=261

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ένα σκεπτόμενο άτομο, με στοιχειώδη παιδεία, για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα προβλήματά του - κοινωνικά, οικονομικά κλπ - πρέπει να καταλήγει σε λογικά συμπεράσματα, με βάση τα δεδομένα που έχει στη διάθεσή του.

Δεν έχω στη διάθεσή μου τέτοια δεδομένα που να μου επιτρέπουν να φορτώσω στους μετανάστες ή στους λαθρομετανάστες τα προβλήματα της κακοδιαχείρισης του δημόσιου βίου. Τα δεδομένα που έχω στη διάθεσή μου, μου υποδεικνύουν ότι οι υπαίτιοι για τέτοιου είδους προβλήματα είναι αυτοί που κυβέρνησαν και που κυβερνούν.

Είναι σαφώς πολύ πιο βολικό να υποδαυλίζονται αισθήματα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, καθώς αυτά αποπροσανατολίζουν τους πολίτες. Έτσι γίνεται και η άγρα ψήφων, ασφαλώς, όταν γίνεται, από τις ακροδεξιές δυνάμεις συνήθως. Οι πλέον αμόρφωτοι και φανατισμένοι άνθρωποι είναι τα θύματα των ακροδεξιών επιτήδειων. Διότι όποιος μετείχε μίας εκπαιδευτικής διαδικασίας που θέτει ως βάση την επιστημονικότητα και την τεκμηρίωση, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ελέγξει τα δεδομένα.

5. Εμένα μ αρέσει ο Οδυσσεας , μ’ αρέσουν και οι οδύσσειες. Οι πληθυσμοί των ανθρώπων ουδέποτε έπαψαν να μετακινούνται και όσοι πιστεύουν ότι είναι κληρονόμοι του οποιουδήποτε πολιτισμού 2500 χρόνια μετά τους εύχομαι περαστικά και με τη νίκη. Όλα αυτά που λέτε δεν έχουν την παραμικρή σημασία εφόσον οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν να μετακινούνται ότι κι’ αν γίνει. Την περίπτωση να σας ρωτήσουν , πριν ξεκινήσουν το ταξίδι , την αποκλείω καθότι είμαι σίγουρος ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις ανησυχίες των χορτάτων (άλλο φτωχός στην Ελλάδα και άλλο φτωχός στην Νιγηρία) Πολλοί από αυτούς θα ενσωματωθούν στις χώρες που θα πάνε και αυτό είναι αναπόφευκτο. Αν ξεπεράσετε τις μικρές η μεγάλες ενοχλήσεις τις οποίες προκαλούν οι μετακινήσεις αυτές και εξετάσετε τα ζητήματα σε ιστορικό χρόνο θα καταλάβετε πολλά. Ο Κόσμος δεν γυρίζει ούτε όπως θέλω εγώ ούτε όπως θέλετε εσείς. Όλα τ’ άλλα είναι λόγια.

6. Elysium

Elysium Contributor

Υπάρχει άραγε κάποιος ο οποίος θεώρει πως το θέμα της λαθρομετανάστευσης δεν αποτελεί πρόβλημα για μια οποιαδήποτε χώρα;

Προφανώς όχι γιατί δε θα θέλει να χαρακτηριστεί ως ηλίθιος.

Last edited: 21 Απριλίου 2010
  7. thaleia

thaleia Contributor

8. Θάλεια , μήπως στο πεντακάθαρο καυκάσιο DNA των νεοελλήνων βρήκαν και αρχαιοελληνικό πνεύμα; Ενημέρωσε μας σχετικά.

9. ae1969

ae1969 Regular Member

Πολύ μου αρέσει που εξαφανίστηκε το νήμα περί Ρατσισμού και η κλωτσοπατινάδα μεταφέρθηκε εδώ! Φοβάμαι ότι και να πούμε ένθεν και ένθεν , τις καρδιές μας θα χαλάσουμε αφού "όλα γίνονται για εμάς χωρίς εμάς" (παράφραση του "φοβάμαι όλα αυτά..."). Από τη στιγμή που οι Ευρωπαϊκές χώρες παρέδωσαν γην και ύδωρ στην Ε. Ε., καλά κρασιά... (Ελπίζω κάποιοι να διάβασαν το μικρό ιστορικό μου "παραλήρημα" στο μακαρίτικο νήμα).

@thaleia --> Ευχαριστώ για τη φωτογραφία της εφημερίδας περί DNA. Είναι κάτι που είχα αναφέρει στο απολεσθέν νήμα.

10. GRD

GRD Great Red Dragon

Επειδή εγώ την επίπληξή μου την έφαγα (σε άλλο post)... να ζητήσω να μείνετε στο θέμα... και όχι στις Μικρότητες;  

Ανδρ(ε)ας

11. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Αθωώνονται για ομαδικό βιασμό αλλοδαπής

Code:

12. Απάντηση: Αθωώνονται για ομαδικό βιασμό αλλοδαπής

Αυτό το νήμα διαπραγματεύεται αρκετά θέματα και όχι μόνο ένα.
    Προσωπική μου άποψη στο θέμα του βιασμού από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε άνθρωπο είμαι κατά.Γνωρίζουμε όμως 100% την αλήθεια για το τι συνέβη?κατηγορούμε την πολιτεία ότι στηρίζει τους μετανάστες και τους λαθρομετανάστες και την κατηγορούμε επίσης ότι δεν τους στηρίζει σε μια περίπτωση σαν αυτή που αναφέρεται στο παρόν νήμα?το δικαστήριο έβγαλε ένα πόρισμα.Σωστό? λάθος? δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.Κανένας δεν είναι.Προφανώς, σίγουρα δηλαδή υπάρχουν παράμετροι που δεν πέφτουν στην δική μας αντίληψη.
    Βάζοντας τον εαυτό μου στην θέση του κοριτσιού και ακόμη περισσότερο, στη θέση της μάνας θα πάλευα με νύχια και δόντια να αποδείξω ότι η απόφαση ήταν λάθος.Δεν θα έληγε το θέμα έτσι εύκολα με μια απόφαση.

Έπειτα άλλο μετανάστης και άλλο ΛΑΘΡΟμετανάστης,Μεγάλη η διαφορά.Σχετικά με τους δεύτερους δεν αντιλέγω ότι δεν έχουν σοβαρά προβλήματα και ανάγκες ώστε να οδηγηθούν σε μια τέτοια έσχατη λύση, παρόλα αυτά, αυτό δεν τους κάνει νόμιμους και ταυτοχρονα είναι ολοφάνερα τα προβλήματα που δημιουργούνται.
    Δεν βρίσκω λόγο να είμαι υπέρ ευαίσθητη στο θέμα αυτό όταν η προσέλευσή τους οδηγεί Έλληνες στο να πράξουν το ίδιο για αλλού...
    Ούτε θα κλείσω τα μάτια μη κοιτώντας την δική μας καμπούρα.Δεν έχω λόγο να μην παραδεχτώ ότι κανένας δεν καταδεχόταν να κάνει κάποιες από τις δουλειές με τις οποίες ασχολούνται αλλά δεν είμαι σίγουρη αν αυτό ήταν κακό...
    Γιατι δηλαδή να θέλει κάποιος να δουλέψει σε συνθήκες εξαθλίωσης στην ίδια του την Πατρίδα?Ούτε βέβαια μπορώ να μην παραδεχτώ αυτό βλέπω και ζω καθημερινά μπροστά μου.Ότι δηλαδή οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι απλά φτωχοί που θέλουν ένα κομμάτι ψωμί αλλά κάθε καρυδιάς καρύδι.Δεν είναι ρατσισμος αυτό.Αυτή είναι η αλήθεια.Ένας αξιόλογος άνθρωπος βρίσκει αποδοχή αργά η γρήγορα.Μέχρι στιγμής στη ζωή μου έχω γνωρίσει μόνο έναν μετανάστη αξιοπρεπή νόμιμο που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ζήσει την οικογένεια του.Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια ο κόσμος κοιμόταν με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα.

Thread Status:
Not open for further replies.