Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αισθήσεις και επικοινωνία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 10 Σεπτεμβρίου 2008.

?

Αισθήσεις και επικοινωνία

  1. Ακοή

    3 vote(s)
    15,8%
  2. Αφή

    5 vote(s)
    26,3%
  3. Γεύση

    2 vote(s)
    10,5%
  4. Όσφρηση

    2 vote(s)
    10,5%
  5. Όραση

    6 vote(s)
    31,6%
  6. Ενδιαφέρομαι μόνο για διανοητική επικοινωνία.

    1 vote(s)
    5,3%
  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αισθήσεις και επικοινωνία

    Με ραντάρ.
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Αισθήσεις και επικοινωνία

    Syrah από τον αναλυτικό των δημοσκοπήσεών σας υποψιάζομαι ότι στήνετε μαθηματικό μοντέλο προσομοίωσης ή βελτιστοποίησης των ανθρωπίνων ερωτικών σχέσεων, με bdsm module ασφαλώς και συλλέγετε δεδομένα.

    Θα 'λεγα πως αντιλαμβάνομαι τη σύντροφό μου ως ολότητα, υποθέτω με το σύνολο των αισθήσεων και επί πλέον στη βάση των όσων έχουμε ζήσει μαζί, την όποια συναισθηματική σχέση έχουμε αναπτύξει και με βασικό παράγοντα τη διάθεσή μου της εκάστοτε στιγμής. Οι μνήμες, οι προσδοκίες, ο έρωτας προς τη σύντροφο μου ή προς τη φίλη της επηρεάζει αυτό που η όραση και οι άλλες αισθήσεις προσλαμβάνουν κάθε φορά.
     
  3. ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ τιs αισθησειs! η γευση να δαγκωνω απαλα και να γλειφω το σωμα του και να νιωθω ολο και περισσοτερο ποσο πολυ! ΤΟΝ ΘΕΛΩ! ακοη να ακουω τη χροια τηs φωνηs του και να νιωθω την ανασα του! ΛΙΩΝΩ!!! οραση να τον βλεπω και να σκεφτομαι ΠΟΣΟ με εξιταρει να ειμαι στην αγκαλια του! οσφρηση να νιωθω την μυρωδια του και να νιωθω! οτι εναs δυνατοs! συναισθηματικοs οργασμοs συντομα ερχεται! την αφη να με χαιδευει και να εχω γινει μουσκεμα πριν ακομη μπει μεσα μου......  
     
  4. entelweis

    entelweis Regular Member

    Θα έλεγα ότι στην αρχή προσεγγίζω κάποιον οπτικά να δω αν ανταποκρίνεται σε κάποια στοιχειώδη χαρακτηριστικά που θέλω και ποια είναι η εικόνα που μου δίνει κινούμενος μέσα στο χώρο.
    Στη συνέχεια σημαντική για μένα είναι η διανοητική επικοινωνία αν εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος,αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε και σν μπορεί να με κερδίσει εγκεφαλικά
    Τέλος αυτό που είναι και το πιο σημαντικό για μένα είναι η αφή το τι νιώθω πιάνοντας του πχ το χέρι σν μπορώ να νιώσω ασφάλεια η τη δύναμη του...πως νιώθω όταν είμαι στη αγκαλιά του αν με ηρεμεί...
    Αυτές είναι οι πιο βασικές αισθήσεις που χρησιμοποιώ χωρίς όμως να αποκλείω και τις υπόλοιπες
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Έτσι κι αλλιώς οι αισθήσεις είναι πέντε όλες κι όλες.
    Οι τρείς, όραση ακοή και αφή, είναι αισθήσεις συνειδητής επικοινωνίας. Οι άλλες δύο η όσφρηση και η γεύση, παίζουν βασικό ρόλο στην διατήρηση της ζωής και τον πολλαπλασιασμό των ανθρώπων. Δηλαδή είναι συμπαντικές στο φαγητό και τον έρωτα.
    Φαντάζομαι ότι αν κάποιος μας βρωμάει δεν τον συναναστρεφόμαστε.