Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακραία Κατάσταση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Bossy, στις 30 Δεκεμβρίου 2024.

1. Bossy

Bossy New Member

Έχω μια υποτακτικη ετών 19. Η κατάστασης της αρχίζει να ξεφεύγει. Θέλει τον απόλυτο εξευτελισμό από έως τέρμα ακραία μέχρι λιποθυμίας και ακόμα περισσότερα. Μήπως και μάλλον πρέπει να την κοιτάξει ψυχίατρος? Λέω εγώ τώρα. Ζητάει πράματα που δεν μπορείς να τα πεις όχι να τα κάνεις

2. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Δώστε την σε μας. Δεν μασάμε!  

Πέρα από πλάκα: εάν δεν γίνετε πιο συγκεκριμένος, δύσκολα θα μπορέσουν να τοποθετηθούν τα μέλη, για το πόσο ακραία είναι αυτά που επιθυμεί (ως υποτακτική, ζητάει?) Αν και, βέβαια, το τι θα θεωρήσει ο καθένας εδώ μέσα ακραίο, ποικίλλει. Όσον αφορά τον ψυχίατρο, νομίζω ότι αρμόδιοι να αποφανθούν είναι οι ειδικοί, και όχι το φόρουμ...

3. tithon

tithon Contributor

-κατ αρχήν, εκ πρώτης όψεως, μιά χαρά φαίνεται.
    -κατά δεύτερον, να της πείτε τι να θέλει.

στη διάθεσή σας

4. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Κανείς εδώ, δεν είναι σε θέση να πει κάτι πάνω σε αυτό, εκτός από γενικότητες. Μόνο στην περίπτωση που είχε ή έχει παρόμοια σχέση . Μόνο τότε, μπορείς να κάνεις την οποία σύγκριση και πάλι όμως τα όρια διαφέρουν. Εγώ , το μόνο που μπορώ να πω είναι , προσοχή. Διότι ως Κ της, είστε υπεύθυνος.
    Καλό ταξίδι σας εύχομαι .

5. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Αν θεωρείτε ότι κάτι που ζητάει είναι επικίνδυνο για την ζωή της τότε εσείς ως Κυρίαρχος είστε υπεύθυνος να την προστατέψετε.

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν η ηλικία σας είναι όντως εκείνη που φαίνεται στην "καρτέλα" σας ( είστε δηλαδή 50 ) . Γνώμη μου είναι, ότι θα ήταν καλύτερο αν "ασχολιόταν" κάποιος άλλος με την εν λόγω δεσποινίδα.

Από κει και πέρα, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, ότι αν δεν δώσετε περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τα ακραία που θα ζητούσε. Μάλλον δεν θα λάβετε παρά γενικες απαντήσεις. Ως προς το αν πρέπει να κοιτάξει τη ψυχίατρος. Αυτό το γνωρίζει μόνο εκείνη και όσοι την ξέρουν καλά. Αν πάντως εσείς τα πράγματα που σας ζητάει, σας ξενίζουν/κρούουν κάποιο καμπανάκι και θα σας ενδιέφερε έστω και λίγο. Που για να ανοίγετε νήμα εδώ, μάλλον έστω και λίγο σας ενδιαφέρει. Ανοίξτε μαζί της συζήτηση.

Last edited: 30 Δεκεμβρίου 2024
  7. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Γιατι?

8. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Οπως έγραψαν και άλλοι δεν νομίζω πως το forum μπορει να επιλύσει τέτοια θέματα αν εσείς που είστε διπλα της δεν μπορείτε. Αλλα ακόμα και αν μπορούσε, διάγνωση εξ' αποστάσεως.... δεν θα ηταν σοβαρή.
    Πέραν αυτού δεν είναι ανήκουστο αυτό που περιγράφετε. Απο την άλλη 19 είναι πολύ άγουρο. Ακομα πειραματίζεται.

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Πιστεύω, ότι είναι εμφανές. 31 χρόνια διαφοράς είναι πάρα πολύ μεγάλη. Με ότι αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται. Που σίγουρα για κάποιους δεν θα έπαιζε καμία σημασία/θα ήταν απλά ένα νούμερο κλπ κλπ. Ουδέν μεμπτό και ο καθένας έχει την κοσμοθεωρία και τις απόψεις του. Εγώ έχω δει πάντως, ότι δυστυχώς η μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι αρνητικός παράγοντας και αργά ή γρήγορα, είναι λόγος "ανεπιθύμητων παρενεργειών", ( π.χ. δυσκολία πλήρους κατανόησης των αναγκών/θέλω, του άλλου, πόσο μάλλον ικανότητα κάλυψης τους ) για την μια, για την άλλη ή και για τις δύο πλευρές. Όποιος και αν είναι ο βαθμός εμπλοκής. Και επαναλαμβάνω, πάντα προσωπική μου άποψη.

10. rea..

rea.. Contributor

χαχαχαχαχαχαχα

11. skia

skia Contributor

1. 30 plus χρόνια διαφορά
    2. Ρωτάς σε forum εάν πρέπει να τη δει ψυχίατρος.
    3. Ουδέν σχόλιο

12. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Θα πω μετά λόγου γνώσεως ότι τα 30 χρόνια διαφορά δεν είναι πρόβλημα.
    Το 19 θα μπορούσε να είναι μιας και όπως και να το κάνουμε περιορίζει πολύ τις εμπειρίες ζωής.
    Ως προς τα red flags είναι καλό να τα αξιολογούμε και να μην τα παραβλέπουμε συστηματικά.