Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακραία Κατάσταση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Bossy, στις 30 Δεκεμβρίου 2024.

1. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Είναι 50 και ρωτάει σε πρώτο του ποστ, την γνώμη του κοινού για το εαν πρέπει να στείλει την υποτακτική του σε ψυχίατρο. Ε, δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά, όσο φαίνεται.  

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ο έξυπνος άνθρωπας ρωτάει. Ο μη έξυπνος πιστεύει ότι τα ξέρει όλα.

Άρα? Όποιος ανοίγει ένα οποιοδήποτε νήμα εδώ μέσα, είναι μη έξυπνος. Αφού - θεωρητικά πάντα - περιμένει τη γνώμη του κοινού.

3. kinvara

Προσπαθώ να αποφεύγω τέτοιες γενικεύσεις τύπου όποιος είναι έξυπνος, ρωτάει. Από την άλλη αν χρειάζεται να φτάσεις 50 και να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις με την υποτακτική σου που είναι 19, είναι θέμα. Τώρα τι θέμα, ο καθένας αντλεί τα συμπεράσματά του.

4. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Υπάρχουν πάντως παμπολλα παραδείγματα ζευγαριών ΕΙΔΙΚΑ στον χώρο του εναλλακτικού ερωτισμού (οχι απαραίτητα στα όρια του BDSM) που θα σας διαψεύσουν. Αυτοι που το ζουν, ένθεν και ένθεν θα μπορούσαν να σας αραδιάσουν πάμπολλους λόγους γιατί η δυναμική λειτουργεί καλά.
    Το "εκει που είσαι ήμουν και εκεί που είμαι θα έρθεις" δεν είναι πάντα κακό. ;-)

5. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Το οτι ολόκληρη αυτή η φράση ειναι σχήμα οξύμωρο το αντιλαμβάνεστε?

6. kinvara

Με τον τρόπο που την αντιλαμβάνεστε πιθανόν. Με τον τρόπο που την λέω εγώ όχι.

7. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Καλή πρωτοχρονιά λοιπόν. Χωρίς δεύτερες έννοιες! ;-)

8. kinvara

Αντεύχομαι  

9. Tenebra_Silente

Ειλικρινά σας το γράφω. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι μαζί, οποίες και αν είναι οι επιλογές τους. Σε μένα η χαρά ή η λύπη κάποιου τρίτου, δεν προσθέτει, ούτε αφαιρεί τίποτε.

Στο κάτω κάτω της γραφής, εγώ τουλάχιστον είμαι προϊόν των δικών μου βιωμάτων ( δεν θέλω να γράφω/μιλάω για κανέναν άλλο. ). Άρα, εξίσου λογικό είναι, να εκφέρω την άποψη μου βασιζόμενος σε κεινα. Δίχως για αυτό να αποκλείω επ' ουδενί διαφορετικές θεάσεις που θα αφορούσαν οποιονδήποτε άλλο, δεν θα ήταν εγώ. Εκτός βέβαια από τις ξεκάθαρα παράνομες πράξεις. Αλλά αυτό είναι άλλου Παπά ευαγγέλιο και ευτυχώς, για ένα χ, ψ χρονικό διάστημα παραμένει αντικειμενικό ζήτημα, ως το ποιες θα ήταν.

Για αποφυγή παρεξηγήσεως, σίγουρα δεν είναι παράνομη η μεγάλη διαφορά ηλικίας, όταν αφορά ενηλίκους. Ούτε το αν ο όποιος Κ, πρέπει ή όχι να συμβουλεύσει/παροτρύνει/στείλει την οποία υ του στον ψυχίατρο ή οπουδήποτε αλλού.

10. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Δεν κατάλαβα απο που μας προέκειψε το θέμα νομιμότητας. Τι σχέση έχει με το ποστ?

11. Tenebra_Silente

Προσέχουμε για να έχουμε. Δυστυχώς, εκεί έχω καταλήξει. Να βάζω "τελείτσες" ακόμη και κει που δεν χρειάζεται. Για να προλάβω πιθανή μελλοντική "σπόντα" ( δίχως αναφορά σε συγκεκριμένο χρήστη ).

Γιατί, έχει λογική ή σχέση με ένα οποιοδήποτε ποστ, να επαναλαμβάνει κάποιος, πως ότι γράφει είναι προσωπική του άποψη?

12. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Αν ηταν ετσι να σταματησουμε καθε BDSMική δραστηριότητα γιατί εχουμε παραβει όλο τον Π.Κ. ακομα και στα προκαταρκτικά.