Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλήθεια, σαν πώς να εκπαιδεύεται ένας lifestyle Κυρίαρχος;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 5 Οκτωβρίου 2006.

1. Lady_No

Lady_No Regular Member

Απάντηση: Αλήθεια, σαν πώς να εκπαιδεύεται ένας lifestyle Κυρίαρχος;

Θεωρώ πρώτα απ όλα ότι πρέπει να το εκπέμπεις και αν πραγματικά είναι υπο θα το καταλάβει...βέβαια αυτό επιτυγχάνεται αν είναι κομμάτι του χαρακτήρος σου, να είσαι Κυρίαρχη πρώτα με την ίδια σου την ζωή και μετά με τους άλλους..όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε παραπάνω πειθαρχείς πρώτα στον εαυτό του...τώρα όσον αφορά την εκπαίδευση της θαρρώ ότι αφού σε έχει αποδεχτεί το επόμενο βήμα είναι να την καταφέρεις να έρθει μόνη της κοντά..αν την πιέσεις θα φύγει οπότε και ο καλύτερος τρόπος είναι να βρείς τι της αρέσει..  

2. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

Απάντηση: Αλήθεια, σαν πώς να εκπαιδεύεται ένας lifestyle Κυρίαρχος;

ηξερα οτι ειμαι κυριαρχος απο τα 15 χρονια μου
    τοτε επεσε στα χερια μου και ενα βιβλιο του μαρκισιου
    αργοτερα στις σχεσεις μου οταν προκαλουσα πονο
    μου αρεσε πολυ στα 19 εφυγα για ατρατιωτης και εκει
    γνωρισα καποιον φιλο σαν εμενα που ειχε καποιες εμπειριες
    οπως ελεγε και τις ρουφουσε σαν σφουγκαρι οταν απολυθηκα
    γνωρισα μια κοπελλα στο χωριο μου που ηθελε ξυλο η να πονεσει
    κα αυτη με εβαλε σιγα σιγα στο παιχνιδι που λατρεψα
    στα 21 εφυγα στα καραβια σαν οικονομικος αξιωματικος
    σε ενα μπαρκο μου στις USA γνωρισα εναν τυπο δεν τον επιανε πουθενα
    το ματι σου που ελεγε διαφορα για clabakia bdsm ια καποιες συγκεντρωσεις στην ΝΥ
    οταν ηρθε για προκαταβολη στο λογιστηριο του την επεσα και συμφωνησαμε να με παρει μαζι του
    σε ενα club στους 5 δρομους εκει ηρθα σε επαφη με το αθλημα εβλεπα τα παντα μαθαινα
    ωσπου με ανελαβε η paty εμπειροτατη slave ναναι καλα αυτη μου εδειξε τροπους τεχνικες
    σχεδον οτι ξερω σημερα,μετα μπηκα και σε καποιες κοινοτητες κα εκει μου εδειξαν πραγματα
    ναναι καλα οι ανθρωποι και τους ευχαριστω και ετσι ειμαι 25χρονια στον χωρο
    αλλα πρεπει να τοχεις να καταλαβεις οτι τοχεις και καποιος να σε οδηγησει και να
    θελεις να το ακολουθησεις και να μαθεις να παιζεις με ασφαλεια που ειναι πανω απ ολα
    νομιζω εγω δεν ειναι βαλτην κατω και σπαστην στο ξυλο