Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαγή φύλου μεσα σε λιγα λεπτα και αντιστροφα! Παράνοια;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Gotham, στις 4 Οκτωβρίου 2016.

1. Εκτος απο ειρωνικα σχολια εχεις κατι ουσιωδες να πεις; Οποιο δειγμα και να διαλεξεις το αποτελεσμα ειναι περιπου το ιδιο. Σχεδον ολοι αποστρεφονται την εικονα της Κοντσιτα. Αυτο ειναι γεγονος.

2. Queen87

Queen87 Contributor

Μάλιστα.... και γιατί το παιδάκι να χάσει την παιδικότητα του και γεμίσει το μυαλό του με τέτοιες εικόνες;
    Να παραδειγματιζεται δηλ απο τετοια προτυπα.... μαζι με την μαζα δηλ αρκει να ειμαστε ανοιχτόμυαλοι....
    Έχω μια ευεστισία στα παιδιά αν και δεν έχω δικό μου... θεωρώ λοιπόν οτι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει...
    Στο θέμα όμως των παιδιών επέτρεψε μου να μην με βρίσκεις σύμφωνη.

3. zoeleene

zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

...Να χάσει την παιδικότητά του...? Τι?
    Οκ... Μισό λεπτό να καταλάβω... Όταν βλέπεις κάτι στα social media και ταυτίζεσαι με αυτό, πχ έναν ήρωα της Disney... Χάνεις την παιδικότητά σου. Από τα πρότυπά σου. Χάνεις την παιδικότητά σου.
    ...
    Οκ... Επέτρεψέ μου να βρίσκω το συλλογισμό σου εντελώς ακατανόητο.

4. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Κατά την γνώμη μου δεν είναι η κονσίτα μαγκιόρα ούτε μαγκιά της ήταν όλο αυτό που βγάζει προς τα έξω.
    Η γυναίκα με τα μούσια στο τσίρκο δεν έχει να κάνει με μαγκιά, έχει να κάνει με την ατραξιόν και τα εισιτήρια που κόβει.

Το τι αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει κάτι τέτοιο στα παιδιά μας έχει να κάνει με το τι αρχές σκοπεύουμε και μπορούμε να περάσουμε στα παιδιά μας.
    Τι έχει να φοβηθεί ένας γονέας? μη γίνει ο γιος του κονσίτα επειδή είδε μία κονσίτα ανάμεσα σε δεκάδες μηκονσίτες σε μία γιοροβυζιών από τις δεκάδες που έχουν διοργανωθεί ?
    Η κονσίτα έγινε κονσίτα επειδή έβλεπε κονσίτες στην γιουροβυζιών?

Σε μια κοινωνία που ο μέσος γονεάς όταν του δείχνεις το κόκκινο 18+ στο κουτί του gta που παίζει το 11χρονο παιδί του σου απαντάει "τι να κάνω? όλοι οι συμμαθητές του αυτό παίζουν" νομίζω ότι η κονσίτα δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα.

Αναρωτιέμαι γιατί δίνουμε τόση αξία σε προσωπικότητες σαν την κονσίτα.
    Αναρωτιέμαι γιατί εμείς από εδώ από την Ελλάδα θα πρέπει να κρίνουμε τι κάνει και το τι αποδέχεται η κοινωνία του Καναδά.
    Σκοπεύουμε να γίνουμε Καναδάς?

5. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Οποιαδήποτε συνομιλία είναι δυνατή μόνο όταν επιβεβαιωθεί η ύπαρξη ενός κοινού πρωτοκόλλου επικοινωνίας, ενώ στην συγκεκριμένη περιπτωση δεν επιτυγχάνεται συμφωνία ούτε στο νόημα της λέξης "γεγονός" ή "τεκμηριωμένες στατιστικές".

Last edited: 5 Οκτωβρίου 2016
  6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@Queen87 αν και δεν είμαι συνήγορος της Conchita ( δεν θα με χάλαγε και κονέ θα έκανα και φράγκα θα έβγαζα χαχα ), μάλλον δεν είναι transexual.
    Τεσπα, εμένα η όποια εικόνα του οποιουδήποτε άλλου δεν με αφορά. Είναι θέμα προσωπικού γούστου.

Τα παιδιά, αχ αυτά τα παιδιά, έχεις κι εσύ ένα δίκιο. Να δουν έναν άντρα φούστα-μπλούζα-τακούνι-βάψιμο, είναι ότι χειρότερο, θα μπορούσαν ν' αντικρίσουν στη ζωούλα τους.
    Και άϊντε εμείς οι μεγαλύτεροι ή γονείς να τους εξηγούμε. Εδώ δεν τους εξηγούμε άλλα κι άλλα πολύ χειρότερα ( γιατί βαριόμαστε, γιατί δεν θα ήμασταν ικανοί, γιατί τα αληθινά χειρότερα θα μας βόλευαν ), αυτό θα τους εξηγήσουμε. Ξέρεις κάτι? Ας ασχοληθώ εγώ με τα δικά μου παιδιά και ας ασχοληθούν οι άλλοι με τα δικά τους.
    Σίγουρα δεν θα φοβηθώ μην μου "πουστρέψουν" από εικόνες του είδους, ούτε θα φρικάρω αν ποτέ δω το γιόκα μου ντυμένο σαν την Conchita ( αρκεί να μην κλέβει τα δικά μου φορέματα/γόβες και δεν είναι τετράπαχος, για να είναι για κείνο τον λόγο χάλια σαν εμφάνιση. ).

Ο καθένας/καθεμία γίνεται να έχει ότι φύλο γουστάρει, ο αυτοπροσδιορισμός είναι κατοχυρωμένο ανθρώπινο δικαίωμα. Το για σένα παράλογο έχει γίνει λογικό.
    Για μένα είναι παράλογα άλλα πράγματα, που συναντώ καθημερινά ( και δεν θα κατεβάσω έλεγχο, γιατί δεν είναι ούτε η ώρα, ούτε ο τόπος ).

Ξαναλέω, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Κι εσύ το είπες, αλλά μετά από ελάχιστες γραμμές αυτοαναιρέθηκες. Άρα, για σένα απ' ότι φαίνεται, η "όρεξη" σου πρέπει να είναι εκείνη των άλλων. Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται. Και να γυρίσω λίγο στο δύσμοιρο το νήμα. Σωστή η υπογράμμιση της YKB ( δεν μπορώ να την ταγκάρω, γιατί δεν ξέβρω πως μπαίνουν εκείνα τα κυματάκια χαχα ). Τώρα, αν θέτε να τρώγεστε με τα ρούχα σας, εδώ είναι ένα απ' τ' αγαπημένα σπορ. Και αφού τόσο σας κόφτει αυτή η κενωνία με τα όποια "φλέγοντα" θέματα της.
    Που στο τέλος, ακόμη και τι μάρκα πορτοκαλάδα πίνει ο Βρασίδας ο ξηροκαρπάς, είναι κοινωνικό θέμα ( άρα μας αφορά ), καλή σας διασκέδαση.

Έτσι κι αλλιώς, δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε, δεν υποφέρει κανείς και μια χαρά κάνουμε την ζωούλα μας όλοι/ες μας. Τώρα πηγαίνω, έχω ραντεβού με τον μπαρμπέρη μου ( για να μου τριμάρει το μούσι ) και με την αισθητικό ( να μου κάνει κερί στα πόδια ). Δεν σας ρωτάω τι να διαλέξω σαν μήκος φούστας για να πηγαίνει ασορτί με την τρίχα στη μάπα. Στο γόνατο καλά είναι, αν μη τι άλλο παρά τα γεράματα οι γάμπες μου φυσάνε ακόμη. Και αν κάποιος/α μου απευθύνει το λόγο στο θηλυκό ( που δεν είμαι, ούτε νιώθω, ούτε θέλω να γίνω ), δεν θα του/της κάνω μήνυση, απλά θα τον/την διορθώσω.  

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μωρ' εγώ είμαι ήδη νεκρός αλλά δεν το έχω πάρει χαμπάρι χαχαχα.
    Ως προς τα υπόλοιπα - και όπως λεν και στα βουδουσουμέζικα -, shit high and gaze χαχα.

Μην σχολιάζεις, δεν έχει νόημα. Είπαμε, ο/η καθένας/καθεμία είναι ελεύθερος/η ν' αντιλαμβάνεται πράγματα/πρόσωπα και καταστάσεις, όπως θεωρεί καταλληλότερο.   

8. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Με αυτο ακριβως συμφωνω!!! Τα παιδια μας οτι τους δωσουμε θα κουβαλανε. Μισαλλοδοξια και φανατισμο θα δωσουμε;;;; Αυτο θα γινουν!!!! Ανοιχτα μυαλα και αποδοχη στον συνανθρωπο;;; Αυτο θα δινουν!!!!!!!

9. Queen87

Queen87 Contributor

Νομίζω αν και έχω μπει "δυστυχώς" σε αυτή την διαδικασία... ότι το μαλλιοτράβηγμα στα νήματα δεν είναι του γούστου μου και το έχω δείξει.
    Ωστόσο δεν μπορώ να κατανοήσω που ακριβώς αυτοαναιρέθηκα... anyway η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και τον καλυτερο γραπτο λόγο...
    Ίσως να μην κατάφερα να αποδώσω σωστά αυτό που έχω στο κεφάλι μου.
    'Εμενα προσωπικά δεν με νοίαζει τι κάνει ο καθένας... αν φοράει γυναικεία ρούχα αν πχ γουστάρει να κάνει πεζοδρόμιο ή αν καυλώνει με 5-6 ταυτόχρονα...
    Το να βγαίνεις όμως σαν λατέρνα και να γίνεσαι καραγιόζης (όχι έσυ) μιλάω για την τηλεόραση και να το περνάς σαν στάση ζωής εμένα με προβληματίζει... και ναι δεν είμαι τόσο ανοιχτόμυαλη...
    Και αν αυτό ξυνάει τα μέλη του φόρουμ διότι είναι ένα φόρουμ για ανοιχτόμυαλους στα πάντα τότε και έμενα μου γίνεται μάθημα να μην εκφέρω γνώμη και άποψη εδωμέσα ως προς αυτά. Διότι αν μη τι άλλον ποσος με εναδιαφέρει να τραβάω τα βλέμματα εδωμέσα και καθε φορα να εξηγώ τα αυτονόητα...
    Μου άρεσε πάρα πολύ η στάση της Μίνα Όρφανου στην συντευξή της στον Κωστόπουλο... αξιοπρεπέστατη...

Το θέμα είναι τι βγάζεις προς τα έξω...

10. Queen87

Queen87 Contributor

Καταρχάς σεβαστή η αποψή σου!
    Πιστεύεις οτι αυτό μπορεί να μην φτάσει στην πόρτα μας; γιατί; είμαστε καλύτεροι; δεν νομίζω...
    Είναι πολυ μεγάλο θέμα... όπως και να έχει ο καθένας έχει την αποψή του...

11. Για να υπαρχει επικοινωνια χρειαζεται σοβαροτητα και λογικη. Απο την στιγμη που εσυ δεν εχεις δικα σου στατιστικα και αμφισβητεις τα δικα μου ενω ταυτοχρονα αρνεισαι να κανεις ενα ατυπο γκαλοπ σημαινει πως φοβασαι την αληθεια την οποια ειπα.

12. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Προβολές, αναθέσεις, εικασίες, δεν θα προσχωρήσω.

Last edited: 5 Οκτωβρίου 2016