Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 9 Απριλίου 2012.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

"Δεν ειμαι "καθαροαιμο" υ οπως το περιγραφουν τα ποστ αρκετων μελων", ισως πουν αυτοι που συμφωνουν με τον τιτλο του νηματος.....δεν γεννηθηκα με αυτη την αναγκη τοσο εντονη.
    Την απεκτησα ομως και την βιωσα και την απολαυσα τις περισσοτερες στιγμες για να ειμαι κοντα σε αυτον που επιθυμω.

Θωρειτε λαθος κινητρο να μπει καποιος στην διαδικασια αυτη?
    Να μετατραπει σε υ, ενω στην πραγματικοτητα ειναι perv οπως οι πιο πολλοι ανθρωποι και να υποστει την διαδικασια που ειναι αρκετα ψυχοφθορα και αρκετα απολαυστικη πολλες φορες για να ευχαριστησει αυτον που θελει απεγνωσμενα και να ειναι μαζι του?

Θεωρειτε οτι αποδυναμωνεται ο χαρακτηρας του και φθειρεται η ψυχη του οταν καταπιεζεται καποιες φορες να αντεξει και να υποστει για χαρη εκεινου που ποθει?
    Ή ετσι νοιωθουν και οι "γεννημενοι" υ καποιες στιγμες?

Εξαλλου ακομα και σε μια vanilla σχεση υπαρχουν υποχωρησεις.
    Μηπως ειναι πολυ επικινδυνο για την ψυχη του?
    Ακομα κι αν επιτυχει και ανακαλυψει οτι μπορει να ειναι ευτυχισμενο ετσι,το κινητρο του μηπως αναιρει την ουσια της υποταγης?

*Αμα νοιωσετε την αναγκη να πλακωθειτε με καποιον παρακαλω στο διαλειμμα.....θα σας μοιρασω και κοκκινα αυγουλακια λογω των ημερων.

2. thanasis

thanasis Contributor

Για τον βαθμό στον οποίο προσωπικά επιθυμώ έλεγχο, ναι, το θεωρώ λάθος κίνητρο, με προδιαγεγραμμένη μια ματαιωτική εμπειρία και για τους δύο. Ενδεχομένως για κάποιον κυρίαρχο με πιο χαλαρές απαιτήσεις ελέγχου να είναι οκ. Για μένα, όμως, θανασο-υποτακτικοποιηθέντα από καψούρα άτομα είναι στην καλύτερη για επιφανειακό T/b, στην χειρότερη waste of time.

3. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

Νομίζω ότι ανοίγεται ένα θέμα που έχει πολλές παραμέτρους. Και ενώ είναι εύκολο να απαντήσει κανείς στην περίπτωση της καψούρας, τί γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις που εμφιλοχωρεί ο έρως, ή ακόμη πιο δύσκολα, σε εκείνες τις περιπτώσεις που η ανάγκη να είμαστε με κάποιον (με κάποιον γενικά, με κάποιον συγκεκριμένα) μας οδηγεί σε υποταγή ή το μπερδεύουμε και νομίζουμε ότι είναι ανάγκη υποταγής. Αυτή η τελευταία περίπτωση θεωρώ την πιο δυσδιάκριτη και όχι εύκολα να απαντηθεί.

Σε ένα πολύ γενικό επίπεδο, όσο πιο πολύ απομακρυνόμαστε από αυτό που είμαστε, τόσο πιο πολύ χάνουμε στις σχέσεις μας.

4. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Απάντηση: Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

Προσωπικα δεν βρισκω κατι μεμπτο στο "η υποτακτικοτητα μου βγαινει λογω ερωτα".Το οποιο σημαινει οτι ενδομυχα υπαρχουν υποτακτικες τασεις. Μεγαλο λαθος θεωρω το "γινομαι υ γιατι διαφορετικα δεν μπορω να εχω αυτον τον ανθρωπο στην ζωη μου".

Φανταζομαι ολοι μπορουν να αντιληφθουν την διαφορα αναμεσα στους δυο λογους.

5. Astrovroxi

Σε αυτη την τελευταια και δυσδιακριτη αναφερομαι.
    Σε αυτην που για χαρη του ερωτα και οχι της καυλας ή της καψουρας μετατρεπεσαι σε υ

6. Astrovroxi

Σε αυτο συμφωνω κι εγω.
    Γι αυτο ανεφερα τον ορο perv, για να υποννοησω οτι υπαρχουν επιθυμιες και σημαδια υποτακτικοτητας και οτι δεν αναφερομαι σε vanilla που ειπε "θα γινω υ για να τον/ην εχω".

7. elfcat

elfcat . Contributor

H πρώτη περίπτωση που αναφέρω είναι η καψούρα και απαντά επαρκώς ο thanasis. Στη δεύτερη περίπτωση αναφέρομαι εκεί που κάποιος/α υποτάσσεται από έρωτα. Εκεί η υποταγή πάει χεράκι χεράκι με τον έρωτα και όταν αυτός κάνει τον κύκλο του φεύγουν πάλι χεράκι χεράκι. Η τρίτη περίπτωση που αναφέρομαι είναι να συγχέουμε την ανάγκη του να ανήκουμε κάπου με την ανάγκη για υποταγή. Σε αυτήν την περίπτωση δεν είμαστε ερωτευμένοι αλλά πηγαίνουμε προς τον άλλον από την έντονη και πολύ ανθρώπινη ανάγκη να είμαστε με κάποιον, οπότε ενδυόμαστε την υποταγή για να ικανοποιηθεί αυτή η ανάγκη.

Αν λοιπόν αναφέρεσαι στην υποταγή λόγω έρωτα, μια χαρά μου φαίνεται αρκεί να υπάρχει επίγνωση.

8. Astrovroxi

Σας μερσω για την διευκρινηση κυρια μου!  

9. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Βεβαια σ αυτο που εχω στο μυαλο μου, η υποτακτικοτητα δεν φευγει με το περας του ερωτα. Υπαρχει ουσιαστικη συνειδητοποιηση των τασεων αυτων που βγηκαν στην φορα με αφορμη το συναισθημα. Αλλιως παλι μιλαμε για ψευδαισθησεις και αντικατοπτρισμους που δημιουργει ο ερωτας.

10. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αν δεν είσαι εκ φύσεως υποτακτικής ψυχολογίας και προσπαθείς να γίνεις υ λόγω έρωτα ή λόγω καψούρας με τον παίδαρο..., άστο κυρά μου..., καλύτερα να πας στο Μέγαρο... που σερβίρει και βανίλα... παγωτό....
    Οι "ανώμαλοι/ες"... με τους/ις "ανώμαλους/ες"... και οι "ομαλοί/ες" με τους/ις "ομαλούς/ές"...λολ

Το bdsm είναι γι΄ αυτούς που δεν μπορούν να το αποφύγουν, για τους άλλους βλάπτει σοβαρά και την σωματική τους υγεία....αλλά προπάντων την ψυχική τους υγεία...

Υγ. Μιλάω γενικά και δεν απευθύνομαι στην νηματοθέτρια.

Last edited: 10 Απριλίου 2012
  11. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Στην πρωτη περιπτωση οι ριζες μοιαζουν βανιλλα αν δεν υπρχουν μαζοχιστικες τασεις περα απο την υποτακτικοτητα λογω ερωτα,και οταν τελειωσει ο ερωτας;,το συναντουμε καθημερινα στο D/s της διπλανης πορτας..
    Η δευτερη ειναι η χαρα του σαδιστη,ισως και της μαζοχιστριας.Θεωρω οτι ειναι περισοτερο κοντα στο βδσμ απο την πρωτη περιπτωση γιατί είναι πιο πιθανον να υφίσταται και από τους δυο ο σαδομαζοχισμος που είναι ο πυρήνας του βδσμ.

Last edited: 10 Απριλίου 2012
  12. Astrovroxi

Λιγο ακραιο σε βρισκω μαστερ Περρο μου αλλα δεν εχεις και ωλοσδιολου αδικο για να ειμαστε ειλικρινεις.

*φυσικα δεν απευθυνεσαι στο κοπρογατο......νιαρρρρρρ