Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 9 Απριλίου 2012.

1. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

Ρωτάω αυτήν της οποίας το ποστ έκανα quote. Δεν χρειάζεται αν δεν θέλει να απαντήσει σε εμένα. Αν την βοηθάει αυτός ο προβληματισμός ας τον κρατήσει. Αν όχι, no harm done

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Αλλαζω και μετατρεπομαι σε υ για να ειμαι κοντα σε αυτον/η που επιθυμω

χαχαχαχα.....εμενα δηλαδη.
    Συγνωμη δεν το καταλαβα, νομιζα απλως εκανες παραθεση το θεμα για να καταθεσεις την αποψη σου επι αυτου.

Δεν ειμαι "καθαροαιμο" υ οπως το περιγραφουν τα ποστ αρκετων μελων", ισως πουν αυτοι που συμφωνουν με τον τιτλο του νηματος.....

Δεν αναφερομαι στον εαυτο μου, οπως βλεπεις.Λεω οτι αυτο ισως σκεφθουν οσοι συμφωνουν με το νημα.
    Η αληθεια ειναι οτι εγω εγινα υποτακτικη και υποτακτικη Του ενω ημουν κατι σαν perv,αν μπορω να το πω ετσι, γιατι ακριβως βρηκα Αυτον που με καταννοησε,ειχε υπομονη,με αγαπησε βαθια οπως κι εγω Αυτον και καταφερε να βγαλει απο μεσα μου ολα αυτα που επιθυμουσα αλλα δεν ηξερα πως να εκδηλωσω γιατι φοβομουν.....υπακοη,υποταγη και απολυτη παραδοση.

3. Uther

Uther Contributor

Η γνώμη μου ειναι οτι το κατάλληλο ερέθισμα ειδικά στις γυναίκες που ειμαστε τοσο ευέλικτες, μπορεί να βγάλει τον κατάλληλο εαυτό. Όμως κρίνοντας εξ ιδίων, για άλλη μια φορά ,τα αλλότρια αλλά και παρατηρώντας γύρω μου, μία προσαρμογή με εξωτερικά ερεθίσματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται αληθινά μέσα μας αποκλείεται να διαρκέσει, για να μην πω ότι αποκλείεται να μην προκαλέσει ζημιές ανεπανόρθωτες. Καμία γυναίκα δεν θα άντεχε κατα την κρίση μου αν δεν το είχε μέσα της και δεν έψαχνε ευκαιρία να το εκφράσει και να το αναπτύξει. Πιστεύω οτι όποια θεωρεί ότι άλλαξε για τον άλλο ή ειναι πραγματικά υ ή δεν είναι αρκετά ειλικρινής με τον εαυτό της.

4. Astrovroxi

Σαφως και με το καταλληλο ερεθισμα βγαζεις κρυμμενες αναγκες κι επιθυμιες.
    Κι ομως, για καποιους και βαζω και τον εαυτο μου μεσα, δεν εχει σημασια τι σημαινει πραγματικο υ ως προς το ιδεατο.
    Το πραγματικο ειναι υποκειμενικο πολλες φορες.
    Οταν αλλαζεις τοσο που νοιωθεις καλυτερος ανθρωπος,υγιης ψυχικα κι επιτελους ελευθερος να απολαυσεις και να πραγματοποιησεις αναγκες κι επιθυμιες.....οταν ξεπερνας τα ορια σου και απολαμβανεις να υπηρετεις τον/την Κ σου, οταν αποδεχεσαι τη θεση σου....δεν εισαι απλως υ.....εισαι ο εαυτος σου κι εισαι ευτυχισμενος

5. Uther

Uther Contributor

νομιζω τότε ισχύει ότι ο εαυτός σου ειναι υ

6. Astrovroxi

7. nikosss_89

nikosss_89 New Member

Πιστεύεις οτι αυτό δεν θα ίσχυε και για άντρες?

8. Uther

Uther Contributor

Δεν έχω καταφέρει ποτέ να καταλάβω τους αντρες για να καταλάβω και αν θα ίσχυε

9. master gold

master gold Regular Member

καλημερα!οταν κανεις κατι που δεν θελεις μονο και μονο για να κρατησεις καποιον κοντα σου ,ειναι προπαντον οτι κανεις ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ!!!αρνουμαι να μπω στη διαδικασια να κανω κατι που δεν θελω γιατι ειναι κατι ψευτικο για τον εαυτο μου!!τωρα αν θελει να φυγει ας φυγει...δεν θα χαθω.δεν δεχομαι να καταπιεσω στο παραμικρο τον εαυτο μου.κατι αλλο θα προκυψει.............. 

10. Brigitte

Brigitte Contributor

Αυτό!  

11. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Καλέ τι ανασκαφές είναι αυτές;!
    Πού τα ξετρύπωσες αυτά τα νήματα;!

12. Brigitte

Brigitte Contributor

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Μ' αρεσουν τα vintage