Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλληλεγγύη για τους βιασμούς γυναικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 10 Δεκεμβρίου 2015.

  1. iolanda

    iolanda Contributor

    Αυτός που διαπράττει φόνο, λίγο τον νοιάζει πώς θα ονομαστεί η πράξη του μετέπειτα.
    Η παιδεία στην οικογένεια και στα σχολεία, μόνο μπορεί να συμβάλλει ώστε να μειωθούν αυτά τα περιστατικά.
    Συνήθως, όσοι ασκούν βία, ήταν και οι ίδιοι θύματα παιδικής βίας.
    Δεν είναι σπάνια η φράση γονέων "σιγά το ξύλο που έφαγες εσύ, εγώ να δεις ξύλο που έτρωγα από τον πατέρα μου" , το έχω ακούσει η ίδια από τη μητέρα μου, λες και αυτό τους απαλλάσσει και σε τοποθετεί σε προνομιούχα θέση.
    Παιδεία λοιπόν στους νέους και εκπαίδευση στους μεγαλύτερους, ώστε να μην επαναλαμβάνουν συμπεριφορές που βίωσαν οι ίδιοι.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Λύσσαξα από τα πατατάκια, καλό είναι όμως το νήμα, έχει και στριπτίζ...
     
  3. gustonpra

    gustonpra New Member

    Πόσο δίκαιο έχεις. Δεν το είχα σκεφτεί τούτο!!!!!
     
  4. gustonpra

    gustonpra New Member

    Τα βοθροκάναλα δεν τα λένε!!!!!
     
  5. gustonpra

    gustonpra New Member

    Και το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι τα τελευταία 46 χρόνια μου... ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ!!!!
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Νέα γυναικοκτονία στη Δάφνη
    Άλλη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε λιγότερο από έναν μήνα μετά από τη Φολέγανδρο, αυτή τη φορά στη Δάφνη, όπου 35χρονος άνδρας φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του με μαχαίρι και να παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
     
    George Vitsaras / SOOC


    Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στη Δάφνη, με θύμα μία 35χρονη γυναίκα, από τον σύζυγό της. Όπως μετέδωσαν το MEGA και η kathimerini.gr, ο φερόμενος δράστης παρουσιάστηκε αυτοπροσώπως στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης και ομολόγησε πως τη δολοφόνησε με ένα μαχαίρι.

    Οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου που τους υπέδειξε ο άνδρας και τη βρήκαν στο κρεβάτι νεκρή, με θανάσιμα τραύματα στο λαιμό. Ο 35χρονος φέρεται να υποστήριξε στις αρχές πως το έκανε επειδή τη ζήλευε. Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

    https://thepressproject.gr/gynaikoktonia-sti-dafni/
     
  7. iolanda

    iolanda Contributor

    "Καλησπέρα σας. Έχετε καλέσει την ελληνική αστυνομία. Πείτε μας περί τίνος πρόκειται."
    "Γυναικοκτονία."
    "Μάλιστα. Αν είστε αυτόπτης μάρτυρας, παρακαλούμε τηλεφωνήστε ξανά σε είκοσι χρόνια που θα έχει παραγραφεί το έγκλημα. Αν πρόκειται για τη δική σας γυναίκα, πείτε 'τα ήθελε ο κώλος της'."
    "Τα ήθελε ο κώλος της".
    "Λαμπρά. Πώς θέλετε να συνεχίσετε; Για το πακέτο 'πονηρός Μπαλάσκας' πείτε 'κακιά στιγμή'. Για το πακέτο 'βλάκας πιλότος', πείτε 'με έδεσαν κλέφτες'."
    "Κακιά στιγμή."
    "Καταχωρήθηκε. Τώρα παρακαλούμε επιλέξτε το είδος της κακιάς στιγμής. Για ρίξιμο σε γκρεμό επειδή σας υποτίμησε, πείτε 'ένα'. Για μαχαίρωμα επειδή γενικά τη ζηλεύατε, πείτε 'δύο'. Για ρίξιμο σε βράχια μετά από ξυλοδαρμό και βιασμό, 'τρία'. Για πυροβολισμό με καραμπίνα επειδή σας χώρισε, 'τέσσερα'. Για πνίξιμο με συνακόλουθο κρέμασμα σκύλου, 'πέντε'. Χωρίς κρέμασμα σκύλου, 'έξι'."
    "Δύο".
    "Έκτακτα. Σας πληροφορούμε ότι τα παρακάτω ελαφρυντικά καταχωρούνται για εσάς στο σύστημα αυτόματα και δια παντός: Πρότερος έντιμος βίος, βρασμός ψυχικής ορμής, στιγμιαία απώλεια λογικής και μνήμης, και βέβαια το κορυφαίο μας 'λευκό ημεδαπό καλό παιδί με καλή δουλειά που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα'. Αν συμφωνείτε, πείτε 'Χρυσοχοΐδης'."
    "Χρυσοχοΐδης."
    "Πολύ ωραία. Περνάμε στις δύο μπόνους ερωτήσεις. Ερώτηση πρώτη: Έχετε ακολουθήσει μέσα στη νύχτα κάποια γυναίκα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της με εκτεθειμένο σε κοινή θέα το μόριό σας; Αν ναι, πείτε 'αντίχειρας'."
    "Αντίχειρας."
    "Ερώτηση δεύτερη: Μήπως η γυναίκα τής οποίας η βιολογική υπόσταση ατυχώς αναιρέθηκε, σάς απειλούσε με διαζύγιο, και άρα ως απειλημένος νιώθατε μια απειλητική απειλή; Αν ναι, πείτε 'τι τραβάμε κι εμείς οι άντρες'."
    "Τι τραβάμε κι εμείς οι άντρες."
    "Συγχαρητήρια. Έχουμε σχεδόν τελειώσει. Απομένει η έγκριση του πακέτου κοινωνικής υποστήριξης. Για να αναδείξουν το ψυχολογικό δράμα σας τα τηλεοπτικά κανάλια, πείτε 'Σκατιάνα'. Για να ξαμοληθεί στο διαδίκτυο ένας όχλος μισογύνηδων σεξιστών που θα συκοφαντεί, θα λοιδορεί, θα βρίζει και θα σκυλεύει την εκλιπούσα, πείτε 'ναι αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι'. Για να προβληθεί το πόσο καλός πατέρας είστε, πείτε 'Λοβέρδος'. Για το επιπλέον ελαφρυντικό ότι δεν περιποιόταν αρκετά τον εαυτό της και σας εκνεύριζε, πείτε 'Λατινοπούλου'. Για να πεταχτεί η μπάλα στην εξέδρα και να ασχολούνται όλοι με το αν είναι σωστός ο όρος 'γυναικοκτονία', πείτε 'γεια σου Τζήμερε λεβέντη'. Για το πλήρες πακέτο κοινωνικής υποστήριξης, πείτε 'πενθούμε για τον Φιλιππίδη'."
    "Πενθούμε για τον Φιλιππίδη."
    "Τέλεια. Έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία. Μπορείτε να έρθετε να παραδοθείτε με το πάσο σας. Αν χρειάζεστε λίγες εβδομάδες περιθώριο για εξαφάνιση τυχόν επιβαρυντικών στοιχείων, πείτε 'Λιγνάδης'."
    "Λιγνάδης."
    "Εύγε! Μην ξεχάσετε, σε τρία χρόνια που θα είστε πάλι έξω, να γράψετε καλή κριτική για το αυτόματο τηλεφωνικό μας σύστημα στο 'σε_πόσο_εμετική_κωλοχώρα_ζούμε_γμτχμ_δεν_αντέχω_άλλο τέλεια κομ'."

    (Φώτης Λιμπερόπουλος)
     
  8. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Κάτι ο κύριος αυτός ή και η ομάδα του :
    https://m.facebook.com/groups/desmes/
    σχετικά με τον βιασμό της καθαρίστριας , για τον ομαδικό βιασμό της ΑΜΕΑ κοπέλας από τέσσερα άτομα θα πουν;;;;
    Ή σε αυτές τις περιπτώσεις δεν κάνει να μιλάμε;;;;
     
  9. rea..

    rea.. Contributor

    Ποιοι να πουν ?
    Για ποιες "περιπτώσεις" εννοείς και ποιος σε εμποδίζει να μιλήσεις?
     
  10. Aliki

    Aliki airetiko

    Δεν είναι γυναικοκτονία,μην ταραζόμαστε.
    Ας επιστρέψουμε στο αγαπημένο μας σπορ "ναι μεν αλλά " και την εμπάθεια.
    Επίσης μπορούμε να τα λέμε εγκλήματα πάθους, τιμής ή ανθρωποκτονίες και να ξεπλενουμε τη πατριάρχια κ τους δολοφόνους γυναικών.
    Έτσι θα παραμείνουμε μια ωραια ατμόσφαιρα υπερφίαλων που θα μετράει δολοφονημένες γυναίκες αλλά δεν θα έχει γίνει Κολομβία και θα επιτίθεται σε όποιον τους χαλάει τη θεωρία.

    43χρονη εκτελέστηκε απο τον σύζυγό της σε καφενείο στη Λάρισα. Ο οποίος μπήκε και της άδειασε 8 σφαίρες μπροστά στην αδερφή της.
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2021
  11. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Έχω ήδη τιμωρηθεί (από τους διαχειριστές) δύο φορές επειδή έγραψα λίγο πιο ελεύθερα , οπότε όποιος κατάλαβε , κατάλαβε.
     
  12. Iagos

    Iagos Contributor

    Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε»

    Η 43χρονη πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της μέσα σε ταβέρνα όπου εργαζόταν στη Λάρισα.

    Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα, στην περιοχή Σωτηρίτσα.
    Η 43χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο κατάστημα εστίασης που εργαζόταν, όταν δέχτηκε 8 πυροβολιασμούς.
    Προ μερικών μηνών είχε μετακομίσει με τα τρία παιδιά της στη Σωτηρίτσα της Λάρισας, προκειμένου να βοηθήσει στο ουζερί-ταβέρνα που ανήκει σε συγγενικό της πρόσωπο, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
    «Ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε»
    Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σωτηρίτσας Λάρισας, Βασίλης Λέτσιος, ανέφερε: «Είναι δύσκολη μέρα για το χωριό μας. Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το έγκλημα. Η κοπέλα έμενε στην Αθήνα με τον σύζυγο της. Κάτι έγινε μεταξύ τους, χώρισαν και ήταν σε διάσταση. Η γυναίκα επέστρεψε στο χωριό πριν λίγο καιρό για να βοηθήσει την οικογένεια της σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο άντρας της είχε έρθει κι αυτός πριν λίγες μέρες στο χωριό για να τη δει και έφυγε το Σάββατο που μας πέρασε. Και γύρισε ξανά σήμερα το πρωί, πήγε στην ταβέρνα που διατηρεί η οικογένεια στο χωριό και ρώτησε έναν πελάτη που είναι η κοπέλα. Ο πελάτης του απάντησε ότι η γυναίκα είναι πίσω στο μαγαζί, πήγε και τη βρήκε και έγινε αυτό που έγινε».
    Αυτό που έμαθα είναι πως ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε μέσα στο μαγαζί του αδελφού της. Η κοπέλα ήταν 43 ετών, εκείνος μεγαλύτερός της. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι γιατί τα παιδιά τους είναι κοντά στα 20. Η κοπέλα πρέπει να ήταν εδώ τουλάχιστον 4 με 5 μήνες».
    Ο 54χρονος ζητούσε να συναντήσει τον δικηγόρο της συζύγου του
    Σύμφωνα με πηγές του larissanet.gr, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο, στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους.
    Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν υπήρξε άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.
    Καταθέσεις από μάρτυρες της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκα
    Την ίδια ώρα καταθέσεις από μάρτυρες της άγριας δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, που διαπράχθηκε στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νόμου Λάρισας, παίρνουν αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί.
    Ο τόπος του εγκλήματος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια ώστε να ληφθούν όλες οι πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας. Σημειώνεται πως ο δράστης, μετά τη δολοφονία της γυναίκας, παραδόθηκε στην αστυνομία.
    Σύμφωνα με το onlarissa το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και ήταν κάτοικοι Αθηνών.
    Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Τι λέει η ιατροδικαστής
    «Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.
    Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολή».
    Πηγή: www.rosa.gr