Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλληλεγγύη για τους βιασμούς γυναικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 10 Δεκεμβρίου 2015.

  1. αμα εχεις φραγκα εχεις δικηγορο.
     
  2. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Δεν νομίζω να φρίξουν, είπαμε εάν είναι δικά παιδιά όλα καλά είναι, από τους άλλους να μην είναι!!!
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, αλλά έχω ήδη αντιληφθεί τις λογικές σας.
     
  4. RAIN

    RAIN nefelibata

    Άλλη μια.
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Ο εργοδότης φέρεται να της έκανε άσεμνη επίδειξη και να τη θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές, όμως δεν αρκέστηκε σ’ αυτό κι έχοντας γνώσεις πολεμικών τεχνών, άρχισε να τον χτυπά παντού. Από τις φωνές έφθασαν στην κουζίνα δύο υπάλληλοι, οι οποίοι στην κυριολεξία άρπαξαν τον εργοδότη τους και το απομάκρυναν από τη συναδέλφό τους.

    https://www.reader.gr/ellada/523213...ergodoti-tis-gia-parenohlisi-ixere-karate-kai
     
  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Έως πότε θα επιτρέπουμε ως κοινωνία το γυναικείο σώμα να κακοποιείται με κάθε τρόπο.

    Στην Κρήτη είχε στηθεί κυκλώμα εκμετάλλευσης φτωχών γυναικών από την Μολδαβία, την Ουκρανία, τη Γεωργία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, γυναίκες που δεν είχαν να φάνε στις χώρες τους και που χρησιμοποιήθηκαν ως παρένθετες μητέρες.

    Γυναίκες φυλακισμένες επί της ουσίας, που απέδιδαν στον ιδιώτη κομπιναδόρο από 70000-120000 ευρώ το κεφάλι.

    Την ίδια στιγμή ως κοινωνία συζητάμε για την προστασία του αγέννητου παιδιού και λοιδωρούμε το οποίο κίνημα γυναικών ζητά τα αυτονόητα ως δάκτυλο της "προτεσταντικής ηθικής" ενώ στην ουσία όλα είναι ζήτημα εκμετάλλευσης της φτώχειας των ανθρώπων.

    https://www.cretalive.gr/kriti/mora...hes-gynaikes-hrisimopoiithikan-apo-kykloma-os

    Τι θα απογίνουν αυτές οι γυναίκες και κυρίως τα βρέφη που κυοφορούν;
     
    Last edited: 10 Αυγούστου 2023
  8. de7

    de7 s

    ΗΜΕΡΙΔΑ: ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

    ΗΜΕΡΙΔΑ
    ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ : ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ (ΒΙΟ)ΗΘΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΤΟΕ, ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ 9, ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.

    Η Πρωτοβουλία Φεμινιστικών Οργανώσεων κατά της Παρένθετης Μητρότητας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα για το θέμα αυτό το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στην ΑΙΘΟΥΣΑ της ΟΤΟΕ, Βησσαρίωνος 9 στην Αθήνα, από τις 10.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. Με τη συμμετοχή ομιλητριών και ομιλητών από τον πανεπιστημιακό χώρο, καθώς και εκπροσώπων από το χώρο των κινημάτων, στόχος της Πρωτοβουλίας είναι να συζητηθεί με ψυχραιμία και με σοβαρή τεκμηρίωση ένα φλέγον κοινωνικό θέμα, το οποίο επανήλθε στην επικαιρότητα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου για την κλινική στα Χανιά, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Επιπλέον, συνδέθηκε και με τις σχεδιαζόμενες ρυθμίσεις για το γάμο ομοφύλων ζευγαριών στη χώρα μας.
    Ωστόσο, η σχετική νομοθεσία τελεί εν ισχύ στην Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια, διαμορφώνοντας ένα άκρως επιτρεπτικό πλαίσιο και προσδίδοντας του καθαρά εμπορικό χαρακτήρα με την τροποποίηση του 2022. Το γυναικείο σώμα κατακερματίζεται, ευτελίζεται σε “ενοικιαζόμενη μήτρα”, ενώ εμπορευματοποιούνται οι γυναίκες και τα παιδιά, που γεννιούνται μέσω παρενθεσίας. ΄Ολο αυτό το διάστημα οι μοναδικές φωνές διαμαρτυρίας προέρχονταν από το φεμινιστικό κίνημα, που επεσήμανε τους κινδύνους από ακόμα μία μορφή έμφυλης βίας, όταν στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες η παρένθετη κύηση απαγορεύεται πλήρως.
    Καθόλου τυχαία, η Ελλάδα θεωρείται “παράδεισος της ενοικιαζόμενης μήτρας”, ενώ χώρες, όπως η Ινδία και η Ουκρανία, έχουν εδραιώσει μία τεράστια βιομηχανία παρενθεσίας, εκμεταλλευόμενες την φτώχεια και την εξαθλίωση των γυναικών.
    Η ημερίδα θα διενεργηθεί δια ζώσης και μέσω ΖΟΟΜ και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενη/ο.

    https://tomov.gr/2024/02/15/imerida-kata-tis-parenthetis-mitrotitas/
     
  9. de7

    de7 s

    Το βίντεο και έχει ως θέμα τις γυναικοκτονίες που έλαβαν χώρα τα τελευταία 2 χρόνια στην Ελλάδα καθώς και την ανάλυση του ίδιου του όρου γυναικοκτονία. Αφορμή για το βίντεο στάθηκε η δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη καθώς και η δολοφονία της 45χρονης γυναίκας στον Πειραιά. Και οι 2 δολοφονήθηκαν από τους συζύγους τους, το πρώτο 10ήμερο του 2024.

    Τα ΜΜΕ και μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας ασχολούνται με δολοφονίες γυναικών, κυρίως όταν ο θύτης είναι μετανάστης, προκειμένου να μπορέσουν βγάλουν το ρατσιστικό τους οχετό και να στοιχειοθετήσουν το αφήγημα περί πολιτισμένων Ελλήνων χριστιανών που έρχονται οι ξένοι και τους αλλοιώνουν τον πολιτισμό. Την τελευταία δεκαετία έχουν γίνει πάνω 150 γυναικοκτονίες όπου οι περιπτώσεις στις οποίες ο δολοφόνος δεν ήταν ελληνικής καταγωγής είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Η αλήθεια είναι ότι όσον αφορά την έμφυλη βία, την κακοποίηση και τις γυναικοκτονίες, οι δράστες δεν έχουν συγκεκριμένη εθνικότητα, θρήσκευμα, κοινωνική τάξη ή μορφωτικό επίπεδο. Έχουν όμως ως κοινές συνισταμένες την αντίληψη του σώματος των άλλων ανθρώπων ως προέκταση της ιδιοκτησίας τους και την προσπάθεια κυριαρχίας και εξουσίας πάνω στο γυναικείο σώμα, που θεωρούν κτήμα τους.

    Τι είναι γυναικοκτονία;
    Ο όρος αυτός υποδηλώνει την ανθρωποκτονία γυναικών από άνδρες, λόγω του φύλου τους και της βαθιά ριζωμένης κοινωνικής αντίληψης που τις θέλει υποταγμένες σε αυτούς. Πρόκειται για έναν όρο ο οποίος εμφανίστηκε το 1976, για να προσδιορίζει ακριβώς αυτού του είδους τα εγκλήματα, τα οποία περνούσαν για χρόνια απαρατήρητα, και ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζονται ως ‘’εγκλήματα πάθους’’ εγκλήματα τιμής- εγκλήματα αντιζηλίας- οικογενειακές τραγωδίες, με τα θύματα πάντα να είναι γυναίκες.

    Το φεμινιστικό και γυναικείο κίνημα τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται ώστε να κατοχυρωθεί ο όρος αυτός έτσι ώστε τα εγκλήματα αυτά όχι μόνο να οροθετηθούν νομικά, αλλά και να αντιμετωπιστούν αυτές οι δολοφονίες ως ένα ξεκάθαρο κοινό φαινόμενο και να γίνει ορατή η έκταση του.

    Στις πιο πολλές γυναικοκτονίες υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία. Ένα από αυτά είναι η κοινή αντίληψη που έχουν οι γυναικοκτόνοι, ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες, αποτελούν κτήμα τους και άμα επιθυμούν μπορούν να ασκήσουν βία πάνω τους, σωματική και ψυχολογική, ακόμα και να τις σκοτώσουν. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις κάθε δολοφονημένη γυναίκα δέχονταν ήδη κακοποίηση από τον άντρα που το σκότωσε, ο οποίος συνήθως ήταν σύντροφος ή πρώην σύντροφός της. Τέλος αυτό που παρατηρείται είναι η αδιαφορία του κράτους μπροστά σε τόσα περιστατικά γυναικοκτονίας, το οποίο δεν κάνει το παραμικρό για την προστασία των γυναικών θυμάτων κακοποίησης. Σε πολλές περιπτώσεις γυναικοκτονιών, οι γυναίκες πριν δολοφονηθούν είχαν ήδη καταγγείλει μία ή περισσότερες φορές τον άνδρα που τις σκότωσε. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει κανέναν. Το κράτος δεν έχει καμία διάθεση να καταπολεμήσει την έμφυλη βία καθώς το ίδιο μαζί με τους μηχανισμούς του, το σχολείο τα ΜΜΕ, τη δικαστική εξουσία και την Εκκλησία συντηρούν και αναπαράγουν την πατριαρχία, δηλαδή την κυριαρχία του άντρα απέναντι στη γυναίκα.

     
  10. de7

    de7 s

    Το ανθρώπινο σκουπίδι στο Άργος που βασάνιζε τη γυναίκα του, υποστήριξε όσα πολλοί στην κοινωνία αναμασούν:
    "Την αγαπώ"(Την αγαπούσε).
    "Αγαπώ όλες τις γυναίκες" (Δεν είναι μισογύνης).
    "Ζητώ από τις γυναίκες να στολίζετε τον κόσμο όχι να τον ασχημαίνετε"(Δεν φαίνεται κακός, ήταν η κακιά στιγμή).
    "Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμώρησαν "(Κάτι θα του έκανε και αυτή).
    Για αυτό η κοινωνία πρέπει πρώτη να ουρλιάζει ώστε αυτά τα καθάρματα να φύγουν σαν το πύον από την πληγή.

    https://www.google.com/amp/s/www.to...xroni-pou-vasanistike-apo-ton-syzygo-tis/amp/

    https://www.google.com/amp/s/www.pr...nos-pou-htupise-ti-gunaika-tou-me-sidero/AMP/