Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλληλεγγύη για τους βιασμούς γυναικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 10 Δεκεμβρίου 2015.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Γιατί είσαι σε ένα BDSM φόρουμ;

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Αλήθεια τώρα;;;;

3. Iagos

Iagos Contributor

Άνθρωπε Μου νοήμονα (λέμε τώρα) δεν γνωρίζω αν διάβασες το παρακάτω από την απολογία της μητέρας: " Έπρεπε όλη μέρα, αν δεν ήταν μαζί μου, να του δίνω αναφορά για το πού είμαι και τι κάνω. Μου κανόνιζε τι θα φοράω και με πρόσβαλλε αν είχα κάνει τα νύχια μου ή αν φορούσα μακιγιάζ." και έβγαλες τα αυθαίρετα συμπεράσματα σου, όμως σού έχω νέα... Το παραπάνω δεν συνιστά M/s σχέση... Τελεία

Αν δεν το γνωρίζεις τότε αφιέρωσε χρόνο ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.

Το ξεστράβωμα που λένε και στο χωριό Μου βοηθά να κατανοήσεις ΠΟΥ βρίσκεσαι...

Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2024
  4. bas

bas Διαθέσιμη μόνο για υπάκουα κορίτσια

Εγω προσωπικά παντως με αυτά γλιστράω σε sub mode και τα κορίτσια μου το ιδιο. Και μιλώ για τον εαυτό μου πάντα!

Προφανώς ξέρετε καλύτερα από μένα την ψυχολογία μια υποτακτικής.

Ισως να είμαι λίγο ανώμαλη τελικά…

5. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Μάθε να ξεχωρίζεις τις θέσεις. Άλλο οικογενειακή βία κι άλλο ισότητα ή ανισότητα. Μην τα βάζεις σε ένα καζάνι όλα.

6. ChrisZab11

Ναι

7. ChrisZab11

Η γυναίκα αυτή , δεν είναι μια απλή γυναίκα που βρίσκεται κάτω από καθεστώς φόβου και βίας. Έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του συζύγου της. Είναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ και δεν έπραξε αυτό απο το καθήκον της είναι υποχρεωμένη να πράξει. Άρα έχουμε συγκάλυψη και συμμετοχή του εγκλήματος . Θα δείξει αν υπάρχει φυσικά δικαίωση , το ρόλο που είχε . Είναι η πρώτη φορά που δεν παίρνω το μέρος του "θύματος"

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εάν ήταν μπαλαρίνα και όχι αστυνομικός;

9. ChrisZab11

Μάλλον μπαλαρίνα , έχεις δίκιο. Η ιστορία έχει συνέχεια. Οι δύο αυτοί τύποι κρύβουν πολλά.

10. ChrisZab11

Υπάρχει ναι. Όλα σταματούν όμως όταν πρόκειται για τα παίδα.

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Όχι, δεν καταλάβετε...
    Λέτε συνεχώς πως ως αστυνομικός όφειλε να κάνει "αυτό". Εάν δεν ήταν αστυνομικός αλλά μπαλαρίνα, λογιστρια, αστροναύτης, ποια η αποψη σας;

12. Iagos

Iagos Contributor

Δεν Μ/μιλάμε για εσάς, ούτε για τα κορίτσια σας.

Μ/μιλάμε για έναν άνθρωπο που καταγγέλλει τα παραπάνω ως κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της προς εκείνη...

Τώρα αν εσείς και τα κορίτσια σας δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τη διαφορά τότε λυπάμαι... δεν μπορώ να βοηθήσω τέτοιες περιπτώσεις...

Iagos