Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 26 Απριλίου 2016.

  1. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Από αυτό το άρθρο γνώμης, τι πρέπει να κρατήσω; Γιατί το έβαλες; Εάν πιστεύεις ο ίδιος πως ισχύει, αυτοδιαψευδεσαι μιλώντας μας για την ίσαλο γραμμή. Να κρατήσω δηλαδή πως μερικά από αυτά ισχύουν και το κύριο (η αιτία δηλαδή της βύθισης) είναι ψέμα;
     
  2. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Βασικά άψυχα σώματα βγαίνουν ακόμα στην επιφάνεια και θα βγαίνουν για καιρό ακόμα (https://www.lifo.gr/now/greece/nayagio-stin-pylo-brethike-akomi-mia-soros-stoys-81-oi-nekroi-1)

    Κρατούμενοι ήταν στην Καλαμάτα και μεταφέρθηκαν στην Μαλακάσα. Συνοδεία ελληνικών αρχών συνέχεια, τόσο α(χ)ριστοι είμαστε που τους δασκαλευουν ακόμα κι όταν τους φυλάμε; Αλλά ναι ξέρουμε, αυτές οι ΜΚΟ είναι όλοι τους κράμα εξωγήινου και Σαολίν και κάνουν κόλπα ζορικα που μάθαν στις Ινδίες και όσο άριστοι κι αν είμαστε, τα καταφέρνουν πάντα!


    Ε ναι!!! Γιατί έτσι διασύρεται η χώρα. Μην κοιτάτε κάτι άρθρα σε Γκάρντιαν, BBC, NYT, ΖΝτοιτσε και κάτι βίντεο που βγάζει το CNN στα μούτρα του Πρωθυπουργού μας, με επαναπροωθήσεις. Αυτά δεν είναι τίποτα! Η δήλωση ενός Έλληνα είναι που τη διασύρει.
    Διότι εάν συνεννοηθούμε όλοι μεταξύ μας να μην μιλάμε για κάτι, είναι όλα καλά! Το έχουμε δει, διαπιστώσει.. Και με τα Σκόπια! Όσο δεν τους λέγαμε Μακεδονία, κανένας στον πλανήτη δεν τους έλεγε. Βάζαμε και κάτι πίξελς αν τύχαινε να παίξουμε κάνα μπασκετακι σε διεθνή διοργάνωση και όλα καλά! Ούτε ένας δεν τους αποκαλούσε Μακεδονία στον πλανήτη και ήρθαν οι άλλοι οι προδότες και δώσανε το όνομα. Άστα!

    Άκου να δεις κάτι πράγματα! Άκου τι κάνουν στους ανθρώπους!!! ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ!!! Τι ανείπωτη τραγωδία και θλίψη , να ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ τους ανθρώπους!!! Έχουμε φτάσει στις εσχατιές του ανθρωπισμού! Άκου να τους κατηγορούν! Καλύτερα δηλαδή να τους πνιγαμε αντί να ζήσουν τέτοιο δράμα με κατηγορίες!!!
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    "Οι επιβάτες του υποβρυχίου που χάθηκε πήγαν να δουν το ναυάγιο του Τιτανικού και κατέληξαν και οι ίδιοι… ναυάγιο. Θύματα της ματαιοδοξίας τους συνάντησαν τον χαμό τους στο κατεξοχήν σύμβολο της ματαιοδοξίας και της ύβρεως. Ποιητική δικαιοσύνη;

    Παρότι εκατομμυριούχοι όλοι τους, μπήκαν σε ένα σκάφος το οποίο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις ασφάλειας για λόγους μείωσης του κόστους. Έπεσαν δηλαδή θύματα των ίδιων περικοπών που εφαρμόζει το κεφάλαιο παντού για να αυξήσει τα κέρδη του σε βάρος των εργαζομένων. Το λες και θεία δίκη.

    Εδώ σταματά η ειρωνεία και αρχίζει η κοροϊδία. Ακόμα και αν εντοπιστεί το υποβρύχιο, στο μέσο του Ατλαντικού, είναι απίθανο να ανελκυστεί από τα 4 χλμ. βάθος που βρίσκεται. Δεν υπάρχουν δηλαδή ελπίδες διάσωσης.

    Παρόλα αυτά, αεροπλάνα και πλοία από τρεις χώρες (Καναδάς, ΗΠΑ. Γαλλία), τους ψάχνουν επί τρεις μέρες σε μια πολυδάπανη, πλην όμως, άσκοπη επιχείρηση (μη) διάσωσης.

    Για αυτούς, από ό,τι φαίνεται, δεν ισχύει η ωφελιμιστική ηθική του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Σ. Πνευματικού, ότι «πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή… δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα. Υπάρχει ένα σημείο που δεν έχεις λόγο να κάνεις κάτι παραπάνω».

    Όχι, για τους πλούσιους δεν υπάρχει όριο στη δημόσια δαπάνη.

    Τους 700 μετανάστες στην Πύλο, αντίθετα, τους άφησαν να πνιγούν, παρότι ήταν μόλις 47 μίλια από την ακτή και η διάσωσή τους δεν θα κόστιζε σχεδόν τίποτα. Ανάμεσά τους ήταν και πολλοί Πακιστανοί, όπως Πακιστανός είναι και ο δισεκατομμυριούχος του υποβρυχίου που χάθηκε.

    Αν είσαι φτωχός μετανάστης από το Πακιστάν σε αφήνουν να πνιγείς, αν δεν σε πνιγούν οι ίδιοι. Αν είσαι δισεκατομμυριούχος από το Πακιστάν θα κάνουν τα πάντα για να σε σώσουν, ακόμα και αν πνίγεσαι μόνος σου κάνοντας εξτρίμ τουρισμό.

    Οφείλουμε όμως στους εκατομμυριούχους να αναγνωρίσουμε τη συνέπειά τους: όπως έζησαν, έτσι και πέθαναν, ως… παράσιτα.

    ΥΓ. Όταν πρωτοπροβλήθηκε η ταινία «Τιτανικός» με τον Ντι Κάπριο, οι θεατές στα αμερικανικά σινεμά ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες κάθε φορά που έβλεπαν έναν πλούσιο επιβάτη να πνίγεται. Η Wall Street Journal έγραφε τότε άρθρα σοκ και αποτροπιασμού, ρωτώντας από πού προέκυψε αυτό το ταξικό μίσος των φτωχών εναντίον των πλουσίων.

    Έλα ντε, δεν πάει το μυαλό μας.


    Τιτανικός: Για 111 χρόνια αφαιρεί δισεκατομμυριούχους από τον πληθυσμό… και συνεχίζει

     
    "
    Dimitris Tsirkas facebook
     
    Last edited: 22 Ιουνίου 2023
  4. Οι μεγάλες ανθρώπινες τραγωδίες είναι συνήθως αποτέλεσμα τραγικών μεμονωμένων ανθρωπίνων λαθών, και όχι ενός αοράτου, ασαφούς σχεδίου όπως πολλοί νομίζετε. Είναι και αυτό μέρος την πλάνης που έχετε χτισει μέσα σας κάποιοι και Δυστηχως, είναι ανατροφοδοτουμενη.
     
  5. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Δεν ξέρω εάν ξέρεις αλλά οι ΜΚΟ όπου και να είναι οι πρόσφυγες απαιτούν να τους επισκέπτονται όπως και να έχουν επικοινωνία με δικηγόρο. Βέβαια θα μου πεις οι αστυνομικοί ξέρουν όλες αυτές τις γλώσσες που μιλούν και μπορούν να καταλάβουν τι τους λένε.
    Θυμάσαι τι έλεγαν όλα αυτά τα μέσα για την μικρή Μαρία που πέθανε στον Έβρο και μετά πως κάναν αναδίπλωση μόλις μαθεύτηκε ότι ήταν ψέμα;;;;
    Και βέβαια στο τέλος φαίνεται η προκατάληψη.
    Ο κάθε ένστολος πρέπει να διασυρθεί φταίει δεν φταίει. Εάν όμως σε λένε Χασάν δεν έχεις ποτέ άδικο και εάν αποκαλυφθεί μετά, τι να έκανε, η καταραμένη κοινωνία φταίει
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Περί σάτιρας ο λόγος...



    Καλή απόλαυση
     
  7. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Σπίγκελ 1 https://www.iefimerida.gr/kosmos/mikri-maria-ebroy-spiegel-arhisyntaktis

    Σπίγκελ 2 https://www.tanea.gr/2011/05/20/greece/spiegel-mythos-oi-tempelides-toy-notoy/
    προδότες των Γερμανών τότε το Σπίγκελ που ξεμπροστιασε την Πρόεδρο της χώρας του.

    NYT ρεπορτάζ με βίντεο https://www.thetoc.gr/koinwnia/arti...etanastes-kai-tous-stelnei-piso-stin-tourkia/

    Παρόμοια ρεπορτάζ με βίντεο και πηγές (από διεθνείς πλατφόρμες ναυσιπλοϊας) παρέθεσαν Γκάρντιαν και BBC για το ναυάγιο.

    Σε αντίθεση με τον Μωυσή που έχουμε δει στο Liberal και το αμιμητο (https://www.parapolitika.gr/politik...iaferodai-polu-gia-to-paradeigma-tis-elladas/) που βλέπω εδώ παραπομπές.

    https://fb.watch/ljX1mPkfXb/ στο 4ο λεπτό!
    Άκουσες ή διάβασες κάπου στην Ελλάδα για αυτή την έρευνα που έχει διατάξει; Μήπως αυτοί δεν είναι ένστολοι; Έδρασαν μόνοι τους μήπως; Ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν να στείλουν μερικούς πίσω;
     
  8. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member





    https://news.sky.com/video/four-year-old-refugee-drowns-after-dinghy-capsizes-11948197

    https://www.euronews.com/my-europe/...ered-up-illegal-migrant-pushbacks-says-report

    https://www.spiegel.de/internationa...t-illegal-pushback-of-migrants-a-1301228.html

    Αυτά στα βάζω απλά για να δεις τα δίκτυα και τι βλέπουν όλοι οι δυτικοί στις οθόνες τους μερικά χρόνια τώρα. Αλλά φταίει ο Αποστολόπουλος, αυτός ο προδότης!!! Δυσφημεί την Ελλάδα!!!
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Συνεργατική έρευνα των Solomon, Forensis, Guardian και ARD παρουσιάζει την πληρέστερη έως σήμερα αποτύπωση της πορείας του αλιευτικού σκάφους Adriana μέχρι και τη βύθισή του, που οδήγησε στον πνιγμό πάνω από 600 ανθρώπων υπό ελληνική και ευρωπαϊκή εποπτεία. Έγγραφο αποκαλύπτει ότι, σύμφωνα με συστάσεις της Frontex, το σκάφος του Λιμενικού όφειλε να καταγράφει.
    https://wearesolomon.com/el/mag/for...mJSjdhd48VRHrSntLoBr1QbzF3SlsQrOl29mnMq6m6RDg
     
  10. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

  11. Bootmaster

    Bootmaster On your knees

    Το λιμενικό δε ισχυρίστηκε επίσημα ότι λόγω του επείγοντος της κατάστασης δεν "πάτησε το κουμπί" να καταγράψουν οι κάμερες? https://www.ieidiseis.gr/ellada/202...ti-itan-tyfla-xoris-kameres-ta-skafi-diasosis
     
    Last edited: 9 Ιουλίου 2023
  12. Bootmaster

    Bootmaster On your knees

    Το λιμενικό δεν ισχυρίστηκε επίσημα ότι δε πέταξε κανέναν κάβο αλλά μετά μάλλον πέταξε?

    Το λιμενικό δεν ισχυρίστηκε επίσημα ότι το σκάφος έπλεε κανονικά ενώ οι "εγκάθετοι ΑΡΔ" του BBC με μια εύκολη έρευνα βρήκαν ακριβώς το αντίθετο? https://balkaninsight.com/2023/06/1...-bbc-investigation-on-the-shipwreck-in-pylos/
     
    Last edited: 9 Ιουλίου 2023