Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αμνησία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Georgia, στις 25 Ιανουαρίου 2010.

1. Georgia

Georgia Owned Contributor

Αυτή την φορά το είχα αποφασίσει σχεδόν σκληρά και ήθελα να με δοκιμάσω και να δω αν το μπορώ ακόμα. Και ξέφυγα από την παγίδα της ανάλυσης, αλλά τελικά δεν έκατσε μάλλον εξαιτίας μου και ας κατηγορώ όπως και να’ χει εκείνη. Και ήμουν έτοιμος έτσι όπως είμαι πάντα, και είχα πιεί και λίγο για να πνίξω όσο μπορώ τον βλαμμένο εαυτό μου, είχα βάλει και το μποξεράκι που ήξερα πως σου αρέσει και περίμενα. Ήρθε εκείνη και καθίσαμε λίγο, μετά η ώρα πέρασε και βάλαμε να δούμε ταινία και παραγγείλαμε να φάμε και τότε βρήκες και εσύ να πάρεις τηλέφωνο.
    Στην αρχή ο βλαμμένος μου εαυτός ήθελε να αρνηθεί αλλά εκείνη με έσωσε και μου έβαλε να πιώ λίγο ακόμη. Και μετά ήρθες.
    Χαιρέτησες και κάθισες στον καναπέ και μέσα μου σε έβριζα λίγο αλλά σηκώθηκα και ήμουν γλυκός και σου χαϊδεύτηκα και σου έβαλα να πιείς.
    Σου μύρισε το φαγητό το οποίο είχε τελειώσει και σε ρώτησα τι θέλεις να φας και σηκώθηκα και πήγα στην κουζίνα να σου μαγειρέψω.
    Σε ξέρω.
    Με ακολούθησες και ήρθες από πίσω μου και κόλλησες πάνω μου και με έσπρωξες στον πάγκο και το πρόσωπό σου χώθηκε στον λαιμό μου και το χέρι σου χούφτωνε τον κώλο μου όσο εσύ αναστέναζες και μου έλεγες πόσο με θέλεις και ότι θες να με πηδήξεις εκεί όπως την τελευταία φορά με εκείνη να μας περιμένει στο σαλόνι. Εγώ χαμογελούσα και τριβόμουν πάνω σου, πάνω στο στέρνο και στον πούτσο σου και άφηνα μικρές σιωπηλές φωνές όταν έβαζες το χέρι σου μέσα στο μποξεράκι μου και χάιδευες την τρύπα και τα αρχίδια μου. Και σε έσπρωξα όταν σε ένιωσα να κατεβάζεις το παντελόνι και το εσώρουχό σου και να τρίβεις το υπέροχο κεφάλι του καυλιού σου πάνω στον κώλο μου. Δεν ξεκολλούσες και σπρωχνόσουν πάνω μου ρυθμικά και είχες κλείσει τα μάτια και με πίεζες στον πάγκο και με καύλωνες. Σε έσπρωξα ακόμη μια φορά και γύρισα να σε κοιτάζω και γονάτισα στο πάτωμα και σε πήρα στο στόμα μου, απαλό και ζεστό με μικρές διαφανείς σταγόνες να με προκαλούν. Σε έπαιξα λίγο με την γλώσσα μου και σηκώθηκα, σου ανέβασα στο εσώρουχο και το παντελόνι και σε έστειλα στο σαλόνι.
    Τα χείλη σου πριν φύγεις προσπάθησαν αλλά έφτασαν ως το μάγουλό μου και μου ψιθύρισες πως είμαι τέλειος.
    Το ξέρω αγάπη μου.
    Μαγείρεψα και ήρθα στο σαλόνι και σου έστρωσα να φας και εκείνη με κοιτούσε σχεδόν τρομαγμένη αλλά μετά φαντάζομαι κατάλαβε γιατί το βλέμμα της έγινε πονηρό και παιχνιδιάρικο. Μας έκανε για λίγο παρέα και μετά έφυγε γιατί ήρθε το αγόρι της να την πάρει.
    Κάπως έτσι μείναμε οι δυό μας.
    Μάζεψα τα πιάτα και σου έβαλα κι άλλο κρασί και αφού ήπια και εγώ λίγο σηκώθηκα και βγήκα στο μπαλκόνι και έφερα ξύλα για να ανάψω το τζάκι. Γονάτισα μπροστά του και σε λίγα λεπτά θα το είχα ανάψει αν δεν ερχόσουν πίσω μου και δεν γονάτιζες πίσω μου και δεν έφερνες τα χέρια σου πάνω μου και δεν κατέβαζες το μποξεράκι μου.
    - Έτσι θέλω να σε πάρω, σε αυτή την στάση, η τρύπα σου είναι υπέροχη.
    Χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να σε γλύψω, ήσουν έτοιμος και φόρεσες το προφυλακτικό έφτυσες την τρύπα μου και κόλλησες πάνω μου τρίφτηκες λίγο και έσπρωξες τον πούτσο σου μέσα μου.
    Ήμουν καυλωμένος ελάχιστα αλλά δεν πόνεσα, τον δέχτηκα μέσα μου υπέροχα και αυτή την φορά μου άρεσε τόσο πολύ και άρχισες να με πηδάς γρήγορα και σιγά σιγά γλίστρησα στα τέσσερα και με έπαιρνες τώρα πιο εύκολα και έμπαινες βαθειά μέσα μου και με πήδαγες γρήγορα και δυνατά αλλά όχι βίαια ήταν γλυκό ήταν λες και αγαπιόμασταν και προσπαθούσες να μου αρέσει. Και με γύρισες ανάσκελα και σήκωσες τα πόδια μου στους ώμους σου και συνέχισες να με πηδάς τόσο τέλεια και έγερνες το κορμί σου πάνω μου και τριβόσουν πάνω στο καυλί μου και ήταν σαν τις πρώτες φορές κενός από σκέψεις και εικόνες και εμπειρίες και αναλύσεις ήμουν γυμνός και κενός και αγνός και μπορούσα να το ευχαριστηθώ στο σύνολό του και ήταν σχεδόν σαν να είχα ανοίξει πάλι και σαν να δεχόμουν και ήξερα πως θα το θυμόμουν και θα το ένιωθα αύριο.
    Με πήδαγες δυνατά και γρήγορα και άγρια και ήταν σαν να το έκανες και για εμένα ήταν σαν να είμαστε δύο και με ακούμπησες απαλά στο μάγουλο και έστρεψες το πρόσωπό μου ώστε να σε κοιτάω και πήρες το χέρι μου και το ακούμπησες πάνω στον πούτσο μου και άρχισα να συμμετέχω και να χαϊδεύομαι αλλά να σε κοιτώ όχι δεν το μπορούσα δεν μπορούσα να αφεθώ και να απολαύσω, δεν θα τελείωνα έτσι σε κοιτούσα χωρίς να σε κοιτάω και ήταν σκοτεινά και δεν φαινόταν μόνο οι κόκκινες λάμψεις της φωτιάς ήταν σχεδόν ρομαντικά σου είπα ήταν σαν να είμαστε δύο και σταμάτησα να σκέφτομαι και μόνο ένιωθα και έχυσα δυνατά και ένιωθα τους σπασμούς μας την ώρα που τελείωνες και εσύ πάνω στην κοιλιά μου και μας έγλυφες μετά.
    Και ήρεμος ξάπλωσες δίπλα μου αλλά εγώ δεν μπορούσα το ένιωθα πως πράγματι ήταν διαφορετικά αλλά δεν μπορούσα να το αντέξω ήταν πολύ βαρύ για εμένα που γύρισα πίσω και γι’ αυτό σου ζήτησα να φύγεις αλήθεια επειδή ήταν πολύ όμορφο γι’ αυτό και το σκέφτομαι ακόμη καμιά φορά και το ότι θύμωσες και δεν μου μιλάς πια.

2. Maley

Maley Contributor

Απάντηση: Αμνησία

ωχ βρε Georgia..