Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάγκη ή Θέλω...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Maze_, στις 8 Ιουλίου 2015.

1. MASTER--YODA

MASTER--YODA Vincit qui se vincit

«Τι πραγματικά θέλω; Τι έχω ανάγκη;»

Δοκιμάστε να θέσετε στον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις:
    • Ποιες αλλαγές στον τωρινό τρόπο ζωής μου θα είχαν νόημα;
    • Τι θα έκανα διαφορετικά με τους κοντινούς μου ανθρώπους;
    • Ποια είδη συμπεριφοράς θα είχα που δεν έχω αυτή τη στιγμή;
    • Ποια τωρινά είδη συμπεριφοράς θα μειώνονταν ή θα εξαλείφονταν;
    • Τι θα είχα που δεν έχω τώρα;
    • Τι θα κατάφερνα που δεν έχω ακόμη καταφέρει;
    • Πως θα ήταν αυτή η ευκαιρία αν την ανέπτυσσα;
    Egan,G (2010). The Skilled Helper. A problem - Management and Opportunity - Development approach to Helping (10th edition). Belmont CA: Brooks Cole.

2. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Έχω κοπιάρει κι έχω εκτυπώσει. Καιριότατες ερωτήσεις. Αυτές, και κάτι που έγραψε ο @Iagos σε άλλο νήμα, για την αυτο-και σκέτο-διάθεσή του...

3. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους να ρίξουν μια ματιά σε παλιά νήματα έτσι παραθέτω.
    Είχα μεταφράσει πριν αρκετά χρόνια ένα κείμενο σχετικό:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Θέλω-και-Ανάγκη.5973/

Και είχα ανοιξει το 2005 ένα νήμα αναφορικά με τα θέλω vs αναγκες του υποτακτικού:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Θέλω-και-Ανάγκη-ποιά-η-διαφορά.5030/