Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάκριση!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 2 Μαϊου 2010.

1. Lady_No

Lady_No Regular Member

Ακόμα θυμάμαι απο πολύ παλιά πόσο ερεθισμό μου προκαλούσε όταν στρίμωχνα κάποια και την ρώταγα ότι ήθελα να μάθω με σοβαρό και αυταρχικό τόνο, μπορεί να ήταν υποψιασμένη ή όχι ένα είναι σίγουρο ότι θα μου έδινε τις απαντήσεις!  

Αρέσει σε εσάς να ανακρίνετε ή να σας ανακρίνουν?

2. Amanteus

Amanteus Regular Member

Απάντηση: Ανάκριση!

Ενδιαφέρον θέμα αγαπητή Lady_No,

Προσωπικά μου αρέσει να εμπνέω τους άλλους να μου τα λένε μόνοι τους.

Με εκτίμηση,

Amanteus

3. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

λατρεμενο θεμα
    οταν ημουν νεος ειχα εκπαιδευτει
    να ειμαι ανακριτης
    και ειχα μαθει πολυ καλα το μαθημα μου
    και δεν το ξεχασα ποτε

4. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

Λοιπών στο θέμα όσο απίστευτο και αν σας φανεί έχω περάσει εκπαίδευση κανονική (επίσημη απο τη μαμα πατρίδα).
    Όσοι νομίζετε οτι η ανάκριση ενός αιχμαλώτου είναι βρώμοξυλο και άλλα τέτοια που βλέπατε στην υπολοχαγό Νατάσα sorry αλλά χάσατε.
    Συνήθως η ανάκριση γινεται ανα δυο αιχμαλώτους (τουλάχιστον για τους αξιωματικούς) και στη πιο απλή της μορφή (υπάρχουν και πιο συνθέτες τεχνικές) έχει τη μορφή της απλής προσφοράς.
    Ξύλο πέφτει λίγο με κανένα τηλεφωνικό κατάλογο ή μέσα στη "καμπάνα" αλλά ο κυρίως η ανάκριση στους "δύσκολους πελάτες" γίνετε με ψυχοφάρμακα τα λεγόμενα "χημικά".
    Ειδικότερα δίνεις στο κάθε ένα τη απλή επιλογή:
    "Αν μιλήσει ο άλλος και δεν μιλήσεις εσύ, αυτός θα μπεί σε πρόγραμμα ανταλλαγής και εσύ θα ........... Αν μιλήσεις εσύ και δεν μιλήσει ο άλλος έσυ θα μπείς σε πρόγραμμα ανταλλαγής αιχμαλώτων και αυτός θα μπεί στο χώμα.
    Αν μιλήσετε και οι δύο θα έχετε αντιμετώπιση σύμφωνη με τους διεθνείς κανόνες.
    Αν δεν μιλήσετε και οι δύο σας πλακώσω στα "χημικά" μέχρι κάποιος απο εσάς να μιλήσει ή να ........ και οι δύο"
    Το θέμα είναι οτι όποια και αν είναι η συμπεριφορά του ενός (έστω Α) πρέπει ο άλλος (έστω Β) να πει το ποίημα και το αντίστροφο.
    Αν μιλήσει ο Α, ο Β πρέπει να μιλήσει γιατί αλλίως ...........
    Αν δεν μιλήσει ο Α, ο Β πάλι πρέπει να μιλήσει γιατί έτσι θα γυρίσει πίσω.
    Σε κατάσταση που δεν επικρατεί στρατιωτικός νόμος τέτοιου είδους "συμφωνίες" είναι παράνομες εκτός απο έρευνες για τη τρομοκρατία οπου προβλέπετε πλέον κάτι παρόμοιο (αλλά πιο ελαφρύ) απο το νόμο Σταθόπουλου.
    Όμως σε normal ευνομούμενες καταστάσεις διεθνώς απαγορευέται να γίνει σε οποιοδήποτε κρατούμενο τέτοιας μορφής πρόταση και άν του γίνει έχει δικαιώμα να μην απαντήσει.Ξέρετε "You have the right to remain silence" και άλλα τέτοια που ακούτε στις ταινίες.

5. thaleia

thaleia Contributor

το "Λαθος" του Αντωνη Σαμαρακη το θυμαστε ?

6. Απάντηση: Ανάκριση!

Λατρεμένη μέθοδος "ξεκλειδώματος"... προκαλεί υπερδιέγερση κι ερεθισμό, ιδιαίτερα αν χρειάζεται οι απαντήσεις μου να είναι μονολεκτικές.
    Ακόμη περισσότερο αν οι ερωτήσεις δεν έχουν συνοχή και με πάνε από το ένα θέμα στο άλλο, ώστε να αιφνιδιάζομαι.... για παράδειγμα...

- Τι χρώμα είναι το σεντόνι σου;

- Ποια είναι η χειρότερή σου συνήθεια;

- Προτιμάς spanking με το χέρι ή κάτι άλλο;

Χωρίς ανάσα!  

7. Lady_No

Lady_No Regular Member

Έτσι ακριβώς!  

8. Durcet

Durcet In Loving Memory

Θεωρώ την ανάκριση ως ένα πολύ ωραίο "παιχνίδι" εξουσίας, ικανό να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις τόσο στον "ανακριτή" όσο και στον "ανακρινόμενο". Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω πως μπορεί κανείς, τουλάχιστον στα πλαίσια μιας D/s σχέσης, να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες, περισσότερες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα μέσω της ανάκρισης. Τα ίδια θα μάθαινε ακόμα και με μία απλή ερώτηση.

9. Απάντηση: Ανάκριση!

Θεωρώ ότι πρόκειται για πολύ ωραίο παιχνίδι "εξουσίας", όπως ανέφερε και ο Durcet. Ειδικά όταν έχει δομηθεί καλά από τα μέλη, μπορούν να γίνουν πολλοί συνδυασμοί. Με το "θύμα" δεμένο σε καρέκλα και με τον προβολέα στραμμένο πάνω του, ο "ανακριτής" να προσπαθεί να αποσπάσει με κάθε μέσο την πολύτιμη πληροφορία και το "θύμα" να μη λυγίσει.

10. thaleia

thaleia Contributor

εχετε δει ποτε πως μια υπο "ανακρινει" τον Κυριο της?

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Ανάκριση!

Το κάνει... έμμεσα  

12. Lady_No

Lady_No Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανάκριση!