Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάσκελα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 10 Μαϊου 2013.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Απάντηση: Ανάσκελα

Προφανώς, έτσι το βλέπεις εσύ ή έτσι σε βολεύει να το βλέπεις αλλά καλό θα ήταν να μην εθελοτυφλούμε.
    Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει το κόκκινο χρώμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ως χρώμα...

2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Οκ, αν θέλεις να φιλοσοφήσουμε μπορούμε να μιλήσουμε για χρώματα, λουλούδια, πεταλούδες κ.λ.π., ομως η ουσία είναι ότι η φύση έχει φτιάξει έτσι τα πράγματα οπου το αρσενικό γαμάει και το θηλυκό γαμιέται, τ΄ αλλα είναι να είχαμε να λέγαμ. Άποψή μου!
    Γιατί τέτοια απάρνηση της φύσης σας, η ομορφιά σας είναι η θηλυκότητά σας και οχι τα στραπόν.

Και μια ερώτηση: εχω ακούσει πολλές αφέντρες να λένε ότι στραπονάρουνε ή ντύνουν τον σκλάβο τους γυναικία για πλήρη εξευτελισμό του αντρισμού τους, έτσι είναι;

Last edited: 12 Μαϊου 2013
  3. Dark_Explorer

Η φύση δεν έχει ορίσει καμία κυριαρχία του αρσενικού... η κοινωνία ναι, αλλά αυτό ευτυχώς αρχίζει και βρίσκει την ισορροπία του είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Στο ερώτημά σου, δεν μπορώ να απαντήσω καθώς δεν πιστεύω σε έννοιες όπως ο ανδρισμός και η θηλυκότητα... ίσως κάποια άλλη να σου δώσει την απάντηση που ζητάς αγαπητέ.

4. Dark_Explorer

Και οι άνδρες έχουν ομορφιά, οπότε βρίσκω άτοπο αυτό που λες.
    Όσο για το strap on, αν είδες στα προηγούμενα μηνύματά μου... δεν το θεωρώ απαραίτητο ώστε να γαμήσει μία γυναίκα.

Last edited: 11 Μαϊου 2013
  5. MasterPerris

Φυσικά, οχι ομως με την θηλυκοποίηση τους. Άποψή μου!

6. MasterPerris

Διακρίνω ένα μίσος προς τους άντρες ή κάνω λάθος;

7. Dark_Explorer

Εξαρτάται πώς ορίζει κανείς την έννοια της θηλυκοποίησης γιατί είναι αρκετά σχετική.
    Όπως και να 'χει, καθένας κάνει αυτό που θεωρεί ότι τον εκφράζει και ας αφήσουμε τη φύση στην απ'έξω διότι η σεξουλικότητα δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε καλούπια.

Να έχεις ένα όμορφο βράδυ αγαπητέ και σ'ευχαριστώ για την συνομιλία.
    Η ανταλλαγή απόψεων είναι γόνιμο έδαφος για αμφισβήτηση, αναστοχασμό και γενικά, μόνο καλό μπορεί να επιφέρει όταν δεν μπαίνουν στη μέση κοκορομαχίες...

8. Dark_Explorer

Κάνεις λάθος!
    Μίσος θα διέκρινες αν τους θεωρούσα κατώτερους αλλά εγώ τους θεωρώ ισότιμους με τις γυναίκες. Συνεπώς, ούτε κυρίαρχους ούτε υποτακτικούς των γυναικών (αναφέρομαι σ'ένα ευρύτερο πλαίσιο και όχι σε BDSM).

9. MasterPerris

Οκ, καλή σου νύχτα!

10. kaftopiperi

kaftopiperi New Member

Κοίτα ειναι πρακτικό το θέμα. Θέλοντας κ μη, μετά την δευτερη φορά είμαι από κάτω. Λολ

11. cyprus30

cyprus30 New Member

kata arhi apologoume alla den ehi ellinika to pc mou.
    otan thes mia gineka na se desi kai na se pari les kai ise esi gineka ( horis na sou aresoun oi antres alla na sou aresoun oi ginekes ) pos to eksigate avto ?

12. Dark_Explorer

Τί να σου εξηγήσουμε τώρα εμείς;
    Να κάνεις αυτό που σ'εκφράζει προτείνω εγώ.

Αν και δεν μου αρέσει όταν παίρνω έναν άνδρα να αισθάνεται ότι είναι γυναίκα αλλά άνδρας ο οποίος γουστάρει ν'αφεθεί στα χέρια μιας γυναίκας με οποιονδήποτε τρόπο