Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάσκελα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 10 Μαϊου 2013.

1. cyprus30

cyprus30 New Member

Απάντηση: Ανάσκελα

den ipa na esthanome oti ime gineka alla na me pari san na ime gineka
    δεν είπα να αισθάνομαι ότι είμαι γυναίκα αλλά να με πάρει σα να είμαι γυναίκα

Last edited by a moderator: 12 Μαϊου 2013
  2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Εεε και πάλι την ίδια θέση έχω ως μπρος τον τρόπο που το έχω εγώ προσωπικά στο μυαλό μου αλλά δεν έχει αυτό σημασία αλλά το ότι δεν μπορούμε να σου εξηγήσουμε εμείς κάτι πάνω σ'αυτό που σ'ερεθίζει. Το ζητούμενο είναι να το απολαμβάνεις χωρίς ενοχές.

3. cyprus30

cyprus30 New Member

avto pali oti kai na niothi o kathenas den ine I apoliti ipotagi se mia gineka ? etsi nomizo
    αυτό πάλι ότι και να νιώθει ο καθένας δεν είναι η απόλυτη υποταγή σε μια γυναίκα; Έτσι νομίζω.

Last edited by a moderator: 12 Μαϊου 2013
  4. gaby

gaby Guest

Και εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η στάση. Με τον άντρα ξαπλωτό με τα χέρια πίσω απ το κεφάλι, όταν δεν παίζει με τα βυζιά μου και να μου δίνει οδηγίες ακριβώς τι να κάνω.

Δεν ήταν αυτό που έχει στο νου του ο Etoile, είναι όμως ένας τρόπος πηδήματος που αγαπώ, πολύ ηδονικός και αν θέλει το ζευγάρι έλεγχο τον έχει ο άντρας.

5. anima0

anima0 Regular Member

Κι εσύ δίκιο έχεις... τι ωραία οταν έχουν όλοι τόσο παραγωγικές (και καβλωτικές) σκέψεις αντί αντιπαράθεσης..  

6. Απάντηση: Ανάσκελα

Μαρέσει. Επάνω Του και να είναι μέσα μου.
    Απολαμβάνω το βλέμμα Του εκείνη την ώρα όσο τίποτε άλλο.
    Δεν ξέρω ποιος γαμάει ποιον εκείνη την ώρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι τον έλεγχο ακόμη και τότε τον έχει Εκείνος..
    Ακόμη και αμίλητος μου μιλάει με τα μάτια. Εκείνος δίνει το ρυθμό..

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

το θεμα ειναι το ποιος γαμαει ποιον; ή το να περναμε καλα με τους συντροφους μας;

8. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

κατ αρχη νομιζω οτι τα windows εχουν Ελληνικα , αρκει να τα εγκαταστησεις .. δες το σαν πνευματικη ανβαθμιση του Η/Υ σου
    Οπως ακριβως το περιγραφεις ονομαζεται σεξουαλικη προτιμηση ... λαικιστη "βιτσιο"
    αν μετα πλυνεις και τα πιατα ονομαζεται μαζοχισμος .
    αν ταυτοχρονα με τα παραπανω εκεινη γαμιεται με αλλον , τοτε λεγεται μαλακια ή αφελης εξευτελισμος

9. Απάντηση: Ανάσκελα

Για ποιον από τους δυο όμως;
    Για αυτόν ή εκείνην;  

10. Alexkat

Alexkat Contributor

Αρκετές γυναίκες βιώνουν σε αυτήν ακριβώς την στάση ευκολότερα τον οργασμό, διότι έχουν τον έλεγχο των κινήσεων κατά την διάρκεια του sex, κατά το δικό τους δοκούν ....

11. luckythirteen

luckythirteen Regular Member

12. Alex-andra

Alex-andra New Member

τί θα μπορούσα να προσθέσω;... τα είπες όλα!