Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανήθικη πρόταση !

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος hardhamp, στις 22 Νοεμβρίου 2015.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ειλικρινά δεν σε κατακρίνω. Σου είχα μάλιστα αφήσει κάποια λόγια, σχεδόν ταυτόχρονα με την τελευταία σου παρέμβαση. Μα όταν την διάβασα, τα έσβησα.
    Να σου πω κάτι? Το αν χαλάσει η φιλία σας με τον τύπο ή όχι, μάλλον το έχεις γραμμένο στα παπάρια σου. Καλά κάνεις, δική σου είναι η ζωή.
    Όρμα, ξέσκισε την ( αφού σου έδωσαν την πρόσκληση ) και το Παναγιά μαζί σου. Αν μετά κολλήσεις με την τύπισσα, ας πρόσεχες.
    Τουλάχιστον θα μπορείς να πεις, ότι δεν σου έμεινε το άχτι.
    Εγώ πάντως σύζυγο φίλου ( τι σύζυγο, ούτε καν γκόμενα ) δεν θα την πήδαγα, που να ήταν το πιο απίθανο πλάσμα του σύμπαντος.
    Που να μου το πρόσφερε στο πιάτο και με τον γκόμενο/άντρα της να μου βάζει στα χέρια τα "μαχαιροπίρουνα".
    Και δεν το κάνω θέμα ηθικής ( ανήθικος μέχρι ξεράσματος γαρ ), αλλά γιατί έχω κι εγώ κάποια ελάχιστα πράγματα, που δεν "αγγίζονται".

Τεσπα, καλοφάγωτη και κοίτα να μην γυρίσεις το κλειδί στην κλειδαρότρυπα ενώ ο τύπος βρίσκεται από πίσω και του βγάλεις κανά μάτι ( κάνω χιούμορ, για να το ψιλοελαφρύνω, δεν σε ειρωνεύομαι ).  

Last edited: 22 Νοεμβρίου 2015
  2. Εγώ μια απορία έχω ρε παιδιά. Αυτούς τους φίλους που υποτίθεται δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο πως τους έρχεται και λένε τέτοια πράγματα?!
    Δηλαδή πραγματικά δε μου χει τυχει φίλη εκεί που κάνουμε ψώνια να μου πει:
    -Αχ Κοιτα τι τέλεια πέδιλα!!!!
    -ουαου!!!!!τα θελω!!,
    -και τα δίπλα τα peep toe τα κόκκινα υπέροχα!!!
    -Αχ Ναι!!!! Μηπως να τα παρω να τα φοράω την ώρα που θα μου κάνει σπανκινγκ ο δικός σου?!
    -@##&*WHAT THE FUCK BITCH ???

3. gazza

gazza Regular Member

σκεψου το πρωτα με το πανω κεφαλι...συνεπειες και επιπτωσεις...

4. hardhamp

hardhamp New Member

Αυτο που με προβληματίζει είναι το εξης

Ο φίλος εαν ηθελε να δεί τη γυναικα του να ξεσκίζεται με καποιον γιατι δε φωναζε καποιον αγνωστο και μετα να τον διαολοστελνε και να εξαφανιζόταν ?

εκτος και εαν θελει καποιον ''εμπιστο'' λεω εγω.....

Παιδια μαλλον δε θα το κανω , μεγαλο το ρισκο , φοβαμαι την επομενη μερα

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

μην πας για την εμπειρια, μην πας για να κανεις ψυχικο, πηγαινε αν φτιαχνεσαι με την ιδεα και σ αρεσει κ η κοπελα, ρισκο υπαρχει παντου και σε ολα. και κοστος υπαρχει. απ την αλλη αν περιμενεις να ζησεις τη ζωη σου χωρις να σου κοστισει τιποτα, δεν θα ζησεις και τιποτα.

6. Η λέξη "έμπιστος " τα λέει όλα νομίζω.
    Γιατί εντάξει είσαι φίλος, αδερφός, καρντασι. Σε ξέρει. αν δεν του "πάρει" το κολληταρι την γυναίκα τότε πχιος!?
    Δεν παίζουμε με αυτά. δεν είναι να ρισκάρουμε τέτοιες εποχές. Αν ήθελε ρίσκο θα πηγαινε καζίνο

7. hardhamp

hardhamp New Member

Δεν το σκεφτομαι ετσι sokolata
    Εαν θελει μια ξεπετα βρισκει ενα αγνωστο και μετα ολα μελι γαλα
    σαν one night fuck with a stranger
    Μεγαλυτερο ρισκο δεν ειναι με εμενα που ξερει οτι θα ξαναδω τη γυναικα του ?

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

δεν το βλεπει ετσι θελει καποιον με τον οποιο να αισθανεται ανετα.

ειναι πολυ δυσκολο να μαντεψει και να προβλεψει κανεις τετοιες καταστασεις. και πολυ πιθανον να μην βγει σε καποιον και να ληξει το θεμα εκει. ολα αυτα βεβαια θα τα μαθεις αν πας...

9. Apolytos

Apolytos I am back bitches

Κατι μου λεει οτι δεν θελει για μια φορα μονο. Και αν οντως δεν ειναι για μια φορα θα ειναι δυσκολο να μην μπουνε στην πορεια συναισθηματα. Παιξτο εκ του ασφαλους.

10. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Δεν θα μιλήσω για το ηθικό ή μη του πράγματος, απλά θα πω ότι προσωπικά δεν θα το έκανα. Κι ας ήταν η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου. Κάποια πράγματα, λίγα ή πολλά, δεν τα διαπραγματεύομαι και δε μπαίνω στη λογική τους, πόσο δε μάλλον στην πρακτική τους. Ακόμη κι αν ήξερα ότι δεν θα παρεξηγηθεί καμία πλευρά κι ότι δεν θα χαλάσει η φιλία μας.

Ωστόσο η επιλογή, φίλε μου, είναι δική σου και μόνο.

11. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Ποια φιλια....

Ένας φίλος δε θα ζητούσε τετοια. Και ως φίλος εννοώ τους 2-3 φίλους που εχουμε.

Γνωστός σου ναι..... φίλος σου οχι.

Κ θα πηδηξεις τη γυναίκα κ θα είναι φίλος σου πάλι μετα;

Ειπαμε... γνωστός σου κ βγαλε....

12. Μια είπε ο άνθρωπος! Μετά είναι εκμετάλευση. Ειπαμε να κάνουμε μια χάρη αλλά δεν θα τρέχουμε κιόλας κάθε φορά που έχει καυλες το ζευγάρι!!