Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανήθικη πρόταση !

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος hardhamp, στις 22 Νοεμβρίου 2015.

1. εντάξει έλεος! Δηλαδή εμένα που η ντουλάπα έχει ενσωματωμένα συρτάρια κάτω από τα κρεμασμένα ρούχα που θα τον βαλω τον ανθρωπο να κατσει???!!!!επίσης οι ντουλάπα μου είναι μασιφ καρυδια τετράφυλλη με συρόμενες πορτες χωρίς γρίλιες!ακου εκεί γρίλιες! Λες και έχω ντουλάπα προπολεμικη !
    Τέλος θα ηθελα με όση σοβαρότητα με διακρίνει να σου βαλω ένα τεράστιο X που τόλμησες να προτείνεις αλλαγή θέσης /προσανατολισμού του κρεβατιού και της ντουλάπας.Δεν πλήρωσα τζαμπα εγώ τον δάσκαλο του φενγκ σουι να μου κάνει την διαρρύθμιση των επίπλων για επίτευξη ευτυχίας,ευποριας,γονιμότητας για να μου το καταστρέψει ένας άσχετος..!
    Αυτά είχα να πω.
    Την καλημέρα μου.

2. seduced mind

seduced mind Guest

Είσαι Θεά, σε λατρεύω....

3. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Κάτσε βρε @sokolata reloaded

ο άνθρωπος δεν είπε ότι θα έρθει να το γαμήσει το κορίτσι και να παίρνει μάτι ο δικός της ...σπίτι σου!!  

Αλλά μια που το ανέφερες, συγνώμη αλλά...όταν επέλεγες έπιπλα για το σπίτι σου αυτά έπρεπε τα είχες προβλέψει. Όριστε τώρα πώς την πατάς... Τα σκέφτοινται αυτά ο κόσμος. Τι δηλαδή? Έτσι άντε?  

4. Λύσανδρος

Χα! Χα! Ή κανας Ντάιζενμπλουμ ή Μάρτιν Σουλτς. Ή κανας τραπεζίτης.

5. Join the club. Η γραμματεία μπορεί να σε ενημερώσει για το κάθε πότε πραγματοποιούνται λατρευτικές τελετές με την εικόνα μου. Ταματα δεκτά, εξομολογήσεις μόνο κάθε Τρίτη ώρες γραφείου, ξεματιασματα,ταρω ,φλυτζανι μετά από ραντεβού. για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www. sokolata thea panexipni panemorfi pansofi .com

6. hardhamp

hardhamp New Member

Αν μη τι άλλο εχω από όλα εδω
    Ανοικτα μυαλα , επιχειρηματολογια, ψυχολογους , σκοτεινα μυαλα ...α και ενας ζηλιαρης

Καλως σας βρηκα λοιπον και παλι , εχετε πλακα και εισθε πολυ ενδιαφερων

Αναφορικά με το ''θεμα'' μου θα το κανω τελικα , δε γαμιέται ..

7. Γαμιεται !!!γαμιεται!!

8. seduced mind

seduced mind Guest

Ε όχι και να κάνω register έλεος δηλαδή... άκου εκεί register.... Κανονικά θα έπρεπε να ήμουν στην guest list  

9. Λύσανδρος

Αν μη τι άλλο, καλά να περάσετε παιδιά!